سلام وقت بخیر. تقریبا بیشتر از یک هفته از شروع تاپیک رمانم میگذره اما لینک نظارت بهم داده نشده. خودمم چندباری به ناظرم پیام دادم ولی گویا ایشون آن نمیشن.
کد رمان: 5014 ناظر: @ساپورا نام رمان: قتل در بامداد نام نویسنده: اِیوین الف|Eyvin_A ژانر: #پلیسی #جنایی خلاصه: یک پلیس...یک خلافکار. دنیا انقدر چرخید و چرخید تا این دو نفر روبهروی هم قرار گرفتن. یکی برای نجات خودش جنگید، یکی برای انتقام! ولی دنیا باز هم همینطوری نموند. حقایق کم کم از خفا بیرون...
سلام
من یک مشکلی دارم که فکر کردم بهتره بهتون بگم
وقتی پارت میزاریم پارت رو ذخیره نمیکنه
مثلا هنوز پارت رو کامل ننوشتیم اگه یک لحظه از سایت خارج شیم هرچی نوشتیم پاک میشه
اگه به این مشکل رسیدگی کنید عالی میشه
سلام
من یک مشکلی دارم که فکر کردم بهتره بهتون بگم
وقتی پارت میزاریم پارت رو ذخیره نمیکنه
مثلا هنوز پارت رو کامل ننوشتیم اگه یک لحظه از سایت خارج شیم هرچی نوشتیم پاک میشه
اگه به این مشکل رسیدگی کنید عالی میشه
سلام خسته نباشید.
من یه مشکل خیلی بزرگ داخل سرچ کردن بین موضوعات انجمن دارم؛ مثلاً هر وقت میخوام چیزی رو سرچ کنم به عنوان مثال: "رمانِ مجتمع پزشکان" برام پیامهایی میاره که مثلا یه نفر تو چت بین خودش و دوستش نوشته: پیش به سوی رفتن در جمع پزشکان! و پزشکان رو که توی سرچ من بوده رو برام بلد میکنه! یا هر تایپیک و چتی که داخلش از واژهی رمان نام برده شده و این خیلی منو هیستریک میکنه!
توی سرچ دقیق هم که میخوام جزییات رو بنویسم ازم آیدی نویسنده و بازهی زمانی افتتاح تایپیکشو میخواد :/ ممکنه تایپیک مال دوهزار و نوزده باشه که تازه نویسنده رمانشو از متروکه در اورده! یا من از کجا ایدی نویسنده یادم مونده باشه، آقا اصلا یادم مونده، اگه آیدیشو تغییر داده باشه چی؟
این مشکل رو من از وقتی وارد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سلام خسته نباشید.
من یه مشکل خیلی بزرگ داخل سرچ کردن بین موضوعات انجمن دارم؛ مثلاً هر وقت میخوام چیزی رو سرچ کنم به عنوان مثال: "رمانِ مجتمع پزشکان" برام پیامهایی میاره که مثلا یه نفر تو چت بین خودش و دوستش نوشته: پیش به سوی رفتن در جمع پزشکان! و پزشکان رو که توی سرچ من بوده رو برام بلد میکنه! یا هر تایپیک و چتی که داخلش از واژهی رمان نام برده شده و این خیلی منو هیستریک میکنه!
سرچ که میزنید سرور چیزی که تو ذهن شماست رو تشخیص نمیده تمام چیزایی که کلمات کلیدی سرچ شما رو داره میاره بالا
وقتی این گزینه رو فعال کنید پیامهای نمایه برای شما نمایش داده نمیشه، فقط عنوان تایپکها نمیش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.