زردچوبه، فلفل قرمز، ادویه را به آن اضافه میکنیم و در حد چند ثانیه تفت میدهیم تا بوی عطر ادویهها فضای آشپزخانمون رو پر کنه.
نکته: دوستای عزیز توجه داشته باشید، هیچگاه ادویههارو زیاد در روغن تفت ندید. دانههای پودری شکل ادویه بهسرعت در روغن سوخته و نهتنها عطر خوبی به غذای شما نمیدن بلکه ممکنه بوی سوختگی و طعم بدی هم به غذا بدن.
در مرحله بعد گوشتهامونرو به قطعات دلخواه برش میزنیم. برای اینکه گوشتها بهخوبی سرخ شده و رنگ و روی بهتری به خودشون بگیرن، اونهارو به پیاز و ادویههای در حال تفت اضافشون میکنیم، تا بوی خامی گوشت کاملا گرفته بشه.
[IMG alt="گوشت خورشت به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.