کاربرد هشتگ اجتماعی

1. zahra_z

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد رمان و دلنوشته

سلام خسته نباشید درخواست جلد برای رمانم داشتم. نام رمان :کبوتر نارنجی من نام نویسنده:Zahra_z ژانر رمان:#طنز #عاشقانه #اجتماعی خلاصه: داستان در مورد یه دختر به اسم رایا هست. رایا یه پسر به اسم سینا رو دوست داره اما مطمئنه که سینا دوستش نداره. طی یه سری اتفاقات تو سن هیجده سالگی نامزد می‌کنه و فکر...
  2. دلبر که جان فرسود از او

رتبه اول BSY مجموعه داستان رقص ماهی‌ها | جانان.میم کاربر انجمن یک رمان

به نام خالق سیال ذهن کد داستان: 550 ناظر: @asi" تگ: رتبه اول BSY عنوان: مجموعه داستان‌ رقص ماهی‌ها ژانر: #اجتماعی نویسنده: جانان.میم خلاصه: رقص ماهی‌ها مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه پراکنده است. داستان‌هایی که هر یک تصویری کوتاه از یک زندگی‌اند. رشته‌ی مشترک بین این داستان‌ها، زندگی‌های از...
  3. •SONA•

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه سقوط آبی | زری کابر انجمن یک رمان

نام داستان: سقوط آبی نام نویسنده: زری ژانر: #تراژدی #اجتماعی کد داستان: 542 ناظر: @•mahgol• خلاصه: جکسون اسمیت پسری که به خواندن کتاب علاقه‌ی بسیاری داشت، او در کشوری به نام آمریکا در روستایی دور افتاده و بی‌امکانات به نام کابو پولونیو¹ زندگی می‌کند. جکسون به علت این‌که اندکی نابیناست و پدر...
  4. Griffith

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه چهارراه رویا | فردین زارعیان کاربر انجمن یک رمان

کد داستان کوتاه: 527 ناظر: @(Mahsa) عنوان: چهارراه رویا نویسنده: فردین زارعیان ژانر: #اجتماعی #تراژدی خلاصه: بوآم به وقت تریاک می‌گف: عشق خوب نی! زن خوب نی! ولی ما دیدومش. اون چیش قشنگ رو سر چاررا رویا دیدوم. زمانی که خودم شیشه ماشین تمیز می‌کردوم و او جوراب می‌فروخت.
  5. Eccedentesiast

چکیده نگار چکیده نگار داستان کوتاه گوربه | دیاناس(آذربان) نویسنده انجمن یک رمان

به نام او نام داستان کوتاه: گوربه نویسنده: دیاناس(آذربان) ژانر: فانتزی، اجتماعی خلاصه: یک روز از همه فاصله می‌گیرم و به کورسوری درونم سفر می‌کنم. خود را فراموش می‌کنم اما محیط را به خاطر می‌سپارم. آن روز، مطمئنم به جای شما گربه‌ای وفادار به سویم دست دراز می‌کند. قدم می‌زنیم و صحبت می‌کنیم تا...
  6. Z.A.D.I

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد رمان و دلنوشته

نام رمان :از پیش باختهنام نویسنده:زهرا. ا. د.ژانر رمان:#عاشقانه #اجتماعی کدرمان: 5267 ناظر: @matieh "در درون هر یک از ما، یک شیطان وجود دارد. بعضی فقط آن را به خوبی پنهان می‌کنند." "آدویتیا بورا" خلاصه: افسون فرد سخت کوشی است که همیشه با فداکاری برای بهتر زندگی کردن تلاش کرده است. در میانه...
  7. Eccedentesiast

حرفه ای داستان کوتاه گوربه | آذربان نویسنده انجمن یک رمان

به نام یگانه عاشق کد داستان: 502 ناظر: @miss_marynovel تگ: حرفه‌ای نام داستان کوتاه: گوربه نویسنده: آذربان ژانر: #فانتزی #اجتماعی خلاصه: یک روز از همه فاصله می‌گیرم و به کورسوری درونم سفر می‌کنم. خود را فراموش می‌کنم اما محیط را به خاطر می‌سپارم. آن روز، مطمئنم به جای شما گربه‌ای وفادار به...
  8. Asal.k85

در حال تایپ رمان برگرد جبران می‌کنم | حامی کاربر انجمن یک رمان

کد: 5146 ناظر: @ANAM CARA دو فصل در یک جلد! خلاصه: از همون اول، تو اوج جونیش با کلی ثروت مجبور بود تنهای تنها زندگیش رو بچرخونه... اما یه جایی از زندگی انگار ورقِ تنهایی برگشته بود و با اضافه شدنِ یه سری آدمای جدید، هیجان سر تا سر سرنوشتش رو در برگرفت. انگار همه‌ی آدمای دور ورش دست تو دست هم...
  9. BLACK.STAR

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه عروسک نباش | ستاره سیاه کاربر انجمن یک رمان

کد داستان: 475 ناظر: @NADIYA._.pd عنوان: عروسک نباش نویسنده: ستاره سیاه ژانر: #درام #اجتماعی خلاصه: شنیدن زخم‌هایی به اندازه خندق، شاید همدرد تو باشد. دخترانی که سرنوشت عروسک زخمی به دوش دارند و بعد از اتمام ارزش‌ها، یک گوشه رها شدند.
عقب
بالا