Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 31/3/19 نویسنده موضوع محروم #31 بگو ای سیل سرکش غیرتت کو؟ به جز ویرانگری ها خصلتت کو؟ به گستاخی به شهرم پـا نهادی تو از دهلیـز قرآن رخصتت کو؟ علی انصاری جابری امضا : Aliansari
بگو ای سیل سرکش غیرتت کو؟ به جز ویرانگری ها خصلتت کو؟ به گستاخی به شهرم پـا نهادی تو از دهلیـز قرآن رخصتت کو؟ علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 31/3/19 نویسنده موضوع محروم #32 Aliansari : دلم از بی قراری در نمیشه نیایی،این مصیبت سر نمیشه چویعقوب درفراقت کورگشتم فراقت کمتر از محشر نمیشه علی انصاری جابری امضا : Aliansari
Aliansari : دلم از بی قراری در نمیشه نیایی،این مصیبت سر نمیشه چویعقوب درفراقت کورگشتم فراقت کمتر از محشر نمیشه علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 31/3/19 نویسنده موضوع محروم #33 چه رازی! شهر ما ، با آسمان گفت ؟ @ که ابر تیره ، شد سیلاب هنگفت !؟ @ چنان گیسوی پیچان خودسری کرد...@ که خواب سعدی و حافظ بر آشفت !؟@ " Aliansari امضا : Aliansari
چه رازی! شهر ما ، با آسمان گفت ؟ @ که ابر تیره ، شد سیلاب هنگفت !؟ @ چنان گیسوی پیچان خودسری کرد...@ که خواب سعدی و حافظ بر آشفت !؟@ " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 31/3/19 نویسنده موضوع محروم #34 دلیل بودن من، چیست؟بی تو!! چگونه می توانم زیست؟ بی تو ! بهار آمد ، کنار من !، نبودی! دلم تا قسمتی ابریست بی تو ! "علی انصاری جابری امضا : Aliansari
دلیل بودن من، چیست؟بی تو!! چگونه می توانم زیست؟ بی تو ! بهار آمد ، کنار من !، نبودی! دلم تا قسمتی ابریست بی تو ! "علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 31/3/19 نویسنده موضوع محروم #35 الهی !، گل بخندد روبه رویت ! نسیم آرد ، هماره عطر و بویت! الهی!، چتر گلهای بهاری ... شود ، دیهیم بخت و آرزویت ! "علی انصاری جابری امضا : Aliansari
الهی !، گل بخندد روبه رویت ! نسیم آرد ، هماره عطر و بویت! الهی!، چتر گلهای بهاری ... شود ، دیهیم بخت و آرزویت ! "علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 31/3/19 نویسنده موضوع محروم #36 شب گیسو رها کن ، خواب بامن ش*ر..اب از چشمه ی مهتاب، با من در دروازه ی شهرت که بستی... دهان مردم داراب ، بامن @ علی انصاری جابری لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
شب گیسو رها کن ، خواب بامن ش*ر..اب از چشمه ی مهتاب، با من در دروازه ی شهرت که بستی... دهان مردم داراب ، بامن @ علی انصاری جابری لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 1/4/19 نویسنده موضوع محروم #37 گرفتارم درین دور نفسگیر رهایی را، نمیدانم به تدبیر عقاب کوه استغنای عشقم... ولی بازیچه ی چنگال تقدیر علی انصاری جابری امضا : Aliansari
گرفتارم درین دور نفسگیر رهایی را، نمیدانم به تدبیر عقاب کوه استغنای عشقم... ولی بازیچه ی چنگال تقدیر علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 1/4/19 نویسنده موضوع محروم #38 پر از کفرم ،ولی دین تو دارم ش*ر..اب ناب دیرین تو دارم چو فرهادم ، به تلخی میدهم جان به سر ،سودای شیرین تو دارم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
پر از کفرم ،ولی دین تو دارم ش*ر..اب ناب دیرین تو دارم چو فرهادم ، به تلخی میدهم جان به سر ،سودای شیرین تو دارم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 1/4/19 نویسنده موضوع محروم #39 تو! ای زیباتر از ضرب المثل ها!... به شهر سعدی و پند و عسل ها... به قرن هشتم حافظ کشاندی!... مرا،... بردی! به شیراز غزل ها "علی انصاری جابری امضا : Aliansari
تو! ای زیباتر از ضرب المثل ها!... به شهر سعدی و پند و عسل ها... به قرن هشتم حافظ کشاندی!... مرا،... بردی! به شیراز غزل ها "علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 1/4/19 نویسنده موضوع محروم #40 بهار باغهای گرمسیری! رهایم کن ز عمر زمهریری گل من !، لحظه ی تحویل ساله.. دلم میترسه، تحویلش نکیری "علی انصاری جابری امضا : Aliansari
بهار باغهای گرمسیری! رهایم کن ز عمر زمهریری گل من !، لحظه ی تحویل ساله.. دلم میترسه، تحویلش نکیری "علی انصاری جابری