بازم تو این سبک. میشناسی؟قیزیل تئل اینطوریه و واقعا رمان قشنگیه
شیرینی شیدایی.دورورغ شیرین.فرشته من.بیمارستان عاشقی<پزشکی>رمانی که پسره دکتر باشه
یا بچه کوچیک باشه توش
یا دختره مریض باشه
هر کدوم میشناسید همه بگید. و بگید کدوم سبکه
ممنون:)
رمان جایی نروسلام خوبید.
داستان در مورد مردی بود که پدرش برای نگه داشتن مادرش به اون ت*جاوز میکنه و بعدش اون حامله میشه و ثمره اش میشه همین مرد به همین دلیل مادرش از اون بدش میاد و اون پیش مادر بزرگاش بزرگ میشه.عاشق یکی از کارمنداش میشه و برای بدست آوردن اون دختر بدهی پدر اون رو پرداخت میکنه و از زندان آزادش میکنه و با اون دختر ازدواج میکنه .مرده تو بچگی جای برادرش کتک میخوره به همین دلیل دیگه نمیتونه بچه دار بشه بعد از چند سال درمان میتونه مشکلشو حل کنه .در نهایت اتفاقایی میفته که باعث میشه دختره عاشق پسره بشه.ممنون میشم اگه اسم این رمان رو میدونید بگید.
داری میریرقص دل
رمان پیوند ذهنی کار دیگه این نویسنده اما خون آشامی نیست یه قدرت ذهن خوانی دارنخوندمش و خیلی هم قشنگ بود مرسی دنبال یه همچین چیزی هستم بازم
مبگم رمان پرستار شیطنت هایم رو از کجا میشه خوند!؟شی
شیرینی شیدایی.دورورغ شیرین.فرشته من.بیمارستان عاشقی<پزشکی>
نیما.اعدام یا انتقام.پرستار شیطنت هایم.کبریت خطرناک من<بچه داخلش>
چشمهایت<دختره مریض>
من یه رمان این مدلی خوندم.اسمش ملکه کوچک بود.اونم دقیقا دختره یازده سالش بود و زن خان میشه اما بقیش رو نمیدونم چون چندتا جلد داشت ومن فقط جلد اولش رو خوندم.رمانی که دختره یازده سالش بودبعدزن خان میشه بعدش پسرخاله خان اونو وقتی خان نیست میدزده وخان به اصرارمادرش این دخترو می گیره وقبلش یه زن هم داشته بعدش خان عاشق این دختره میشه که پسرخالش می دزدتش به دلیل به دنیا اوردن بچه زن خان میشه
\پیوندذهنی\ جلد 1.2.3خوندمش و خیلی ام قشنگ بود مرسی دنبال یه همچین چیزی هستم بازم