نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد میزگرد | میزگرد یلدایی

• نویسنده موضوع (Luna)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 239
  • کاربران تگ شده هیچ

کدوم داستانک بیشتر نظر شما رو جلب کرد؟

• داستانک شماره یک

رای 1 16.7%
  • داستانک شماره دو

رای 1 16.7%
  • داستانک شماره سه

رای 2 33.3%
  • داستانک شماره چهار

رای 2 33.3%
  • داستانک شماره پنج

رای 1 16.7%

• مجموع رای دهندگان
    6
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
21

ارسالی‌ها
2,359
پسندها
13,546
امتیازها
38,673
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
دورد بر کاربران انجمن یک رمان
این میزگرد متفاوت توسط ۶ نفر از کاربران عزیز اداره خواهد شد و همانطور که می‌دونین‌ باید یه داستان طنز رو بنویسند.
برای یادآوری نکات مهم را دوباره ارسال می‌کنیم:
نکته‌ی ۱: در این داستانک دنباله‌دار و شیرین حتماً باید از اعضا و کاربران سایت به‌عنوان شخصیت استفاده کنید.
نکته‌ی ۲: هرچقدر سطح طنزپردازی متن بالاتر باشه، نویسنده از امتیاز بیش‌تری برخوردار خواهد شد.
افراد زیر با توجه به تاریخ گفته شده‌ و به این ترتیب، باید داستان رو بنویسند ( ببینیم کاربران چه آشی می‌خوان بپزن ).
نفر اول که باید داستان رو شروع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : (Luna)

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,907
پسندها
20,971
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
داستانک شماره یک
شب، شب یلدا بود و اعضا مشغول تزئینات انجمن بودند. تهیه‌کنندگان عبارت اند از پریسا (تهیه رنگ قرمز) و دکو (تهیه رنگ سبز) که تمامی ابزارهای تزیینی را خریده بودند و اکنون با دستی پر به استقبال انجمن آمدند. پریسا داشت با آمیزه‌ای حس غرور و همین‌طور «این چه رنکی بود من قبول کردم» بر انجام کارها مدیریت می‌کرد و آقا رضا نیز تکیه بر مبل سرخی راحت، آب‌نبات جای سیگار در دهان نهاده و کلاه سیاه مافیایی‌اش، از بازنشستگی خود و دیدن مصائب پریسا لذت می‌برد.
دکو سمت اسپیکر رفت و آهنگی که قرار بود پلی شود را با لبخندی شیطانی، عوض کرده و صدای «آخ تو شب یلدای____
یک دفعه برق ایران قطع شد. روشنک برای دلداری مردمانی که درحال فحش دادن مملکت بودند گفت: «اشکالی...

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : ~Deku

Hana.BanU ☯

نویسنده افتخاری
سطح
19

ارسالی‌ها
1,089
پسندها
8,035
امتیازها
26,703
مدال‌ها
28
داستانک شماره دو
در همان لحظه‌ای که برق ایران به شکلی معجزه‌آسا قطع شد، سکوتی مرموز در فضا برقرار شد. انگار که زمان از حرکت ایستاده باشد و انجمن در خلأیی بی‌پایان به سر می‌برد.
پریسا، که قلمو در دست داشت و رنگ قرمز را با حرارت به دیوار می‌زد، یک آن از حرکت ایستاد. انگار که برق نرفته باشد، خود او هم برق را از دست داده بود. چشمانش به طور غیر ارادی به سقف دوخته شد. «چرا همیشه من باید چنین موقعیت‌هایی رو تجربه کنم؟!»
فکر کرد. شاید برای اولین بار از خود پرسید که آیا رنگ قرمز واقعاً به درد شب یلدا می‌خورد یا نه و چرا هیچ‌کس وقتی او می‌خواست یک کار ساده را انجام دهد، به طور ناخودآگاه چنان آشوبی به پا می‌کرد؟
آقا رضا که از همان ابتدا در گوشه‌ای نشسته...

