سخن بزرگان سخن بزرگان | ویلیام گلسر

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ~•°REZ-FA°•~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 77
  • بازدیدها بازدیدها 78
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
تئوری انتخاب می‌گوید در عمل، این خود ما هستیم که تمام کارهایی را که انجام می‌دهیم، ازجمله احساس بدبختی را خودمان انتخاب می‌کنیم. دیگران نه می‌توانند ما را بدبخت کنند و نه خوشبخت. دیگران تنها در تبادل اطلاعات با ما نقش دارند. این اطلاعات به‌خودی‌خود نمی‌تواند ما را به انجام کاری مجبور کند و یا اینکه ما را وادار کند احساسی را تجربه کنیم. اطلاعات وارد مغز ما می‌شود، ما آن‌ها را بررسی می‌کنیم و سپس تصمیم می‌گیریم که چه‌کاری را انجام دهیم.

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
بهترین ازدواج، ازدواجی است که در آن نیاز زن و شوهر به بقا در حد متوسط، نیاز به عشق و تعلق‌خاطر زیاد، نیاز به قدرت و آزادی کم و نیاز به تفریح در آن‌ها زیاد باشد. هرگونه مغایرت در این الگوی کمیاب، مذاکره را ضروری می‌سازد. هر چه اختلاف بیشتر باشد، ضرورت مذاکره بیشتر خواهد شد.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
برای آن‌که بفهمید آیا عشق شما دوام خواهد داشت یا خیر از خودتان بپرسید: «چقدر با کسی که فکر می‌کنم عاشقش هستم یا رابطه جنسی را با او شروع کرده‌ام، وجه اشتراک دارم؟» مخصوصاً از خودتان بپرسید: «اگر از لحاظ هورمونی شیفته او نمی‌شدم، آیا او کسی بود که بتوانم از دوستی با او لذت ببرم؟» اگر جواب شما منفی است شانس موفقیت عشق شما کم است. اگرچه هورمون‌ها باعث می‌شود رابطه عاشقانه داشته باشیم ولی نمی‌توانند ما را به مدت طولانی کنار هم نگه دارند.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
دوستان خوب برخلاف عشاق و حتی اعضای خانواده می‌توانند یک‌عمر به دوستی خود ادامه بدهند چون درگیر خیالات مالکیت نمی‌شوند. افراد باید برای دوستی وجه اشتراک داشته باشند که اگر وجه اشتراک نداشته باشند یا کم باشد از همان ابتدا دوستان خوبی نخواهند شد.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
یادتان باشد که ما تنها می‌توانیم رفتار خودمان را کنترل کنیم، پس باید فقط درباره‌ی کارهایی که مایلید انجام بدهید حرف بزنید نه کارهایی که از طرف مقابل انتظار دارید.
من کاری به پدر و مادرت ندارم. تو دیگر بزرگ شده‌ای. من به انتخاب‌های تو کار دارم. من به خواسته تو کار دارم. من می‌خواهم به تو کمک کنم راهی را انتخاب کنی که به خواسته‌ات برسی.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
این کتاب تلاشی است برای پاسخ به این سؤال خیلی مهم که تقریباً همه ما هنگام ناراحتی از خودمان می‌پرسیم: چگونه می‌توانم بفهمم که چطور آزادانه و به شیوه موردپسند خود زندگی کنم و درعین‌حال نیز با آدم‌هایی که به آن‌ها نیاز دارم ارتباط خوبی داشته باشم؟

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
مرد جوانی مشغول قدم زدن در باغ کاکتوس فونیکس بود که ناگهان لباس‌هایش را درآورد و روی کاکتوس‌های کوتاه پرید و شروع کرد به غلت زدن روی کاکتوس‌ها. بالاخره شاهدان او را خونی و مجروح از بین بوته‌های کاکتوس بیرون می‌کشند. بعد از او پرسیدند «چرا این کار را کردی؟» او جواب داد «چون آن لحظه فکر خوبی به نظر می‌رسید.» ما نیز همانند این مرد جوان روی کاکتوس‌های زندگی خود غلت می‌زنیم بااینکه اصلاً قصد آسیب زدن به خود را نداریم.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
اگرچه تعداد دانش‌آموزانی که به یادگیری اهمیت نمی‌دهند، در مناطق محروم بیش از مناطق مرفه است؛ ولی این افت تحصیلی بیشتر مربوط به نحوه کنار آمدن معلمان و دانش‌آموزان است تا فقر آن‌ها. چون تحصیل مهم‌ترین عامل رفاه در خانواده‌های مرفه است.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
حداکثر کاری که دانش‌آموزان باید در مدرسه انجام بدهند و اگر انجام ندهند تنبیه می‌شوند، حفظ کردن اطلاعاتی است که جز در مدرسه استفاده دیگری ندارند. چیزی که این کار را بی‌معنا می‌کند این است که معمولاً مدرسه از دانش‌آموزان توقع ندارد این دانش را به خاطر بسپارند بلکه فقط موقع امتحان آن را به یاد بیاورند.

~•°REZ-FA°•~

ناظر ازمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
1,898
پسندها
11,245
امتیازها
33,373
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
اگر همه می‌فهمیدندکه آنچه از نظر آن‌ها درست است لزوماً از نظر دیگران درست نیست، دنیا جای بهتر و شادتری می‌شد. تئوری انتخاب به ما می‌آموزد که دنیای مطلوب ما هسته زندگی خودمان است نه هسته زندگی دیگران.

عقب
بالا