- تاریخ ثبتنام
- 11/8/18
- ارسالیها
- 4,866
- پسندها
- 77,317
- امتیازها
- 95,555
- مدالها
- 48
سطح
46
این دِ نیم آفـ گآد
من هارپرجونز هستم. 23ساله
صادره از کالیفرنیا-آمریکا[از اتاق فرمان اشاره میشود:سلـامتی همه فابریکا...]
جدا از زبان ِ انگلیسی با لهجهی آمریکایی، به 7زبان ِ زندهی دنیا مسلط هستم. در حدی که اگر امتحانی از من و یکی از اهالی ِ همان کشورها گرفته بشود، من قطعاً نمرهی کامل را خواهم گرفت!
به 20 زبان ِ دیگر هم در حد ِ مورد ِ نیاز بلدم و کمی مانده به تسلط ِ کاملم.
از زمانی که در پوست ِ موز[!] بودهام، 10نوع موسیقی را میزدم و اکنون یکی از برترین نوازندههای دنیا هستم. پیت تاونزند هم در یکی از مصاحبههایش، خیلی زیاد با تعریفهایش گیتار زدن ِ بنده را عالی شمرده و مرا بسی شرمنده ساخته.
خواستگارهای زیادی دارم. و با توجه به این که همگی در...
من هارپرجونز هستم. 23ساله
صادره از کالیفرنیا-آمریکا[از اتاق فرمان اشاره میشود:سلـامتی همه فابریکا...]
جدا از زبان ِ انگلیسی با لهجهی آمریکایی، به 7زبان ِ زندهی دنیا مسلط هستم. در حدی که اگر امتحانی از من و یکی از اهالی ِ همان کشورها گرفته بشود، من قطعاً نمرهی کامل را خواهم گرفت!
به 20 زبان ِ دیگر هم در حد ِ مورد ِ نیاز بلدم و کمی مانده به تسلط ِ کاملم.
از زمانی که در پوست ِ موز[!] بودهام، 10نوع موسیقی را میزدم و اکنون یکی از برترین نوازندههای دنیا هستم. پیت تاونزند هم در یکی از مصاحبههایش، خیلی زیاد با تعریفهایش گیتار زدن ِ بنده را عالی شمرده و مرا بسی شرمنده ساخته.
خواستگارهای زیادی دارم. و با توجه به این که همگی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

تشویق لازم نیست...امضائم نمیدم...خود شیفته هم خودتونید:batting_eyelashes:...
...من عاشق اینم که موهای پسرارو بکشم:day_dreaming:...(باعرض معذرت)من کلا یه نمه شاسگولم ...از بچگی اینجوری بودما
...من کلاس اول ابتدایی بودم که؛داشتم با دوستام تو حیاط مثل بلانسبت کرم وول می خوردیم که دیدم همون معلمه داره ازسالن بیرون میاد منم پوست موزی که نوش جان کرده بودم