متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

Haniie

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
10,924
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
سلام
روزت بخیر باشه نویسنده جان
خواهشمندم انقدر این شوخی با نام کاربری رو تکرار کن که بالاخره شاهد انقراض این نام کاربری های عجیب و غریب باشیم :rolleyes:
مرسی [قلب بنفش]

امضا : Haniie

MehrDãd.K

کاربر فعال
سطح
44

ارسالی‌ها
1,234
پسندها
70,699
امتیازها
61,573
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
سلام
روزت بخیر باشه نویسنده جان
خواهشمندم انقدر این شوخی با نام کاربری رو تکرار کن که بالاخره شاهد انقراض این نام کاربری های عجیب و غریب باشیم :rolleyes:
مرسی [قلب بنفش]
سلام ،
روز شما نیز هم :good_luck:
حتماً .
ارادت [قلبِ گلبهی]

..TaraɲΘm..

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
759
پسندها
11,580
امتیازها
38,673
مدال‌ها
22
سلام، حدسم Bathroom ــه!
اگر قرار بود منو با ایده اولم بکوبن، هیچ وقت نمی تونستم با این شجاعت بنویسم.
من همه چی رو تایید می کنم تا بنویسن، من یه جایی بها می دم به کسی که به نوشتن عشق داره !
این بحثی که شما می گی بستگی به خود نوجوون داره،
رمانِ خانم پوراصفهانی که الان نه 15 سالشه، نه قلم اولشه و نه تازه کاره برعکس از نظر غالب افراد، نویسنده ی زبردستیه ، هم پر از همین مفهوم های زندگی های پرزرق و برقه ... فقط هم این خانم نه، نمونه ی بارز رمان گناهکار خانم تات شهدوست با اون همه طرفدار ! من طرفدارشون نیستم، هرگز، فقط خواستم برات جا بندازم.
پس به سن نیست، به فرهنگِ ... و منم مسئول فرهنگ آدما نیستم! من فقط می خوام فرصت بدم ، مث همین کاری که REZA_M...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ..TaraɲΘm..

MehrDãd.K

کاربر فعال
سطح
44

ارسالی‌ها
1,234
پسندها
70,699
امتیازها
61,573
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
من نمیگم جلوی قلمشون رو بگیرن و اصلا ننویسن! به هیچ‌وجه همچین حرفی نمی‎زنم؛ چون همه باید فرصت برای اثبات داشته باشن.
ولی ادبیات و نوشته‌ها هم جزوی از سازنده‌های فرهنگ هستن! و اون نوجوان هم داره آماده می‌شه تا یه فرهنگ رو بپذیره و ادامه بده...
درسته، بعضی نویسنده‌ها قلم خوبی دارن و نوشته‌هاشون هم پرطرفداره، ولی آیا واقعا نوشته‌هاشون به واقعیت زندگی خیلی از آدم‌ها اصلا نزدیکه؟

و این هم درسته که نوشتن واقعیت زندگی‌های معمولی هیچ جذابیت و یا چیز دیگه‌ای نداره ولی فرسخ‌ها دور از...

..TaraɲΘm..

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
759
پسندها
11,580
امتیازها
38,673
مدال‌ها
22
احتمالا منظورت بخش ویراستاریه .
برخلاف تصور شما ، من تازه به دوران رسیده نیستم و همه ی این رنک هایی که شما مد نظرته یه دور زدم ، ممکنه اینجا نبوده باشه!
کسی مثل من ، با رمانی که می تونی بخونی و ببینی چقدر به نکات نگارشی اهمیت می ده، هم می نویسه هم ویرایش می کنه .
پس هر نویسنده ای قبلش یه ویراستارم هست.!
بذار یه چیز رو رک بگم ، من هر مسئولیتی قبول کنم، تا تهش پاش می مونم. غر نمی زنم، از ارزش کارم میکشه پایین، بالا نمی بره. کسی نمی گه اووو، ببین کار طرف چقدر سخته ، همه واکنششون اینه "خود کرده را تدبیر نیست" ... فک کنم فهمیدی در لفافه خواستم چیو بگم .
لطف داری، ارادت ...
اگه منظورت ویراستاری نیست، پس ، باید بگم ؛
لازم نیست همه چیز رو تجربه کرد...

امضا : ..TaraɲΘm..

MehrDãd.K

کاربر فعال
سطح
44

ارسالی‌ها
1,234
پسندها
70,699
امتیازها
61,573
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
من همچین تصوری ندارم و همچین فکری هم نه درمورد شما و نه درمورد هیچ فرد دیگه‌ای نکردم :|
نه... منظورم کلیِ؛ مثل اینکه باید از همه چیز ماجرا خبر داشته باشی و بعد نظرت رو با توجه به همه جوانب بدی.
پس با این حساب کسی که علاقه‌ای داره باید مثل ضرب‌المثل "چشمش کور، دنده‌اش نرم" باشه دیگه! که مدام بزنن تو سرش و بی‌توجه باشن نسبت به حرف‌هاش...
اصلا بیا صادق باشیم... شما خودت تاحالا یه کاری که دوست‌داشتی رو اصلا توش غر نزدی؟

[COLOR=rgb(44, 130...

GHAZAL NAROUEI

نویسنده افتخاری
سطح
40

ارسالی‌ها
3,053
پسندها
55,659
امتیازها
69,173
مدال‌ها
41
همش درست بود
ولی یکیش من هم بودم
خخخ
پای اخراج آیسو فخار لایک قلب قلبی زده بودم
:laughting::laughting::laughting:

امضا : GHAZAL NAROUEI

MehrDãd.K

کاربر فعال
سطح
44

ارسالی‌ها
1,234
پسندها
70,699
امتیازها
61,573
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع

NEGIN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,557
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
بازم عالی بود خوش قلم جان
یه یادی هم بکن از دوستایی که مقصریابن(طلایاب) و هی بعد از بن شدن دوست و رفیقاشون، توی پروف و خصوصی و تلگرام و تاپیک(هرنوع) لطف بسیاری خرج برخی مدیران میکنن... مدیونی فک کنی خودمی میگم:/:|-__- =|
از همین تریبون هم (کم بازدید نداری ر: ) قول میدم دلنوشته هایی منتخب باشن که لااقل کمی نزدیک به معنیه این تگ باشن.

امضا : NEGIN_R

MehrDãd.K

کاربر فعال
سطح
44

ارسالی‌ها
1,234
پسندها
70,699
امتیازها
61,573
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
بازم عالی بود خوش قلم جان
یه یادی هم بکن از دوستایی که مقصریابن(طلایاب) و هی بعد از بن شدن دوست و رفیقاشون، توی پروف و خصوصی و تلگرام و تاپیک(هرنوع) لطف بسیاری خرج برخی مدیران میکنن... مدیونی فک کنی خودمی میگم:/:|-__- =|
از همین تریبون هم (کم بازدید نداری ر: ) قول میدم دلنوشته هایی منتخب باشن که لااقل کمی نزدیک به معنیه این تگ باشن.
=Oh MrC
in yeki az behtarin gholaii bd k mishd to sale no dad :good_luck:

آخرین ویرایش