- ارسالیها
- 389
- پسندها
- 1,213
- امتیازها
- 8,563
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
شکیبا باشم؟ من باید برای چه صبر کنم؟! برای یک خواب تخیلی که ریشه در حقیقت ندارد؟ متفکرانه سرم را تکان دادم. دستم را به طرف شکستگی آینه بردم، تصور میکردم که بتوانم آن را لمس کنم اما دستم به درون آینه فرو رفت با تعجب و ترس فوری دستم را بیرون کشیدم و گفتم:
- تو یک روحی؟
آینه خنده ای کرد.
- من روح نیستم بانوجان! در پشت من یک دنیای دیگری وجود دارد... دنیای زمان! شما خودتان باید انتخاب کنید که میخوایید آیندهی خود را ببینید یا گذشته را!
دنیای زمان دیگر کجا وجود دارد که تا به حال اسمش را نشنیدم؟! در قصه هایی که خوانده بودم سخنی به نام دنیای زمان نگفته بودند پس این دگر کجا بود؟! شگفتا.
حتی به این فکر کردم که نکند من را چیز خور کردند یا قرص توهمی خوردم که همچین چیز هایی میبینم؟! دوباره باناخن...
- تو یک روحی؟
آینه خنده ای کرد.
- من روح نیستم بانوجان! در پشت من یک دنیای دیگری وجود دارد... دنیای زمان! شما خودتان باید انتخاب کنید که میخوایید آیندهی خود را ببینید یا گذشته را!
دنیای زمان دیگر کجا وجود دارد که تا به حال اسمش را نشنیدم؟! در قصه هایی که خوانده بودم سخنی به نام دنیای زمان نگفته بودند پس این دگر کجا بود؟! شگفتا.
حتی به این فکر کردم که نکند من را چیز خور کردند یا قرص توهمی خوردم که همچین چیز هایی میبینم؟! دوباره باناخن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر