«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

میزگرد میزگرد | میزگرد یلدایی

• نویسنده موضوع (Luna)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 20
  • کاربران تگ شده هیچ

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
21

ارسالی‌ها
2,191
پسندها
13,188
امتیازها
38,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
دورد بر کاربران انجمن یک رمان
این میزگرد متفاوت توسط ۶ نفر از کاربران عزیز اداره خواهد شد و همانطور که می‌دونین‌ باید یه داستان طنز رو بنویسند.
برای یادآوری نکات مهم را دوباره ارسال می‌کنیم:
نکته‌ی ۱: در این داستانک دنباله‌دار و شیرین حتماً باید از اعضا و کاربران سایت به‌عنوان شخصیت استفاده کنید.
نکته‌ی ۲: هرچقدر سطح طنزپردازی متن بالاتر باشه، نویسنده از امتیاز بیش‌تری برخوردار خواهد شد.
افراد زیر با توجه به تاریخ گفته شده‌ و به این ترتیب، باید داستان رو بنویسند ( ببینیم کاربران چه آشی می‌خوان بپزن ).
نفر اول که باید داستان رو شروع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,870
پسندها
20,880
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
شب، شب یلدا بود و اعضا مشغول تزئینات انجمن بودند. تهیه‌کنندگان عبارت اند از پریسا (تهیه رنگ قرمز) و دکو (تهیه رنگ سبز) که تمامی ابزارهای تزیینی را خریده بودند و اکنون با دستی پر به استقبال انجمن آمدند. پریسا داشت با آمیزه‌ای حس غرور و همین‌طور «این چه رنکی بود من قبول کردم» بر انجام کارها مدیریت می‌کرد و آقا رضا نیز تکیه بر مبل سرخی راحت، آب‌نبات جای سیگار در دهان نهاده و کلاه سیاه مافیایی‌اش، از بازنشستگی خود و دیدن مصائب پریسا لذت می‌برد.
دکو سمت اسپیکر رفت و آهنگی که قرار بود پلی شود را با لبخندی شیطانی، عوض کرده و صدای «آخ تو شب یلدای____
یک دفعه برق ایران قطع شد. روشنک برای دلداری مردمانی که درحال فحش دادن مملکت بودند گفت: «اشکالی نداره بچه‌ها، می‌تونیم از مدال‌های امین برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ~Deku