- ارسالیها
- 3,835
- پسندها
- 20,543
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #41
بعد از جا افتادن کامل آبگوشت آن را در یک کاسه زیبا بریزید و در کنار نان سنگک یا بربری و مخلفاتی همچون سبزی خوردن، پیاز، ترشی، ماست و دوغ میل کنید.اگر دوست دارید که آبگوشت شما طعمی ترش مانند و بینظیر به خود بگیرد، باید از لیمو عمانی یا پودر لیمو استفاده کنید. لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و به آبگوشت اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه به آن فرصت دهید تا آبگوشت کاملاً جا بیفتد.
حبوبات و گوشت آبگوشت را در یک کاسه جدا بریزید و با گوشت کوب کاملاً آن را بکوبید و گوشت کوبیده حاصل را با نان سنگک نوش جان کنید.
[IMG alt="طرز تهیه آبگوشت در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.