سلام، حدسم Bathroom ــه!
اگر قرار بود منو با ایده اولم بکوبن، هیچ وقت نمی تونستم با این شجاعت بنویسم.
من همه چی رو تایید می کنم تا بنویسن، من یه جایی بها می دم به کسی که به نوشتن عشق داره !
این بحثی که شما می گی بستگی به خود نوجوون داره،
رمانِ خانم پوراصفهانی که الان نه 15 سالشه، نه قلم اولشه و نه تازه کاره برعکس از نظر غالب افراد، نویسنده ی زبردستیه ، هم پر از همین مفهوم های زندگی های پرزرق و برقه ... فقط هم این خانم نه، نمونه ی بارز رمان گناهکار خانم تات شهدوست با اون همه طرفدار ! من طرفدارشون نیستم، هرگز، فقط خواستم برات جا بندازم.
پس به سن نیست، به فرهنگِ ... و منم مسئول فرهنگ آدما نیستم! من فقط می خوام فرصت بدم ، مث همین کاری که REZA_M...
من نمیگم جلوی قلمشون رو بگیرن و اصلا ننویسن! به هیچوجه همچین حرفی نمیزنم؛ چون همه باید فرصت برای اثبات داشته باشن.
ولی ادبیات و نوشتهها هم جزوی از سازندههای فرهنگ هستن! و اون نوجوان هم داره آماده میشه تا یه فرهنگ رو بپذیره و ادامه بده...
درسته، بعضی نویسندهها قلم خوبی دارن و نوشتههاشون هم پرطرفداره، ولی آیا واقعا نوشتههاشون به واقعیت زندگی خیلی از آدمها اصلا نزدیکه؟
و این هم درسته که نوشتن واقعیت زندگیهای معمولی هیچ جذابیت و یا چیز دیگهای نداره ولی فرسخها دور از...
احتمالا منظورت بخش ویراستاریه .
برخلاف تصور شما ، من تازه به دوران رسیده نیستم و همه ی این رنک هایی که شما مد نظرته یه دور زدم ، ممکنه اینجا نبوده باشه!
کسی مثل من ، با رمانی که می تونی بخونی و ببینی چقدر به نکات نگارشی اهمیت می ده، هم می نویسه هم ویرایش می کنه .
پس هر نویسنده ای قبلش یه ویراستارم هست.!
بذار یه چیز رو رک بگم ، من هر مسئولیتی قبول کنم، تا تهش پاش می مونم. غر نمی زنم، از ارزش کارم میکشه پایین، بالا نمی بره. کسی نمی گه اووو، ببین کار طرف چقدر سخته ، همه واکنششون اینه "خود کرده را تدبیر نیست" ... فک کنم فهمیدی در لفافه خواستم چیو بگم .
لطف داری، ارادت ...
اگه منظورت ویراستاری نیست، پس ، باید بگم ؛
لازم نیست همه چیز رو تجربه کرد...
من همچین تصوری ندارم و همچین فکری هم نه درمورد شما و نه درمورد هیچ فرد دیگهای نکردم :|
نه... منظورم کلیِ؛ مثل اینکه باید از همه چیز ماجرا خبر داشته باشی و بعد نظرت رو با توجه به همه جوانب بدی.
پس با این حساب کسی که علاقهای داره باید مثل ضربالمثل "چشمش کور، دندهاش نرم" باشه دیگه! که مدام بزنن تو سرش و بیتوجه باشن نسبت به حرفهاش...
اصلا بیا صادق باشیم... شما خودت تاحالا یه کاری که دوستداشتی رو اصلا توش غر نزدی؟
[COLOR=rgb(44, 130...
=Oh MrCبازم عالی بود خوش قلم جان
یه یادی هم بکن از دوستایی که مقصریابن(طلایاب) و هی بعد از بن شدن دوست و رفیقاشون، توی پروف و خصوصی و تلگرام و تاپیک(هرنوع) لطف بسیاری خرج برخی مدیران میکنن... مدیونی فک کنی خودمی میگم:/:|-__- =|
از همین تریبون هم (کم بازدید نداری ر: ) قول میدم دلنوشته هایی منتخب باشن که لااقل کمی نزدیک به معنیه این تگ باشن.