متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

یاسمینا

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #4,341
سلام دوستان دنبال اسم رمانی میگردم با این موضوع ک ب دختره تهمت میزنن عاشق برادر شوهرشه و باعث مرگ خواهرش اسم فکر‌میکنم اسم شخصیت های پسر هم سیاوشو سیامک بودو اینکه این موضوع الکی بوده و دختره عاشق شوهر خودش بود ولی با مرگ خواهرش کسی باور‌نکرد این موضوع رو و تردش کردن بعدن رو شد ک جریان زیر سر برادر کسی بوده ک عاشق خواهر این دختره بوده و خودکوشی کرده چنین چیزی یادمه اسمشو کسی میدونه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #4,342
سلام دوستان دنبال اسم رمانی میگردم با این موضوع ک ب دختره تهمت میزنن عاشق برادر شوهرشه و باعث مرگ خواهرش اسم فکر‌میکنم اسم شخصیت های پسر هم سیاوشو سیامک بودو اینکه این موضوع الکی بوده و دختره عاشق شوهر خودش بود ولی با مرگ خواهرش کسی باور‌نکرد این موضوع رو و تردش کردن بعدن رو شد ک جریان زیر سر برادر کسی بوده ک عاشق خواهر این دختره بوده و خودکوشی کرده چنین چیزی یادمه اسمشو کسی میدونه
سفر به دیار عشق ؟؟

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2
  • #4,343
سلام یه رمان خوندم دختره برای اینکه رضایت بگیره واسه پدرش که به جرم قتل غیر عمد در شرف اعدام بود میره خونه پسره که پدرش مرده بود
دختره تقاضای رضایت میکنه و میگه هرکاری بگین میکنم بعد پسره میگه باید بشی عروس خون بس تا رضایت بدم دختره هم قبول میکنه
اهان یادمه دختره از پسره باردارم میشه
پسره یه برادر به نام طوفان داشت
اسم خودشم اشتباه نکنم اذرخش بود
اسم دختره رو یادم نیست
لطفا اگه کسی میدونه زود بگه
تاوان خواهم داد با عشق ؟؟؟

Shoto

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
2
پسندها
5
امتیازها
0
مدال‌ها
1
  • #4,344
رمان "سفر ب دیار عشق"
خیلی رمان قشنگیه من داستانشو خیلی دوست دارم:yes:

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #4,345
سفر به دیار عشق.سروش وسیاوش بودن .دخترا هم ترنم وترانه

نسیم فراهانی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #4,346
سلام
من قبلا یه رمان خوندم که همه شخصیت ها پزشک بودن،دختره از خارج برگشته بود برای انتقام از عشق اولش ولی عاشق پسر عمش میشه و با اون ازدواج میکنه فکر کنم اسم پسره هم کیان بود

~HADIS~

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
1,266
پسندها
19,088
امتیازها
42,073
مدال‌ها
27
  • #4,347
سلام
من قبلا یه رمان خوندم که همه شخصیت ها پزشک بودن،دختره از خارج برگشته بود برای انتقام از عشق اولش ولی عاشق پسر عمش میشه و با اون ازدواج میکنه فکر کنم اسم پسره هم کیان بود
زهر تاوان رو چک کنید

• Like

Negarin1381818

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
10
امتیازها
33
  • #4,348
سلام دوستان رمان ماجرا یه دختری بود که یادم نمیاد ولی یه مشکل روحی داشت و بقیه اذیتش میکردن و فک کنم فامیلاشون بودن میره پیشه یه روانشناس و مشخص میشه اونی که الان میگه عاشقشه قبلا اذیتش کرده ببخشید خیلی کم بود ولی همینا یادمه

heliiium

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
6
امتیازها
0
  • #4,349
سلام دوستان
دنبال رمانی میگردم که برادر دوست دختری که توی داستان بود سرطان داشت و از دختره خوشش میومد اما دختره یکی دیگه رو دوست داشت و از روی ترحم با اون پسره نامزد کرد ولی پسره فوت کرد و دوباره بدلیل یه سری قضایا دختره برگشت پیش عشق سابقش

Negarin1381818

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
10
امتیازها
33
  • #4,350
سلام دوستان
دنبال رمانی میگردم که برادر دوست دختری که توی داستان بود سرطان داشت و از دختره خوشش میومد اما دختره یکی دیگه رو دوست داشت و از روی ترحم با اون پسره نامزد کرد ولی پسره فوت کرد و دوباره بدلیل یه سری قضایا دختره برگشت پیش عشق سابقش
رمان غم نبودنت رو چک کنین

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا