متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 2,513
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #101
روشی که بهتون آموزش می‌دیم یک روش فوق‌العاده و همه‌پسند برای پخت این غذا در مهمونی‌ها و مجالس است. ما ضمن حفظ عطر و طعم گوشت مرغ، روغن به‌‌ مراتب کمتری مصرف می‌کنیم و نسبت به سایر روش‌ها زمان پخت برای یک غذای مجلسی رنگ و لعاب دار خیلی کمتر خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ
مرغ ۴ تکه
پیاز متوسط۱ عدد
سیب زمینی متوسط۲ عدد
برگ بو، نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، چوب دارچین و‌ ادویهبه مقدار لازم
برنج ۴...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #102

زرشک پلو با مرغ-مواد لازم زرشک پلو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ


ابتدا یک نکته کلیدی در پختن زرشک پلو با مرغ رو بهتون بگیم. نکته: در پخت زرشک پلو با مرغ نحوه آماده کردن مرغ اون هست. به‌طور کلی دو روش برای این‌ کار وجود داره، یا ابتدا مرغ رو با پیاز و نمک و… آب‌پز می‌کنن و بعد که پخته شد اون‌رو سرخ می‌کنن، یا در روش دیگر مرغ رو از همون ابتدا سرخ می‌کنن.

طرفدارهای روش اول می‌گن با این کار خیالمون راحته که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #103
توجه کنید اصلا نیازی نیست آب بریزید. مرغ از تبخیر آب خودش و پس از ترکیب شدن با ادویه، درون ماهیتابه ضمن سرخ شدن به‌صورت کامل پخته می‌شه. بله یک فضای مناسب برای پخت مرغ با حفظ حداکثری عطر و طعم.

بنابراین پس از اضافه کردن ادویه‌جات به مرغ، برگ‌‌بو‌، چوب دارچین و پیاز را روی تکه‌های مرغ چیده و‌ سر تابه را می‌گذاریم؛ با حرارت خیلی کم زمان می‌دیم تا کاملا مغزپخت بشن. حدودا پس از گذشت ۳۰ دقیقه مرغ‌ها از حالت خامی خارج می‌شن.

مقداری از آب آن‌ها تبخیر شده که ته تابه قابل مشاهده است، در این مرحله بعد از پخت موادی که الان اضافه شد (برگ‌‌بو‌، چوب دارچین و پیاز ) از غذای اصلی جدا می‌شوند. برای راحتی کار پیشنهاد می‌شود که در ابتدا به‌جای خرد کردن، پیازها را به دو نیمه قاچ بزنید تا بعد از پخت به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #104
مزیت پخت مرغ با این روش اضافه نکردن آب برای پخت است که باعث می‌شود مواد، طعم و عطر خیلی بهتری به مرغ دهند علاوه براین مرغ‌ها همزمان با پخته شدن با حرارت کم طلایی و رفته‌رفته سرخ شوند.

بعد از سپری شدن ۳۰ دقیقه، اول تکه‌های مرغ را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آنها هم به‌خوبی طلایی و ‌سرخ شوند. بعد از سرخ شدن طرف دیگر، تکه‌های مرغ را از تابه و سایر موادی که با اون پخته شده بود برمی‌داریم.

آماده کردن سس مرغ:

برای درست کردن سس توی تابه دیگری، مقداری روغن ریخته و رب‌گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم. به‌هم می‌زنیم تا رب‌گوجه فرنگی رنگ باز کند، یک تا دو استکان آب‌جوش را به رب‌ها اضافه کرده و با حرارت کم ۱۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا مقداری غلظت سس مرغ بیشتر شود. مقدار آب اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #105
پیشنهاد ما به شما اینه که برای صرفه‌جویی در وقت در زمانی که مرغ‌ها سرخ و‌ پخته می‌شوند پخت برنج را انجام دهید.

ما امروز برای پخت برنج، برنج‌های که یک ساعت با آب جوش خیس خورده شده اند را با پنج پیمانه آب و‌ نمک و‌ روغن دلخواه به شکل کته پختیم.
سیب‌زمینی های که در کنار این غذا سرو می‌شوند می‌توانند با ابعاد مختلف و متفاوتی متناسب با سلیقه شما خرد شوند. بهتره برای صرفه‌جویی در زمان، حین پخت مرغ و برنج، آن‌ها را هم سرخ کنیم.

سیب زمینی سرخ شده-طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

موضوع آخر برای سرو‌ زرشک پلو‌ و‌مرغ امروزمون تفت دادن زرشک هست که این مرحله بسیار بسیار حساسه، توجه کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #106
غذای شیکون پیکون با روش پخت بسیار ساده و لذیذ برای ناهار ا برنج، به‌همین راحتی به پایان رسید، امیدواریم که شما عزیزان از دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی امروز ما راضی باشید، تا دستورات ساده و‌ خوشمزه بعدی شما رو به خدا می‌سپاریم.

طرز تهیه زرشک پلو مجلسی خوشمزه با عکس مرحله به مرحله

خورشت فسنجان با مرغ

یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی خورشت فسنجان هست که هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده قلقلی درست می‌شود.

[IMG alt="طرز تهیه فسنجون با...

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #107
مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجون :
مغز گردو۳۰۰ گرم
مرغ۴ تکه ران یا سینه
رب انار۴ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد بزرگ
شکر۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده۱ قاشق غذا خوری
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور تهیه خورشت فسنجون

در این محتوا طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ ملس و مجلسی را به روشی ساده با عکس آموزش می‌دهیم.

مرحله اول؛ آماده کردن مرغ...

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #108
سرخ کردن مرغ در ماهی تابه و اضافه کردن گردو در فسنجون

مرحله سوم؛ سرخ کردن پیاز و اضافه کردن ادویه به آن

در گام بعدی پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
یک قابلمه را انتخاب کنید و درون آن مقداری روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری بافت پیاز نرم شود.
سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند و مجددا آن ها را تفت دهید.
[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #109

مرحله پنجم؛ رب انار را به فسنجان اضافه کنید

در مرحله بعد رب انار را به قابلمه اضافه کنید و به آن نیز ۵ دقیقه فرصت دهید تا سرخ شود.

مرحله ششم؛ اضافه کردن مرغ سرخ شده به مواد دیگر

به قابلمه مرغ‌هایی را که از قبل سرخ کردید را اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا با مواد یکدست شود. سپس کمی آن را تفت دهید و در نهایت چند پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت فسنجون به آرامی پخته شود.

طرز تهیه فسنجان با مرغ- اضافه کردن آب به خورشت فسنجان
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #110

طرز تهیه فسنجان مجلسی سریع​

برای تهیه فسنجان سریع مجلسی فیله مرغ را از قبل بپزید و در انتهای جا افتادن خورشت به آن اضافه کنید.

همچنین برای تهیه خورشت فسنجون با گوشت قلقلی و چرخ کرده از قبل گوشت چرخ کرده قلقلی را آماده و با روغن سرخ کنید و در نیم ساعت پایانی پخت خورشت به آن اضافه کنید.

طرز تهیه فسنجان مجلسی سریع

نکات طلایی در تهیه خورشت فسنجون:

  1. اگر شما طرفدار خورشت فسنجون ترش به مانند روش گیلانی و مازندرانی باشید، دیگر نیازی به افزودن شکر زیاد به خورشت نیست ولی بهتر است مقدار کمی شکر را جهت رنگ و لعاب بیشتر اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا