Wonder رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 176 پسندها 6,171 امتیازها 22,273 مدالها 12 19/1/19 #61 卍❣のŋყム❣卍 گفت سلام گلی یعنی نمایش داده نمیشن ولی اطلاعیه میگه چندتاس؟ کلیک کنید تا باز شود... فكر كنم…يبار اومد صد و نود تا …ولي نبود صد و نودتا امضا : Wonder
卍❣のŋყム❣卍 گفت سلام گلی یعنی نمایش داده نمیشن ولی اطلاعیه میگه چندتاس؟ کلیک کنید تا باز شود... فكر كنم…يبار اومد صد و نود تا …ولي نبود صد و نودتا
Wonder رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 176 پسندها 6,171 امتیازها 22,273 مدالها 12 19/1/19 #62 بع TMT_shiraz گفت فكر كنم…يبار اومد صد و نود تا …ولي نبود صد و نودتا کلیک کنید تا باز شود... د چك كردم كلي لايك از يه اكانت داشتم امضا : Wonder
بع TMT_shiraz گفت فكر كنم…يبار اومد صد و نود تا …ولي نبود صد و نودتا کلیک کنید تا باز شود... د چك كردم كلي لايك از يه اكانت داشتم
..のnya20.. کاربر فعال سطح 21 ارسالیها 1,088 پسندها 12,285 امتیازها 35,373 مدالها 24 19/1/19 #63 TMT_shiraz گفت بع د چك كردم كلي لايك از يه اكانت داشتم کلیک کنید تا باز شود... خب اگه علامت اطلاعیه رو بزنی فقط اخرین بیست پنج اطلاعیه نشون میده دکمه دیدن همه رو بزن صفحه اطلاعیه همه رو نشونت میده امضا : ..のnya20..
TMT_shiraz گفت بع د چك كردم كلي لايك از يه اكانت داشتم کلیک کنید تا باز شود... خب اگه علامت اطلاعیه رو بزنی فقط اخرین بیست پنج اطلاعیه نشون میده دکمه دیدن همه رو بزن صفحه اطلاعیه همه رو نشونت میده
Wonder رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 176 پسندها 6,171 امتیازها 22,273 مدالها 12 19/1/19 #64 ث 卍❣のŋყム❣卍 گفت خب اگه علامت اطلاعیه رو بزنی فقط اخرین بیست پنج اطلاعیه نشون میده دکمه دیدن همه رو بزن صفحه اطلاعیه همه رو نشونت میده کلیک کنید تا باز شود... قبلا كه اينطوري نبود…ولي ممنون:) امضا : Wonder
ث 卍❣のŋყム❣卍 گفت خب اگه علامت اطلاعیه رو بزنی فقط اخرین بیست پنج اطلاعیه نشون میده دکمه دیدن همه رو بزن صفحه اطلاعیه همه رو نشونت میده کلیک کنید تا باز شود... قبلا كه اينطوري نبود…ولي ممنون:)
..のnya20.. کاربر فعال سطح 21 ارسالیها 1,088 پسندها 12,285 امتیازها 35,373 مدالها 24 19/1/19 #65 TMT_shiraz گفت ث قبلا كه اينطوري نبود…ولي ممنون:) کلیک کنید تا باز شود... یعنی صد نودتا رو باهم نشون می داد ?برا منم اینطور ببینم بیشتر از ۲۵تاس دیدن همه رو میزنم چون تو کادر اطلاعیه جا نمیشن ت صفحه جدید باید باز بشه امضا : ..のnya20..
TMT_shiraz گفت ث قبلا كه اينطوري نبود…ولي ممنون:) کلیک کنید تا باز شود... یعنی صد نودتا رو باهم نشون می داد ?برا منم اینطور ببینم بیشتر از ۲۵تاس دیدن همه رو میزنم چون تو کادر اطلاعیه جا نمیشن ت صفحه جدید باید باز بشه
Wonder رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 176 پسندها 6,171 امتیازها 22,273 مدالها 12 19/1/19 #66 چهل 卍❣のŋყム❣卍 گفت یعنی صد نودتا رو باهم نشون می داد ?برا منم اینطور ببینم بیشتر از ۲۵تاس دیدن همه رو میزنم چون تو کادر اطلاعیه جا نمیشن ت صفحه جدید باید باز بشه کلیک کنید تا باز شود... تا رو نشون ميداد… ممنون گلي:) امضا : Wonder
چهل 卍❣のŋყム❣卍 گفت یعنی صد نودتا رو باهم نشون می داد ?برا منم اینطور ببینم بیشتر از ۲۵تاس دیدن همه رو میزنم چون تو کادر اطلاعیه جا نمیشن ت صفحه جدید باید باز بشه کلیک کنید تا باز شود... تا رو نشون ميداد… ممنون گلي:)
روجا نویسنده افتخاری سطح 34 ارسالیها 2,314 پسندها 30,521 امتیازها 64,873 مدالها 28 12/3/19 #67 سلام من تازه عضو شدم...خلاصه فرستادم ولی چیزی تو ارسالیهام نیست....چون تایید نشده اینجوری یا ارسالم مشکل داشته؟ امضا : روجا
سلام من تازه عضو شدم...خلاصه فرستادم ولی چیزی تو ارسالیهام نیست....چون تایید نشده اینجوری یا ارسالم مشکل داشته؟
شرور کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 678 پسندها 14,158 امتیازها 31,973 مدالها 20 12/3/19 #68 سلام من گفتگو خصوصیم ویرایش نداره لطفا رسیدگی کنین. ممنون امضا : شرور
Sam in کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 259 پسندها 5,068 امتیازها 21,773 12/3/19 #69 سلام و خسته نباشید من وقتی یه تاپیک میزنم و پست ارسال میکنم تعداد ارسال هام اندازه همون پست ها میرم بالا اما بعد از یک مدت تعداد ارسال هام میاد پایین این اتفاق چند بار افتاده نمیدونم مشکل منه یا بقیه هم مثل منن امضا : Sam in
سلام و خسته نباشید من وقتی یه تاپیک میزنم و پست ارسال میکنم تعداد ارسال هام اندازه همون پست ها میرم بالا اما بعد از یک مدت تعداد ارسال هام میاد پایین این اتفاق چند بار افتاده نمیدونم مشکل منه یا بقیه هم مثل منن
A.narxes.Y رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 162 پسندها 1,726 امتیازها 12,213 مدالها 1 12/3/19 #70 میشه بگید معیار هاتون واسه حذف چیه؟ اخه من هر چی میذارم چند دقیقه بعد میگه حذف شد... چیز بدیم نی فقط یه بیت شعر بوددد:-\
میشه بگید معیار هاتون واسه حذف چیه؟ اخه من هر چی میذارم چند دقیقه بعد میگه حذف شد... چیز بدیم نی فقط یه بیت شعر بوددد:-\