سخن بزرگان سخن بزرگان | ویلیام گلسر

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ~•°REZ-FA°•~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 77
  • بازدیدها بازدیدها 78
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
در جامعه مبتنی بر تئوری انتخاب که در آن کنار آمدن با دیگران اهمیت دارد، زورگویی به دیگران کمتر اتفاق می‌افتد. در چنین جامعه‌ای دلیل چندانی برای قضاوت کردن یکدیگر باقی نمی‌ماند و افراد بیشتر درصدد حل اختلاف‌ها هستند. قدرتمندان هم درمی‌یابند که در تفاهم با دیگران قدرت بیشتری هست تا در تسلط بر دیگران.

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
آموختن این درس برای طرفداران روان‌شناسی کنترل بیرونی، مشکل است. اغلب ما دو تصویر در دنیای مطلوب از خودمان داریم. یکی از این دو تصویر نسبتاً آرمانی و دیگری به‌شدت آرمانی است. به دلیل وجود همین دو تصویر هم هست که وقتی خودتان را در آینه نگاه می‌کنید، عکس درون آینه را با تصویر آرمانی خود مقایسه می‌کنید و راضی نیستید. شما ممکن است یک‌لحظه به آن فکر کنید و بعد فوراً متوجه شوید که همخوانی و مطابقت این دو تصویر باهم غیرممکن است چون شاید هیچ‌وقت مثل آن تصویر ذهنی زیبا به نظر نرسید. بعد از یک‌لحظه ناراحتی، به این نتیجه می‌رسید که فایده ندارد و دیگر به آن فکر نمی‌کنید. برای اکثر ما، تصویر بسیار آرمانی یک تصویر خیالی است. این تصویر وجود دارد و ما از آن بهره‌مند می‌شویم ولی عملاً نمی‌توانیم به آن دست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
افراد قدرتمند، تحمل دیدن دنیای مطلوب افراد ضعیف را ندارند. اگر همه می‌فهمیدندکه آنچه از نظر آن‌ها درست است لزوماً از نظر دیگران درست نیست، دنیا جای بهتر و شادتری می‌شد. تئوری انتخاب به ما می‌آموزد که دنیای مطلوب ما هسته زندگی خودمان است نه هسته زندگی دیگران.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
من در فصل دهم با عنوان تعلیم و تربیت، درباره کارهایی که در آن مدرسه انجام دادیم تا روبه‌راه شود، بیشتر حرف خواهم زد؛ و خواهید دید که برای متقاعد کردن دانش‌آموزان برای انجام دادن تکالیفشآنچه‌کار کردیم. ما باید آن‌ها را قانع می‌کردیم تا تکالیف درسی را در دنیای مطلوبشان قرار بدهند. ما باید علی‌رغم بدرفتاری‌شان با آن‌ها خوب رفتار می‌کردیم.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
باید این را بدانیم که اعمال زور و اجبار به دیگران در بلندمدت ممکن است به یک نقطه بی‌بازگشت تبدیل شود. شاید هرگز ما و آن‌ها دوباره صمیمی نشویم. بعضی از بچه‌ها به خاطر این کمبود صمیمیت، از برقراری ارتباط صرف‌نظر می‌کنند و بقیه عمر خود را صرف خوش‌گذرانی‌های مخرب می‌کنند. برای دستیابی و حفظ روابط موردنیاز باید زورگویی، اجبار، تحمیل، تنبیه، پاداش، فریب، ریاست، ترغیب، انتقاد، سرزنش، گلایه، نق زدن، اذیت کردن، رتبه‌بندی، درجه‌بندی و پس کشیدن را کنار بگذاریم. در عوض به‌جای این رفتارهای مخرب، باید دلسوزی، گوش دادن، حمایت، مذاکره، تشویق کردن، محبت کردن، همراهی کردن، اعتماد، پذیرش، استقبال و احترام گذاشتن را انتخاب کنیم. این کلمات، تفاوت روانشناسی کنترل بیرونی و تئوری انتخاب را روشن‌تر می‌کند.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
عقیده اول: من با یک نشانه ساده بیرونی مثل صدای زنگ، تلفن را جواب می‌دهم، درب خانه را باز می‌کنم یا با دیدن چراغ‌قرمز، پشت چهارراه توقف می‌کنم. عقیده دوم: من می‌توانم دیگران را وادار کنم علی‌رغم میل باطنی خود کاری را که من می‌خواهم، انجام بدهند. دیگران هم می‌توانند طرز فکر، عملکرد و احساس من را کنترل کنند. عقیده سوم: من حق دارم و از لحاظ اخلاقی خود را مسئول می‌دانم کسانی را که طبق میل من عمل نمی‌کنند تحقیر، تهدید و تنبیه کنم و حتی با پاداش آن‌ها را مجبور کنم مطابق میل من رفتار کنند. این سه عقیده رایج، زیربنای روانشناسی کنترل بیرونی است که اصولاً بر دنیا حاکم است.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
از دانش خود برای عاشق ماندن استفاده کنید. از همان آغاز می‌توانید باهم عهد ببندید که بخش زیادی از دنیاهای مطلوب خود را به‌راحتی باهم در میان بگذارید و هرگز از حرف‌های یکدیگر انتقاد و شکایت نکنید. چون خیال‌بافی نکردن در مورد دیگران تقریباً غیرممکن است پس مجبور نیستید خیال‌پردازی‌های خود را با طرف مقابلتان در میان بگذارید. چنین کاری زیاده‌خواهی تلقی می‌شود؛ ولی اگر متوجه شدید نمی‌توانید واقعیات را باهم در میان بگذارید، بدانید که عشق شما رو به افول است.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
به اشتراک گذاشتن نیاز شدید به تفریح برای هر نوع رابطه‌ای مخصوصاً زندگی زناشویی بسیار عالی است. اگر تفریح را پاداش ژنتیکی یادگیری در نظر بگیریم، پس زن و شوهرهایی که باهم یاد می‌گیرند، بهترین فرصت را برای کنار هم ماندن دارند. تفریح هرگز به سن، جنسیت و بی‌پولی محدود نمی‌شود. شما با کمی تلاش می‌توانید همیشه و همه‌جا بخندید و یاد بگیرید.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
ما وقتی نسبت به رفتارمان احساس بسیار خوبی پیدا می‌کنیم که شخص، چیز یا عقیده‌ای در دنیای واقعی با تصویر آن شخص، چیز یا عقیده در دنیای مطلوب ما هماهنگ باشد. ما در طول زندگی بیش از هر چیزی با دنیای مطلوب خود ارتباط نزدیک داریم.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
بسیاری از قدرت‌طلبان برای حفظ مصالح عمومی تلاش می‌کنند. ما دنبال چیزهایی هستیم که در ما احساس قدرت ایجاد کند و هم‌زمان بتوانیم با این احساس با روش‌های مختلف به دیگران کمک می‌کنیم. وقتی بازیکن گلف، درصد موفقیت را بالا می‌برد یا امتیاز بازی را پایین می‌آورد، قدرت کسی کم نمی‌شود. پزشکی که جان یک انسان را نجات می‌دهد یا شیوه درمانی جدیدی را ابداع می‌کند اگرچه احساس قدرت می‌کند ولی دیگران نیز از آن بهره‌مند می‌شوند. در شغل تدریس، به دنبال موفقیت دانش‌آموزان، معلمان نیز احساس قدرت می‌کنند.

عقب
بالا