نقد همراه نقد همراه رمان بعد چهارم/ حافظ| نقد توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع .REIHANEH.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 101
  • کاربران تگ شده هیچ

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,824
پسندها
52,436
امتیازها
71,673
مدال‌ها
46
  • نویسنده موضوع
بسم رب النور
1000085894.webp

با سلام خدمت نویسنده محترم!

«نقد همچون آیینه‌ی نگرش ماست، بنگرید آیینه‌ی وجودیت را»
رمان «بعد چهارم» بر اساس تعداد پست‌های صلاح دیده شده توسط مدیر مربوط، توسط شورای انجمن یک رمان، بر اساس اصول و پیشنهاداتی برای درخشیدن شما نویسنده عزیز نقد گردیده است.
لطفا کمی صبر کنید تا تعداد پست مشخصی از رمان شما نقد همراه شود و داخل تاپیک قرار گیرند.
پس از مطالعه نقدها، موظف هستید رمان خود را ویرایش کنید.
اگر سوالی در زمینه رمان‌نویسی و چگونگی تغییر رمانتان داشتید می‌توانید در همین تاپیک از منتقدان خود سوالاتتان را شرح دهید و درباره‌ی چگونگی رفع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : .REIHANEH.

BITAΨ

نگاربان
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,432
پسندها
27,287
امتیازها
51,373
مدال‌ها
29
نقد همراه رمان بُعد چهارم

نویسنده: @حافظ

نقد از پارت‌های ۴ تا ۷

صدای تلویزیون تا آخر بالا بود و مانع خوندنم می‌شد البته خوندنش بی فایده (بی‌فایده) بود چون هیچی ازش سرم نمیشد(؛) (بهتر است دو فعل مشابه‌ی یکدیگر در فاصله‌ای کوتاه ازهم، تکرار نشوند. قبل از کلمه‌ی «اما» نیز باید نقطه‌ویرگول قرار بگیرد.) اما از روی اجبار مجبور بودم که بخونم...

امضا : BITAΨ

Viŏlet

پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
سطح
42

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,204
پسندها
47,739
امتیازها
96,873
مدال‌ها
55
  • مدیر

جنگلی تاریک، باران همراه با رعد و برق، زاویه‌ای تاریک از دو نفر که در حال دویدن بودن و هرازگاهی به پشت سرشون نگاه می‌کردن. انگار از یک چیزی داشتند(نوشتن «داشتن» به صورت «داشتند» متن را به منظم‌تر و یا به همان حالت ادبی تبدیل می‌کند.) فرار می‌کردن. منم انگار اون‌جا بودم؛ اما معلوم نبود کجا! انگار که من جنگل بودم. هر بار از زاویه‌ای دیگه نگاه می‌کردم اون دو نفر در جایی که پوشش جنگلی کمتر بود، ایستادن.(نویسنده‌ی عزیز، متن، ترکیب کلیِ جنگل تاریک را به مخاطب ارائه می‌دهد و در همین نقطه می‌ایستد. ما نمی‌دانیم درختان این جنگل به صورت متراکم‌اند یا بیشتر پراکنده و فاصله‌دار رشد کرده‌اند. نور می‌تواند از شاخ و برگ درختان به...

امضا : Viŏlet
عقب
بالا