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Hana.BanU ☯

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20

ارسالی‌ها
669
پسندها
9,503
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
داستانک شماره سه
نقطه را آخر جمله گذاشتم. در لحظه ذهنم مثل پیکان جوانان قرمزی به لخ لخ افتاده بود. برای ادامه داستان مانده بودم چه بنویسم تا برای مخاطبان صحفه مجازی‌ام خوشایند باشد.
با صدای زنگ در، با عجله لب‌تاپ را بستم و سمت در خانه دویدم.
یلدا بود و بعضی از همسایه‌های برج را به خانه دعوت کرده بودم.
با دوستانم در برج بسیار بزرگی، زندگی می‌کردیم که چهل و سه هزار واحد داشت.
بعد از دقایقی سینی چای روی میز گذاشتم و تعارفی کردم.
- خوش اومدید، از مدیرای مجتمع چه خبر؟
خواب جدیدی برامون ندیدند؟
پناه همین‌طور که چای داغ را با عجله می‌خورد، بیشتر روی مبل لم داد و غری زد.
- دارم تو گروه از اوضاع مجتمع می‌نالم، هی بهم غر می‌زنند که چرا نقطه نذاشتی! چرا... .
روناهی...

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : M A H D I S

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,863
پسندها
7,824
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • مدیر
داستانک شماره چهار
بحث همه بالا گرفته بود. از قطعی برق تا داستان سرایی مهدیس. از رنگ قرمزی که فائزه و پریسا به دیوار‌ها ریخته و به اعتراض کسی برای رنگ آمیزی هیچ اهمیتی نمیدادن، تا دستمال سر ارشدها که این سرخی رو بیشتر به انجمن می‌پاشیدن.
کسی پای همه رو لگد کرد، می‌رفت و می‌اومد، از پروفایل حرفه‌ای‌ها گرفته تا مدیران ادبیات و... .
در ظلمت انجمن یکی داشت از این دیوار به آن دیوار می پرید. وقتی بیشتر توجه کردن فاطمه سرپرست فرهنگ و هنر بود. با دستایی تنها که ۶ تالار رو هندل می‌کرد. نه کسی قبول می‌کرد مدیرش بشه نه کاربرفعالی جذبش می‌شد. خودش و بخشش مثل تیکه‌ای گوشت افتاده بودن که همه میگفتن پیف پیف بو میده.
اما وقتی چشمشون به مدال‌ها و لایک جوایز افتاد به طرز...

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Fateme Amade

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,846
پسندها
16,640
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
داستانک شماره پنج
همان لحظه بود که ملکه جهنمی بالای میز پرید و برای جو دادن به تاریکی شب با فلاش بچه عزیزش(گوشی جونن) نورهای فانتزی سبز قرمز و آبی که نماد گویندگی خودش بود را پخش کرد. درحالی که با غرور لبخند میزد دست خزان و تابان را گرفت و پیش خودش بالای میز کشید.
- شب یلدا که بدون حافظ خونی صفا نداره پس با دوتا از گلای گوینده انجمن، بهتون افتخار لذت بردن از صدامون و شنیدن اشعار حافظ بزرگ رو میدیم.
خزان هم با خنده ریز گفت:
- باشد که نور عشق حافظ روشنایی شبتان باشد.
تابان مثل همیشه پر انرژی گفت:
- وقتشه شروع کنیم
درحالی که ملکه جهنمی بیتا همراه خزان و تابان مشغول حافظ خوانی بودند حصار آبی ویراستار بالا مقام با نور مبایل و اخم های در هم تند و تند مشغول...

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : ملکه جهنمی❄

(Luna)

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
21

ارسالی‌ها
2,359
پسندها
13,546
امتیازها
38,673
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
با سلام و خسته نباشی خدمت نویسندگان عزیز
حالا که کار نوشتن این داستانک به پایان رسید، می‌رسیم به بخش زیبای نظرسنجی که در همین تاپیک فعال شده و کاربران به داستان‌ شما رای می‌دهند تا ببینیم چه کسی برنده این چالش بوده.
~مدیریت تالار سرگرمی~

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : (Luna)
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.