متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 2,502
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #161
یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی، خورشت زرشک آلوست. طعم و مزه این خورشت فوق‌العاده است. استفاده این خورشت بستگی به سلیقه و ذائقه افراد دارد. این خورشت ترش و شیرین، به اصطلاح می‌توان گفت دارای طعم ملس است و مانند خورشت غوره مسما طرفداران زیادی دارد. خورشت‌های ایرانی دارای تنوع زیادی هستند یک از یک خوشمزه‌تر و لذیذتر. خورشت آلو زرشک در مازندران و شهر شیراز بسیار طرفدار دارد. در اکثر شهرهای ایران آن را درست می‌‎کنند اما با آلو های متفاوت. این خورشت را می توان به عنوان غذای مجلسی نام برد اما پخت آن دارای یکسری نکات هست که باید دقت شود تا یک خورشت بی‌نظیری بدست آید. خورشت آلو زرشک را می‌توانید از چند تکه مرغ همراه با زرشک درست کنید. این خورشت را با انواع آلوها درست کنید ( آلو سیاه، آلو بخارا،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #162
۱- ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با کمک رنده با دنده ریز رنده کنید. قابلمه ای را آماده کنید و روغن کمی در آن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رنده شده را درون آن ریخته و با شعله پایین حرارت تفت دهید.
۲- زمانی که پیاز طلایی شد تکه‌های مرغ را که از قبل شسته بودید را به پیاز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی همراه با پیاز تفت داده شوند.
۳- برای اینکه بوی ضحم مرغ گرفته شود بیشتر تفت داده شود. زمانی که مرغ و پیاز تقریبا سرخ شدند (کمی) رب را اضافه کنید و داخل روغن خوبهم بزنید تا رنگ و لعاب بهتری به مرغتان بدهد.
۴- در این مرحله بسیار کم نمک و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید و آلو بخارا را که از قبل شسته و خیسانده بودید را به مرغ اضافه کرده و مقدار دو الی سه لیوان آب بریزید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #163
۷- یک ربع قبل از اینکه خورشت را بکشید در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری شکر به خورشت اضافه کنید. خورشت طعم شیرینی کمی به خود می‌گیرد.
۸- در مرحله آخر زرشکی را که از قبل شسته بودید را با کمی کره تفت دهید و به اندازه یک قاشق مرباخوری زعفران آب شده اضافه کنید و زمانیکه خورشت را داخل ظرف کشیدید از زرشک روی مرغ‌ها بریزید.

خورشت آلو زرشک خوشمزه مازندرانی

بسیار لذیذ و در کنار برنج آبکش شده زعفرانی دلچسب خواهد بود.

نکات طرز تهیه خورشت زرشک آلو:

  • در صورت تمایل می‌توانید دو حبه سیر رنده شده داخل پیاز در حال سرخ شدن بریزید طعم خوبی خواهد گرفت.
  • می‌توانید دارچین و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #164

مرغ بریان

مرغ از آن دسته غذاهای پرطرفدار و راحت است، که معمولا اکثر افراد حداقل در هفته ۲ بار در برنامه غذایی خود از مرغ استفاده می‌کنند، ما در این مقاله می‌خواهیم به شما یک روش پخت بسیار جذاب و راحت مرغ بریان را آموزش دهیم، که این مرغ بریان جز غذاهای مجلسی و مهمانی است، شما با توجه به ذائقه‌ی خود می‌توانید این مرغ را مزه‌دار کنید، پس برای این آموزش با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.
مرغ بریان از جمله غذاهایی است که در رستوران‌ها سرو می‌شود. این غذا را در منزل نیز می‌توانید درست کنید.

مرغ بریان


برای تهیه مرغ بریان، یک عدد مرغ کامل را در ادویه نمک، فلفل و زعفران قرار می‌دهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #165
مواد مورد نیاز تهیه مرغ بریان

مواد مورد نیاز تهیه مرغ بریان
مرغ کامل ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
پیاز ۳ عدد
سیر ۱۰ حبه
گوجه فرنگی ۱ عدد
زعفران دمکرده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
کره به میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه مرغ بریان؛ مرحله به مرحله


با طرز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #166

مرحله دوم : مخلوط سیر و کره و زعفران

در یک ظرف مناسب دیگر کره و زعفران دم کرده به میزان لازم و ۳ حبه سیر رنده شده را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم : خارج کردن مواد از مرغ


بعد از گذشت ۵ ساعت مرغ را از یخچال خارج کرده و تمامی مواد (سیر، پیاز، فلفل دلمه ای) آغشته به آن را خارج می‌کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #167

نکات پخت مرغ بریان

  • سایز مرغ بستگی به شما دارد که برای چه تعداد افراد می‌خواهید غذا آماده کنید.
  • مدت زمان استراحت مرغ معمولا ۵ ساعت است تا به خوبی مرغ شما مزه‌دار شود در صورت نداشتن زمان می‌توانید مدت زمان آن را کم کنید اما اگر بیشتر از ۵ ساعت مثلا ۱۲ تا ۲۴ ساعت هم بماند هیچ مشکلی پیش نمی‌آید و باعث میشود مرغ شما خوشمزه تر هم شود.
  • در صورت نداشتن کره می‌توانید از روغ زیتون یا روغن مایع استفاده کنید با توجه به علاقه‌ی خود اما کرده طعم بهتری به غذای شما می‌دهید.
  • در زمان آغشته کردن مواد (مخلوط سیر، کره، زعفران) در زیر پوست مرغ مراقب باشید که پوست مرغ شما پاره نشود.
  • در شکم مرغ با توجه به علایق خود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #168

خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجون یا فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است. خواستگاه و اصالت خورشت فسنجون از استان گیلان است. اما به دلیل طعم بی‌نظیر و خوشمزه آن در اکثر شهرهای ایران پخته می‌شود. این غذا معمولا با گوشت یا مرغ برای ناهار درست می‌شود که این بار قصد داریم طرز پخت آن با مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.
گفته می‌شود که خورشت فسنجون یکی از قدیمی‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است که قدمت آن به دوره ساسانیان بر می‌گردد. در مناطق شمالی در تهیه فسنجون از گوشت اردک و گاهی گوشت قلقلی استفاده می‌کنند. در ادامه شما را با طرز تهیه خورشت فسنجون با گوشت مرغ آشنا خواهیم کرد.
یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی خورشت فسنجان هست که هم با مرغ و هم با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #169
مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجون :
مغز گردو۳۰۰ گرم
مرغ۴ تکه ران یا سینه
رب انار۴ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد بزرگ
شکر۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده۱ قاشق غذا خوری
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور تهیه خورشت فسنجون

در این محتوا طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ ملس و مجلسی را به روشی ساده با عکس آموزش می‌دهیم.

مرحله اول؛ آماده کردن مرغ فسنجان


در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #170
آماده سازی مرغ برای خورشت فسنجون، سرخ کردن پیاز


مرحله دوم؛ سرخ کردن مرغ با ادویه

یک تابه مناسب انتخاب کنید و درون آن مقداری روغن مایع بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس مرغ‌ها را درون روغن قرار دهید و تفت دهید تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک طرف مرغ‌ها سرخ شد آن‌ها را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بعد از اینکه سرخ کردن مرغ‌ها تمام شد آن‌ها را در یک کاسه بگذارید.


[IMG alt="سرخ کردن مرغ در ماهی تابه و اضافه کردن گردو در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا