Kalŏn سرپرست ادبیات + نویسنده برتر + ناظر آزمایشی پرسنل مدیریت سرپرست تالار تاریخ ثبتنام 28/8/18 ارسالیها 10,069 پسندها 39,137 امتیازها 96,873 مدالها 43 سطح 41 28/4/23 مدیر #12,101 m.sina گفت خودم فیزیک کوانتوم دوست داشتن ولی یه رشته دیگه خوندم دوست دارید تا چه مقطعی تحصیل کنید کلیک کنید تا باز شود... دانشگاهو دوست دارم و همچنین درساش... تا جایی که بشه میخونم علاقهای بوده که نرسیده باشین بهش امضا : Kalŏn
m.sina گفت خودم فیزیک کوانتوم دوست داشتن ولی یه رشته دیگه خوندم دوست دارید تا چه مقطعی تحصیل کنید کلیک کنید تا باز شود... دانشگاهو دوست دارم و همچنین درساش... تا جایی که بشه میخونم علاقهای بوده که نرسیده باشین بهش
مارینا آروین کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 15/7/22 ارسالیها 444 پسندها 1,945 امتیازها 12,213 مدالها 9 سطح 9 28/4/23 #12,102 دیاناس❀ گفت دانشگاهو دوست دارم و همچنین درساش... تا جایی که بشه میخونم علاقهای بوده که نرسیده باشین بهش کلیک کنید تا باز شود... من هرچی که میخوایستم و واسه خودم کردم آخرین بار حال کیو چجوری گرفتی؟ امضا : مارینا آروین
دیاناس❀ گفت دانشگاهو دوست دارم و همچنین درساش... تا جایی که بشه میخونم علاقهای بوده که نرسیده باشین بهش کلیک کنید تا باز شود... من هرچی که میخوایستم و واسه خودم کردم آخرین بار حال کیو چجوری گرفتی؟
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,252 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 29/4/23 #12,103 زیاد اهل حال گیری نیستم من اعتقاد دارم هر ادمی برای خودش شخصیت داره حتی اگه اشتباه کرده باشه بدترین نمره امتحانی شما در سال 401 امضا : m.sina
زیاد اهل حال گیری نیستم من اعتقاد دارم هر ادمی برای خودش شخصیت داره حتی اگه اشتباه کرده باشه بدترین نمره امتحانی شما در سال 401
فاطمه آماده نویسنده ادبیات+ نویسنده افتخاری پرسنل مدیریت سرپرست تالار تاریخ ثبتنام 18/4/21 ارسالیها 3,280 پسندها 8,278 امتیازها 36,273 مدالها 28 سطح 19 29/4/23 مدیر #12,104 m.sina گفت زیاد اهل حال گیری نیستم من اعتقاد دارم هر ادمی برای خودش شخصیت داره حتی اگه اشتباه کرده باشه بدترین نمره امتحانی شما در سال 401 کلیک کنید تا باز شود... در حال حاضر فارغ التحصیل هستم و دانشگاه نرفتم آخرین ضدحالی که خوردین کی بود؟ امضا : فاطمه آماده
m.sina گفت زیاد اهل حال گیری نیستم من اعتقاد دارم هر ادمی برای خودش شخصیت داره حتی اگه اشتباه کرده باشه بدترین نمره امتحانی شما در سال 401 کلیک کنید تا باز شود... در حال حاضر فارغ التحصیل هستم و دانشگاه نرفتم آخرین ضدحالی که خوردین کی بود؟
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,252 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 29/4/23 #12,105 fateme_a گفت در حال حاضر فارغ التحصیل هستم و دانشگاه نرفتم آخرین ضدحالی که خوردین کی بود؟ کلیک کنید تا باز شود... روز جمعه با یکی برای کوه پیمایی قرار داشتم ولی نیومد اینقدر حالم گرفته شد که دیگه خودمم نرفتم برگشتم خونه چرا کاربرا اصرار دارن که مدیر بشن ایا امتیازی داره یا فقط حس مدیریتی دارن امضا : m.sina
fateme_a گفت در حال حاضر فارغ التحصیل هستم و دانشگاه نرفتم آخرین ضدحالی که خوردین کی بود؟ کلیک کنید تا باز شود... روز جمعه با یکی برای کوه پیمایی قرار داشتم ولی نیومد اینقدر حالم گرفته شد که دیگه خودمم نرفتم برگشتم خونه چرا کاربرا اصرار دارن که مدیر بشن ایا امتیازی داره یا فقط حس مدیریتی دارن
