کتابخانه مترجمان کتاب | Atomic Habits

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SAMA_B
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 25
  • کاربران تگ شده هیچ

SAMA_B

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
16

تاریخ ثبت‌نام
23/5/20
ارسالی‌ها
595
پسندها
9,770
امتیازها
24,973
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
برای یک تجربه خواندن عمیق، تأمل‌برانگیز و در عین حال روان، کتاب “Atomic Habits” (عادات اتمی) نوشته جیمز کلییر (James Clear) را به شدت توصیه می‌کنم. این کتاب یکی از تأثیرگذارترین آثار در حوزه روان‌شناسیِ تغییر رفتار و بهبود فردی است که با زبانی دقیق و علمی اما کاربردی نوشته شده است.
Atomic-Habits.webp

آخرین ویرایش
امضا : SAMA_B

SAMA_B

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
16

تاریخ ثبت‌نام
23/5/20
ارسالی‌ها
595
پسندها
9,770
امتیازها
24,973
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

چرا این کتاب؟​

کلییر در این کتاب با رویکردی مهندسی‌شده و سیستماتیک به موضوع عادت‌ها نگاه می‌کند. او از اصطلاح “اتمی” استفاده می‌کند تا نشان دهد که تغییرات کوچک و جزئی (به اندازه یک اتم)، اگر در طول زمان تداوم یابند، می‌توانند به نتایج شگفت‌انگیز و تغییرات بزرگی در زندگی منجر شوند.

خلاصه‌ای از مفاهیم کلیدی کتاب​

هسته اصلی کتاب بر این ایده استوار است که “شما تا سطح اهداف خود رشد نمی‌کنید، بلکه تا سطح سیستم‌های خود سقوط می‌کنید.”
جیمز کلییر چهار قانون برای ایجاد عادت‌های خوب و ترک عادت‌های بد معرفی می‌کند که بر پایه چرخه عادت (محرک، اشتیاق، پاسخ، پاداش) بنا شده‌اند:

1. قانون اول (محرک): آن را واضح کنید (Make it...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

SAMA_B

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
16

تاریخ ثبت‌نام
23/5/20
ارسالی‌ها
595
پسندها
9,770
امتیازها
24,973
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

تحلیل فنی و ساختاری​

آنچه این کتاب را از سایر آثار موفقیت متمایز می‌کند، تمرکز بر “هویت” (Identity-based habits) است. کلییر استدلال می‌کند که بهترین راه برای تغییر رفتار، تمرکز بر این نیست که “چه چیزی می‌خواهیم به دست آوریم”، بلکه تمرکز بر “چه کسی می‌خواهیم باشیم” است.
  • به جای گفتن “من دارم سعی می‌کنم این کتاب را بخوانم”، بگویید “من یک کتاب‌خوان هستم”. وقتی رفتار شما بخشی از هویت شما شود، تداوم آن بسیار آسان‌تر می‌شود.
این کتاب از نظر ساختاری بسیار منظم است و در پایان هر فصل، چکیده‌ای با عنوان “خلاصه فصل” ارائه می‌دهد که برای مرور سریع بسیار ایده‌آل است.