Tahmine Arjmand خبرنگار سطح 14 ارسالیها 3,093 پسندها 4,564 امتیازها 33,273 مدالها 18 4/4/24 #12,831 sanatmarina گفت تا حالا عاشق شدی؟ کلیک کنید تا باز شود... بله اولین عشقت توی چند سالگی بوده؟ امضا : Tahmine Arjmand
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 4/4/24 #12,832 Arjmand گفت بله اولین عشقت توی چند سالگی بوده؟ کلیک کنید تا باز شود... اولین عشق نداشتم. ولی دوست دارم تجربهاش کنم مرد یا زن ایده آل تو چه شکلیه؟ و چه اخلاقی داره؟ امضا : ♡°DINA°
Arjmand گفت بله اولین عشقت توی چند سالگی بوده؟ کلیک کنید تا باز شود... اولین عشق نداشتم. ولی دوست دارم تجربهاش کنم مرد یا زن ایده آل تو چه شکلیه؟ و چه اخلاقی داره؟
Loona ویراستار انجمن سطح 7 ارسالیها 55 پسندها 468 امتیازها 2,623 مدالها 8 سن 16 6/7/24 #12,833 ♡°DINA° گفت اولین عشق نداشتم. ولی دوست دارم تجربهاش کنم مرد یا زن ایده آل تو چه شکلیه؟ و چه اخلاقی داره؟ کلیک کنید تا باز شود... امم، اهل کتاب و فیلم و موسیقیه و مثل خودم احساساتی که داره رو با کارهاش بیان میکنه بین قابلیت پرواز کردن و نامرئی بودن کدوم رو انتخاب میکنی؟ امضا : Loona
♡°DINA° گفت اولین عشق نداشتم. ولی دوست دارم تجربهاش کنم مرد یا زن ایده آل تو چه شکلیه؟ و چه اخلاقی داره؟ کلیک کنید تا باز شود... امم، اهل کتاب و فیلم و موسیقیه و مثل خودم احساساتی که داره رو با کارهاش بیان میکنه بین قابلیت پرواز کردن و نامرئی بودن کدوم رو انتخاب میکنی؟
raha.sabgh مدیر بازنشسته سطح 10 ارسالیها 533 پسندها 1,519 امتیازها 12,773 مدالها 11 6/7/24 #12,834 Loona گفت امم، اهل کتاب و فیلم و موسیقیه و مثل خودم احساساتی که داره رو با کارهاش بیان میکنه بین قابلیت پرواز کردن و نامرئی بودن کدوم رو انتخاب میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... پرواز کردن بزرگ ترین ترست؟! امضا : raha.sabgh
Loona گفت امم، اهل کتاب و فیلم و موسیقیه و مثل خودم احساساتی که داره رو با کارهاش بیان میکنه بین قابلیت پرواز کردن و نامرئی بودن کدوم رو انتخاب میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... پرواز کردن بزرگ ترین ترست؟!
Loona ویراستار انجمن سطح 7 ارسالیها 55 پسندها 468 امتیازها 2,623 مدالها 8 سن 16 6/7/24 #12,835 raha.sabgh گفت پرواز کردن بزرگ ترین ترست؟! کلیک کنید تا باز شود... آتیش و مار و زلزله شخصیت از یه رمان یا سریالی که خیلی خیلی به دلت نشسته امضا : Loona
raha.sabgh گفت پرواز کردن بزرگ ترین ترست؟! کلیک کنید تا باز شود... آتیش و مار و زلزله شخصیت از یه رمان یا سریالی که خیلی خیلی به دلت نشسته
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 942 پسندها 7,051 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 19/7/24 #12,836 Loona گفت آتیش و مار و زلزله شخصیت از یه رمان یا سریالی که خیلی خیلی به دلت نشسته کلیک کنید تا باز شود... شخصیت رمان که به دلم نشسته پاتریک رمان مومیایی و شخصیت سریال ویچر، گرالت(هنری کویل) و دین(جنسن راس اکلس) از سریال سوپرنچرال. کتابی که خیلی دوسش داری و میخوای بخریش و داشته باشیش برای همیشه؟ امضا : L.latifi❁
Loona گفت آتیش و مار و زلزله شخصیت از یه رمان یا سریالی که خیلی خیلی به دلت نشسته کلیک کنید تا باز شود... شخصیت رمان که به دلم نشسته پاتریک رمان مومیایی و شخصیت سریال ویچر، گرالت(هنری کویل) و دین(جنسن راس اکلس) از سریال سوپرنچرال. کتابی که خیلی دوسش داری و میخوای بخریش و داشته باشیش برای همیشه؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,520 پسندها 20,036 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/7/24 #12,837 Loona گفت هر کتابی که دارن شان نوشته باشه کلیک کنید تا باز شود... عزیز♡پاسخ دادی ولی پرسش؟ ☆
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,520 پسندها 20,036 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/7/24 #12,838 Delaram*☆♡ گفت عزیز♡پاسخ دادی ولی پرسش؟ ☆ کلیک کنید تا باز شود... اهورا. وقت بخیر☆ منظورم این بود روند تاپیک ادامه پیدا کنه. فقط همین. wakeup گفت اتاق پرسش و پاسخ نفر اول یه سوال میپرسه نفر بعدیش جواب میده و اون نفری که جواب داد باید سوال بپرسه و ادامه..... S=سوال j= جواب برای مثال چند سالته؟ کلیک کنید تا باز شود...
Delaram*☆♡ گفت عزیز♡پاسخ دادی ولی پرسش؟ ☆ کلیک کنید تا باز شود... اهورا. وقت بخیر☆ منظورم این بود روند تاپیک ادامه پیدا کنه. فقط همین. wakeup گفت اتاق پرسش و پاسخ نفر اول یه سوال میپرسه نفر بعدیش جواب میده و اون نفری که جواب داد باید سوال بپرسه و ادامه..... S=سوال j= جواب برای مثال چند سالته؟ کلیک کنید تا باز شود...
.DocTor. رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 113 پسندها 422 امتیازها 2,753 مدالها 6 سن 26 20/7/24 #12,839 Delaram*☆♡ گفت اهورا. وقت بخیر☆ منظورم این بود روند تاپیک ادامه پیدا کنه. فقط همین. کلیک کنید تا باز شود... میدونم دلیلش چیز دیگه ای بود تو زندگیت حریف چی نبودی؟ امضا : .DocTor.
Delaram*☆♡ گفت اهورا. وقت بخیر☆ منظورم این بود روند تاپیک ادامه پیدا کنه. فقط همین. کلیک کنید تا باز شود... میدونم دلیلش چیز دیگه ای بود تو زندگیت حریف چی نبودی؟
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,248 امتیازها 24,673 مدالها 26 20/7/24 #12,840 اهورا. گفت میدونم دلیلش چیز دیگه ای بود تو زندگیت حریف چی نبودی؟ کلیک کنید تا باز شود... خود زندگی، آدم و یه جاهایی میبره و به یه کارایی وادار میکنه که باورت نمیشه دلت بیشتر از همه برا کی تنگ میشه؟ امضا : Altinay*
اهورا. گفت میدونم دلیلش چیز دیگه ای بود تو زندگیت حریف چی نبودی؟ کلیک کنید تا باز شود... خود زندگی، آدم و یه جاهایی میبره و به یه کارایی وادار میکنه که باورت نمیشه دلت بیشتر از همه برا کی تنگ میشه؟