فاطمه آماده نویسنده ادبیات+ نویسنده افتخاری پرسنل مدیریت سرپرست تالار تاریخ ثبتنام 18/4/21 ارسالیها 3,280 پسندها 8,278 امتیازها 36,273 مدالها 28 سطح 19 29/4/23 مدیر #12,106 m.sina گفت روز جمعه با یکی برای کوه پیمایی قرار داشتم ولی نیومد اینقدر حالم گرفته شد که دیگه خودمم نرفتم برگشتم خونه چرا کاربرا اصرار دارن که مدیر بشن ایا امتیازی داره یا فقط حس مدیریتی دارن کلیک کنید تا باز شود... دلیل من این بود که دلم میخواست بیشتر فعالیت داشته باشم حالا چه تو انجمن چه جای دیگه دوست ندارم منفعل باشم دلم یه تنوع میخواست. حالا بقیه رو نمی دونم تا حالا شده فکر کنی خیلی چیزا رو فقط خودت میدونی؟ امضا : فاطمه آماده
m.sina گفت روز جمعه با یکی برای کوه پیمایی قرار داشتم ولی نیومد اینقدر حالم گرفته شد که دیگه خودمم نرفتم برگشتم خونه چرا کاربرا اصرار دارن که مدیر بشن ایا امتیازی داره یا فقط حس مدیریتی دارن کلیک کنید تا باز شود... دلیل من این بود که دلم میخواست بیشتر فعالیت داشته باشم حالا چه تو انجمن چه جای دیگه دوست ندارم منفعل باشم دلم یه تنوع میخواست. حالا بقیه رو نمی دونم تا حالا شده فکر کنی خیلی چیزا رو فقط خودت میدونی؟
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,252 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 29/4/23 #12,107 fateme_a گفت دلیل من این بود که دلم میخواست بیشتر فعالیت داشته باشم حالا چه تو انجمن چه جای دیگه دوست ندارم منفعل باشم دلم یه تنوع میخواست. حالا بقیه رو نمی دونم تا حالا شده فکر کنی خیلی چیزا رو فقط خودت میدونی؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر ... تنها چیزی که فکر میکنم فقط خودم میدونم افکاریه که تو ذهن خودمه فکر میکنید در کشور ما جونا راه پیشرفتشون بازه امضا : m.sina
fateme_a گفت دلیل من این بود که دلم میخواست بیشتر فعالیت داشته باشم حالا چه تو انجمن چه جای دیگه دوست ندارم منفعل باشم دلم یه تنوع میخواست. حالا بقیه رو نمی دونم تا حالا شده فکر کنی خیلی چیزا رو فقط خودت میدونی؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر ... تنها چیزی که فکر میکنم فقط خودم میدونم افکاریه که تو ذهن خودمه فکر میکنید در کشور ما جونا راه پیشرفتشون بازه
مارینا آروین کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 15/7/22 ارسالیها 444 پسندها 1,945 امتیازها 12,213 مدالها 9 سطح 9 29/4/23 #12,108 m.sina گفت خیر ... تنها چیزی که فکر میکنم فقط خودم میدونم افکاریه که تو ذهن خودمه فکر میکنید در کشور ما جونا راه پیشرفتشون بازه کلیک کنید تا باز شود... اگه اینجوری پیش بره نه امضا : مارینا آروین
m.sina گفت خیر ... تنها چیزی که فکر میکنم فقط خودم میدونم افکاریه که تو ذهن خودمه فکر میکنید در کشور ما جونا راه پیشرفتشون بازه کلیک کنید تا باز شود... اگه اینجوری پیش بره نه
_Aylar_ کاربر سایت رفیق جدید انجمن تاریخ ثبتنام 15/7/21 ارسالیها 77 پسندها 1,374 امتیازها 7,848 مدالها 7 سطح 8 29/4/23 #12,109 m.sina گفت خیر ... تنها چیزی که فکر میکنم فقط خودم میدونم افکاریه که تو ذهن خودمه فکر میکنید در کشور ما جونا راه پیشرفتشون بازه کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا تظاهر به دوست داشتن کسی کردین که ازش متنفرین؟! امضا : _Aylar_
m.sina گفت خیر ... تنها چیزی که فکر میکنم فقط خودم میدونم افکاریه که تو ذهن خودمه فکر میکنید در کشور ما جونا راه پیشرفتشون بازه کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا تظاهر به دوست داشتن کسی کردین که ازش متنفرین؟!
☆BARUN☆ کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 16/12/18 ارسالیها 294 پسندها 6,838 امتیازها 21,773 مدالها 14 سن 25 سطح 13 29/4/23 #12,110 _Aylar_ گفت نه تا حالا تظاهر به دوست داشتن کسی کردین که ازش متنفرین؟! کلیک کنید تا باز شود... زیاد:/ تاحالا شده دلت گریه بخواد ولی موقعیتش نباشه امضا : ☆BARUN☆
_Aylar_ گفت نه تا حالا تظاهر به دوست داشتن کسی کردین که ازش متنفرین؟! کلیک کنید تا باز شود... زیاد:/ تاحالا شده دلت گریه بخواد ولی موقعیتش نباشه