• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

دلنوشته مجموعه دلنوشته نامه‌ای به سارا | سارا حیدریان کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SARA_H
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 63
  • کاربران تگ شده هیچ

SARA_H

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
34

تاریخ ثبت‌نام
4/11/20
ارسالی‌ها
727
پسندها
33,011
امتیازها
58,173
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
به نام آنکه جان را فکرت اموخت
چراغ دل به نور جان برافروخت
نام دلنوشته: نامه‌ای به سارا
نویسنده: سارا حیدریان
مقدمه:
نامه‌ها می‌توانند حامل هر اطلاعاتی باشند. گاهی چُنان عاشقانه نوشته شود که رقص شکیل آن چشمانت را نوازش کند و گاه خشم، صفحه‌ی جملات را درهم کرده و اعصابت را خط‌خطی! معمولاً چیزی جز یک اطلاع، یک درس یا شاید یک آگاهی در نامه همیشه پابرجاست. نمی‌دانم قرار است چه چیزی بنویسم اما فکر می‌کنم سارای کوچک درونم نیاز به شنیدن آن‌ها از والد خویش دارد. سارای من... امیدوارم نامه‌ای که برایت می‌نویسم را در صندوقچه‌ای نگه داری و والدت را دوست داشته باشی همانا که من دوستت دارم.

Pardis

مدیر بازنشسته
سطح
33

تاریخ ثبت‌نام
13/4/19
ارسالی‌ها
2,046
پسندها
34,529
امتیازها
65,073
مدال‌ها
19
•| بسم رب القلم |•
آنچه از دل برآید، لاجرم بر دل نشیند...
1000117211.webp
نویسنده‌ی عزیز، بی‌نهایت خرسندیم که دلنوشته‌های زیبایتان را در انجمن «یک رمان» به اشتراک می‌گذارید.
خواهشمندیم پیش از پست‌گذاری و شروع دلنوشته‌، قوانین بخش «دلنوشته‌های کاربران» را به خوبی مطالعه بفرمایید.

قوانین بخش دلنوشته‌ی کاربران"
پس از گذشت حداقل ۲۰ پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Pardis

SARA_H

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
34

تاریخ ثبت‌نام
4/11/20
ارسالی‌ها
727
پسندها
33,011
امتیازها
58,173
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سارای عزیزم
چیزی جز حقیقت مسیرت را روشن نمی‌کند. می‌دانم گاهی از حقایق پیش رویت زانوانت را به آغوش می‌کشی و دلت سرشار از غمی اندوه می‌شود. می‌دانم آن لحظه سنگینی سینه‌ات و باری صد تُنی بر سرت آوار شده را نمی‌توانی تحمل کنی؛ اما بدان دیر یا زود باید بتوانی با آن حق، کنار بیایی حتی اگر خوشایند وجودت نباشد.
سارای فنچ من؛ حقیقت اصلی زندگی این است که خانواده‌ای سختگیر یا مسیر فرسوده‌ی تحصیلات و آموزش یا حتی تروماهای سخت، فرقی ندارد؛ هر راهی به هر نحوی بر تن کوچک و نحیف‌ات چنان ردی از زخم به جا می‌گذارد که هر بار به یادش خون گریه کنی؛ اما یادت باشد اگر این زخم‌ها نباشد شاید سهل انگارانه به آغوش مرگ بروی چون تجربه‌ی کوچکی نداشتی... .

عزیزتر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

SARA_H

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
34

تاریخ ثبت‌نام
4/11/20
ارسالی‌ها
727
پسندها
33,011
امتیازها
58,173
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
دخترم سارا.‌‌..
هیچوقت لبخند زدن به دیگران و تشکر از آنان را فراموش نکن.
گاهی با یک لبخند، دل سنگی نرم می‌شود و با یک تشکر ذهنی آرام می‌گیرد.
یادت هست روزی در خیابان اخم کرده و بی‌اعصاب اطراف را می‌نگریستی تا همراهت زودتر بجنبد؟
آن خانمی که در حال چیدن انار بود را به خاطر داری؟ به یاد دارم ناخواسته به او خیره شده بودی و گره ابرو‌هایت از هم گسسته نمی‌شد؛ آن زن سنگینی نگاهت را حس کرد و به تو لبخندی سرشار از آرامش هدیه داد.
به راستی که بعد از دیدن آن لبخند، دلت آرام گرفت... هیاهوی ذهنت خاموش شد و صبر به دلت جاری شد.

شاید یک لحظه هم نبود اما تاثیرش از هر مسکنی برایت بهتر بود

عقب
بالا