رمان: "پامچال"
نویسنده: نغمه سلیمانی
ژانر: عاشقانه_اجتماعی
خلاصه:
منجی، مردی که از دیار رنجها و غمهاست. بعد از سختیهای مختلفی که پشت سر میگذارد، تصمیم میگیرد تا هم رنگ جماعت شود. رنگ تیرهای که او را از ساده بودنش دور کرده و به انسان سختی تبدیل میکند!
در این بین عطری بهاری و خوش، مسبب آشنایی او با ناجیاش میشود. ناجیای که باید مرحمی بر زخمها و دوایی بر درد قدیمی و بزرگش شده و غبار تار بسته طاقچه دلش را بزداید!
متن:
از تو یک پرسش احوال مرا شاعر کرد
عشق پیدا شد و فی الحال مرا شاعر کرد
پونه ها با گُل پامچال تبانی کردند
عاقبت پونه و پامچال مرا شاعر کرد
[URL...
رمان اشتباه نبودم.
به قلم زینب رستمی(سارا)
ژانر: عاشقانه، تراژدی، اجتماعی
متن: اومدی تا در بیام از جلد خستگی، اومدی تا بسازی منو به دست زندگی
PARISA_R
سلام وقت بخیر
درخواست رمانگرافی داشتم
داستان کوتاه گارد لنف و نایره
نویسنده: آبی«زینبم»
ژانر: فانتزی و معمایی
متن:
عناصر آب، آتش، نور، باد، خاک و... .
همه و همه خلقت تنها یگانهی آفریننده است. حال...پلشتانی به سیاهی تکه زغال، به بیرحمی همانند جلاد...برای تکاتک اینها دندان تیز کند...!
گر شوم تسلیم که دگر دنیایی نمیماند، میماند؟! من...دوشادوش گارد آذراب...تا توان در رگ دارم، میجنگم و توی پلشت صفت! در مقابل...
سلام و شب بخیر! درخواست رمانگرافی داشتم.
رمان: نوایند
نویسنده: ماهی
ژانر: عاشقانه، اجتماعی، پلیسی
متن:
احساس میکنم من و این آقا معلم نوایندی که نیومده دنیای بچگونهم رو تغییر داد، یه دنیا حرف و احساس هست! شاید ماها «دورترین نزدیک» هم هستیم!
در حال تایپ | رمان جمهوری خونین | کارگروهی کاربران انجمن یک رمان
کد رمان: 4108 ناظر: @IndRa_wS نام رمان: جمهوری خونین نویسندگان: حنانه سادات میرباقری، هیفا سداوی @Hannaneh Mirbagheri @Heifa ژانر: #فانتزی #معمایی #عاشقانه رده سنی: نوجوان و جوان خلاصه: گریزی از اتفاقات ناگزیر نیست! گاهی باید طور دیگری به دنیا نگاه کرد. زیرا همه چیز آن طور که گفتهاند نیست...forum.1roman.ir
سلام، وقت بخیر درخواست عکس نوشته داشتم♡
درود
درخواست عکس نوشته برای داستان کوتاه
عنوان: عشق به سبک دیوانگی
نویسنده: فاطمه رحمانی
ژانر: #عاشقانه #طنز
خلاصه:
همه چیز از یه حس عجیب شروع میشود... حس عجیب که قادر به درک ان نیستی... قدرت ماورایی دارد که نمیتوانی از خود دورش کنی... اما میترسی که با دم به دم دهی... چاره ای جز ادامه مسیر با تلنگر و ترس نداری... .
در حال تایپ - رمان عشق به سبک دیوانگی | فاطمه رحمانی کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: 4148 ناظر: @anita_ عنوان: عشق به سبک دیوانگی نویسنده: فاطمه رحمانی ژانر: #عاشقانه #طنز خلاصه: همه چیز از یه حس عجیب شروع میشود... حس عجیب که قادر به درک ان نیستی... قدرت ماورایی دارد که نمیتوانی از خود دورش کنی... اما میترسی که با دم به دم دهی... چاره ای جز ادامه مسیر با تلنگر و ترس...forum.1roman.ir