- تاریخ ثبتنام
- 4/8/21
- ارسالیها
- 6,206
- پسندها
- 39,635
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 77
اگه از نظر تایپی بپرسی تایپ intp ها از نظر شخصیتی، آدمایی که حرفایی رو میزنن رو بهش باور و اطمینان و دارن و قبلش فکر میکنن، برای خودشون و اطرافیانشون احترام قائل هستن، برای رشدشون تلاش میکنن و امن هستنمعمولا با چه جور افرادي اخت ميشيد؟
میتونم بگم که راضیم از خودم، یعنی دید نسبتا خوبی دارم چون سعی کردم تا جایی که ممکنه به خودم و زندگیم برسم و اهمیت بدم، اما خب هنوز جای کار در بعصی از موارد اخلاقی و رفتاری وجود داره و طبیعتا همهی ما نقصهایی داریمچه دیدی نسبت به خودتون دارید؟
متفکر، منطقی، و یجورایی محقق و تحقیق کردن توی هر چیزی و هر موضوعی! من خودم آدمی هستم که بشدت به یه موضوع فکر میکنم و راجب چیزی تحقیق میکنم.بخواید یه شخصیت با تایپ intj خلق کنید براش چه ویژگیهای بولدی در نظر میگیرید؟
فکر...از چه چیزی متوجه بشیم فرد intjهست یانه؟
منظورم اینه اگه با خودتون به عنوان یه غریبه روبه رو شید در نگاه اول چه دیدی داریدمیتونم بگم که راضیم از خودم، یعنی دید نسبتا خوبی دارم چون سعی کردم تا جایی که ممکنه به خودم و زندگیم برسم و اهمیت بدم، اما خب هنوز جای کار در بعصی از موارد اخلاقی و رفتاری وجود داره و طبیعتا همهی ما نقصهایی داریم
عه وامنظورم اینه اگه با خودتون به عنوان یه غریبه روبه رو شید در نگاه اول چه دیدی دارید
در بعضی شرایط فکر کنم بله، اما خودم از اطرافیانم شنیدم که نگاه عادیم هم ترسناکهراسته که نگاهتون ترسناکه@-@؟

خودم چیزایی ک ندارمو براش درنظر میگیرم: زود اعتماد نکردن، زود وابسته نشدن و ازخودگذشتگیِ زیاد نداشتنبخواید یه شخصیت با تایپ intj خلق کنید براش چه ویژگیهای بولدی در نظر میگیرید؟
از چه چیزی متوجه بشیم فرد intjهست یانه؟
شمام به اندازهی تایپ istp تو اعتمادکردن مشکل دارید؟
بنظر خودتون تایپ intj وسواس فکری داره؟
راهکار خاصی...اگه بخواید به یکی نزدیک بشید معمولا چه راهکارهایی دارید و توی این مورد برونگرا عمل میکنید یا درونگرا؟