متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 2,542
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #81
حالا در تابه مناسب و نچسبی مقداری کره بریزد و روی حرارت قرار بدید تا کره ذوب بشه و کدوها رو به کره اضافه کنید.

کره خورشت کدو حلوایی
۷- باید دراین مرحله کدوها رو در کره سرخ کنید. وقتی یک طرف کدوها سرخ و طلایی شد، برگردانید و طرف دیگر کدوها را به همان شکل سرخ و طلایی کنید.
تا جایی که همه‌ی قسمت‌های کدو حلوایی کاملا سرخ شود.
کدوحلوایی خورشت کدوحلوایی
۸- بعد از اینکه روند پخت گوشت کامل شد و گوشت پخته شد، کدوهای سرخ شده در کره را به مخلوط گوشت اضافه کنید و بعد نمک رو بریزید.

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #82
حالا وقت اضافه کردن آلوهای خوشمزه به خورشت است! آلوها رو به خورشت اضافه کنید.

آلو خورشت کدوحلوایی
۱۰- مجدد درب ظرف رو ببندید و حدود نیم ساعت اجازه بدید تا کدوها نرم شوند و آلوها هم همینطور تا خورشت کاملا آماده شود.

دراین مرحله هم میتونید برای خوشرنگ‌تر شدن خورشت، کمی زعفران اضافه کنید.

نیاز به له شدن و نرم شدن زیاد کدوها نیست!

در غیر این صورت موقع کشیدن خورشت در ظرف سرو، کدوها له می‌شوند و خورشت شکل اصلی خود رو از دست میده. باید کدوها کاملا پخته بشه ولی نباید زیاد له شوند.

بعد از نیم ساعت از اضافه کردن کدوها و آلوها خورشت کاملا جا افتاده و آماده ست!

این خورشت نباید زیاد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #83

نکات تهیه خورشت کدو حلوایی:

  • همانطور که در ابتدا اشاره شد این خورشت به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و بر اساس ذائقه خود میتونید به خورشت طعم بدید!
  • در این خورشت میتوان از مقداری لپه استفاده کرد البته میزان لپه بهتر است همانند قیمه زیاد نباشد! دو قاشق غذاخوری برای این میزان مواد کافیست.
  • بوشهری‌ها گاها به این خورشت سیب زمینی یا گوجه فرنگی هم اضافه میکنن حتی از دال عدس استفاده میشه در این خورشت!
  • میتونید مطابق با ذائقه تون سیب زمینی و گوجه فرنگی به خورشت اضافه کنید.
  • نمک رو در خورشت‌هایی که گوشتی مثل گوسفندی یا گاو دارند باید در انتها و بعد از اطمینان از پخت گوشت اضافه کنید اگر ابتدا اضافه کنید گوشت دیر پز می‌شود و پخت آن طول خواهد کشید.
  • این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #84

تاکو گوشت مکزیکی با خمیر ترتیلا

این غذای خوشمزه برای کشور مکزیک است. تاکوی گوشت با نان مخصوصی به نام ترتیلا که U شکل است، درست می‌شود.

طرز تهیه مرحله به مرحله تاکو گوشت مکزیکی


اما این خمیر را در منزل نیز می‌توانید درست کنید. تاکو همچنین ادویه خاصی دارد که از ترکیب چند ادویه درست می‌شود. برای تهیه نان ترتیلا آرد ذرت و گندم به همراه روغن مایع و آب استفاده می‌کنیم.
تاکو از محبوب‌ترین غذاهای مکزیکی است. غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تند وخوشمزه، طرفداران زیادی در تمام دنیا دارند. سرآشپزهای دنیا هرکدام دستور مختلفی به تاکو اضافه کردند؛ به همین خاطر تاکو آنقدر تنوع پیداکرد که هرکس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #85
داخل این نان که به شکل (u) است با مواد مختلف از جمله گوشت، مرغ، ماهی، میگو و حتی سبزیجات پر می شود و همراه سس مخصوص مانند سس سالسای تند سرو میشود. برای تهیه تاکو نیاز به نان ترتیلا، ادویه مخصوص تاکو و مواد گوشتی یا سبزیجات دارید. این غذا را برای شام می‌توانید درست کنید. همراه ما باشید تا طرز تهیه تاکوی گوشت را آموزش دهیم.

طرز تهیه ادویه مکزیکی مخصوص تاکو:

ادویه تاکو را می‌توانید ازعطاری‌ها تهیه کنید یا خودتان در منزل درست کنید. برای تهیه ادویه تاکو خانگی به مواد زیر نیاز دارید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید. از این ادویه میتوان در پخت انواع غذاها نیزاستفاده کرد.
  • پودر سیر: ١/٢ قاشق غذاخوری
  • پرک فلفل قرمز: ١/٢ قاشق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #86
spices.jpg


طرز تهیه نان ترتیلا ( نان مخصوص تاکو):

مهم ترین قسمت تهیه تاکو، نان ترتیلاست. نان ترتیلا نان مخصوص تاکو است که در مکزیک با آرد ذرت تهیه می‌شود. می‌توان درتهیه ی آن از آرد گندم یا ترکیب آرد گندم وآرد ذرت هم استفاده کرد.ما در این دستوراز ترکیب دو آرد استفاده کردیم.

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا

  • آرد ذرت: ١/٢ پیمانه
  • آرد گندم: ١/٢ پیمانه
  • آب: ١/٣ پیمانه
  • روغن مایع: ١و١/٢ ق غذاخوری
  • نمک: ١/۴ ق چایخوری

همه ی مواد را به با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید. از ١/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر هم میتوانید در این دستور استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #87
کف تابه را چند قطره روغن بریزید. خمیر صاف شده را یکی یکی در تابه سرخ کنید. زمانی که یک سمت نان حباب زد، باید برگردانید تا سمت دیگر نان کمی حرارت ببیند و بپزد.

سرخ کردن نان تاکو


نان ها نباید خیلی درمعرض هوا باشند هر نان را بعد ازپخت داخل کیسه یا پارچه بپوشانید تا خشک نشوند. همانطور که گفتیم نان تاکو به شکل u است و مکزیکی ها آن را ترد سرو میکنند. برای ترد کردن نان، سطح نان ترتیلا را با فرچه کمی روغن بزنید.

خشک کردن نان تاکو


مطابق عکس زیر به نان شکل دهید ( باید به شکل U دربیاید). برای سهولت درکار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #88

تهیه مواد داخل تاکوی گوشت

  • گوشت: ٣٠٠ گرم
  • ادویه تاکو: ١و نیم ق غذاخوری
  • آب: ١ پیمانه
  • پیاز: متوسط ١عدد
  • روغن: ٣ قاشق غذاخوری
  • پوره ی گوجه: ١/٢ پیمانه
پیاز را خرد کرده در روغن سرخ کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید.

پختن گوشت برای تاکو


بعد ادویه مخصوص تاکو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. میتوانید کمی زردچوبه هم دراین مرحله همراه ادویه به مواد بیفزایید و با یک پیمانه آب اجازه دهید با حرارت متوسط بپزد.

تفت دادن گوشت تاکو


بعد از پخت پوره ی گوجه را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #89
در حین پخت گوشت، سس را آماده کنید. سس تاکو تا حد زیادی سلیقه ایه ولی بهتره با دستور زیر درستش کنید. اگر دوست دارید تاکوی شما طعم تند داشته باشه، فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

طرز تهیه سس مخصوص تاکو:

  • ماست: ١/٢ پیمانه
  • سس مایونز : ٢قاشق غذاخوری
  • ارده: ١ ق غذاخوری
  • آبلیمو: ١ ق غذاخوری
  • سیر: ١ حبه(رنده شده)
  • نمک: ١/٢ ق چایخوری
  • فلفل سیاه و قرمز: ١/٢ ق چایخوری
همه ی مواد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید.

سس مخصوص تاکو


حالا زمان آماده کردن ساندویچ خوشمزه ی تاکوست. مکزیکی ها معمولا داخل تاکو همراه گوشت از سبزیجات مختلف، ترشی کلم قرمز، پیاز،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #90

خورشت به آلو

اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه می‌گردین ما خورشت به آلو را به شما معرفی می‌کنیم که با گوشت گوسفندی درست می‌شود. خورشت به آلو مواد اولیه زیادی نمی‌خواهد و برای غذا برای ناهار مناسب است.

طرز تهیه خورشت به آلو؛ خاص و خوشمزه با عکس


برای شروع کار همانند پخت اکثر خورشت‌ها باید پیاز داغمون رو آماده کنیم. پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. زردچوبه، فلفل قرمز، ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و در حد چند ثانیه تفت می‌دهیم تا بوی عطر ادویه‌ها فضای آشپزخانمون رو پر کنه.

در مرحله بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا