نام رمان: توأمان
نویسنده: حنانه بامیری
ژانر: #اجتماعی #تراژدی #معمایی
خلاصه:
میانِ شقاوت و شرافت اختلاف چندانی نیست، اما بینشان تفاوتهاست... .
دو همزاد کاملاً متضاد که قدرتِ عشق و غرور ثروت بینشان جدایی انداخته بود، دست سرنوشت بار دیگر آنها را به هم میرساند. اما این ملاقات و این تجدیدِ...
به نام خالق سیال ذهن
کد داستان: 550
ناظر: @-Ennui
تگ: رتبه اول BSY
عنوان: مجموعه داستان رقص ماهیها
ژانر: #اجتماعی
نویسنده: جانان.میم
خلاصه: رقص ماهیها مجموعهای از داستانهای کوتاه پراکنده است. داستانهایی که هر یک تصویری کوتاه از یک زندگیاند. رشتهی مشترک بین این داستانها، زندگیهای...
نام رمان: سرو پناه
ژانر: #اجتماعی #تراژدی #جنایی
خلاصه رمان:
طوفانی که بیخبر و به ناگه سرنوشت خانوادهای را به سویی نامشخص میکشاند و دست روزگار پیوند برادری را بین دو کودک بست. برادرهایی که پناه هم شده و اکنون با گذشت زمان باید با آنچه که همهچیزشان را به یغما برده، روبهرو شوند و تلاش کنند تا...
نام داستان: جکسون و آقایِ اسمیت
نام نویسنده: زری
ژانر: #تراژدی #اجتماعی
کد داستان: 542
ناظر: @Seta~
خلاصه: جکسون اسمیت پسری که به خواندن کتاب علاقهی بسیاری داشت، او در کشوری به نام آمریکا در روستایی دور افتاده و بیامکانات به نام کابو پولونیو¹ زندگی میکند. جکسون به علت اینکه اندکی...
نام رمان: فریبنده
ژانر رمان: #اجتماعی #عاشقانه
خلاصه:
زندگی پرنشاط آیماه هر لحظه سیاهتر و کدرتر از قبل میشد، بار سنگین این اتفاقات از قلب معصومش یک دیکتاتور غارتگر ساخت؛ مقصر او نبود، تنها هدفی که در مغزش میپروراند زیادی وهمانگیز و رعبآور بود. به دست آوردن قلب چرکین حیوانی به پلیدی شغال...
رمان: چند کام حسرت
ژانر: #اجتماعی #عاشقانه
نویسنده: اسماء نادری
خلاصه:
مجازات میشوی اما به کدامین گناه! حسرت میخوری اما به کدامین آرزو!
من گناهکار بودم، اما مجازات تو کمی برایم سنگین بود... .
https://forum.1roman.ir/threads/234178/unread
×رسم منسوب×
آریا طوسی
ژانر: #روانشناختی #جنایی #اجتماعی #تراژدی #معمایی
خلاصه: یک فرد که بر اثر آسیب های شدید روانی در دوران کودکی، برای آرامش دست به قتل هایی سریالی میزند تا اینکه عاشق یکی از قربانی هایش می شود و ...
سلام!
ایده رمان یه مدت زیادی توی گوشه ذهنم خاک میخورد، گفتم بیام بنویسمش...
کد داستان کوتاه: 527
ناظر: @(Mahsa)
عنوان: چهارراه رویا
نویسنده: فردین زارعیان
ژانر: #اجتماعی #تراژدی
خلاصه: بوآم به وقت تریاک میگف: عشق خوب نی! زن خوب نی! ولی ما دیدومش. اون چیش قشنگ رو سر چاررا رویا دیدوم. زمانی که خودم شیشه ماشین تمیز میکردوم و او جوراب میفروخت.
یاخیرالحافظین
نام رمان: دخترها همیشه مقصرند!
نام نویسنده: مهسا پناهی (میم پناه)
ژانر: #اجتماعی #عاشقانه
سطح: ویژه، رتبهی اول BNY
خلاصه:
نجلا موسوی پزشک اورژانس بیمارستان "شِفا" تصور میکند که بعد از سالها ناخدایی در یک دریای طوفانی، حال به ساحل آرامش خود رسیده است و میتواند بیتوجه به...
...سیه مه
نام نویسنده: مشکان آرا
ژانر رمان: #عاشقانه #اجتماعی
خلاصه:
والسلام نامه شروع!
پایانی در آغاز و ساختنی در ویرانی.
نسلی نابود میشود و صنمی شکسته...
به نام حق
داستان کوتاه گوربه
به قلم دیاناس (میم_خاکینهاد)
ژانر: #اجتماعی #درام #فانتزی
خلاصه:
یک روز از همه فاصله میگیرم و به کورسوری درونم سفر میکنم. خود را فراموش میکنم اما محیط را به خاطر میسپارم.
آن روز، مطمئنم به جای شما گربهای وفادار به سویم دست دراز میکند. قدم میزنیم و صحبت...
به نام خالق برگریزانترین امتحانات
کد رمان: 5304
ناظر: @L.latifi❁
خلاصه:
ماجرای کنکور ما فارغالتحصیلان سال ۹۹ بسیار پیچیده بود. جدا از آوارشدن هرچه بلای خانوادگی و تصمیمات سرنوشتساز پدر بنده داخل آن مستراحهای نیمساعتهاش برای کوچ از شهری به شهری دیگر، ازدواج ناگهانی خواهر بزرگتر،...
...وقتتون بخیر باشه
منتظر نظرات و انتقادات زیباتون هستم
نام رمان :آوای شیرین لالایی فرهاد
نام نویسنده:ستایش خزایی (ماه ثنا)
ژانر رمان: #عاشقانه #اجتماعی #جنایی #مافیایی
♡﷽♡
«وَ الْقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ»
«سوگند به قلم و آنچه مینویسند»
خلاصه: ثنا، دختری است با علایق و عقاید خاص خودش! دختری...
نام رمان :از پیش باختهنام نویسنده:زهرا. ا. د.ژانر رمان:#عاشقانه #اجتماعی
کدرمان: 5267
ناظر: @matieh
"در درون هر یک از ما، یک شیطان وجود دارد. بعضی فقط آن را به خوبی پنهان میکنند."
"آدویتیا بورا"
خلاصه: افسون فرد سخت کوشی است که همیشه با فداکاری برای بهتر زندگی کردن تلاش کرده است. در میانه...
کد رمان: ۵۲۷۰
ناظر: @| pãŗişã |
نام رمان: مرگ *پروانه
نام نویسنده: آرمیتا شهسواری
ژانر: #درام #اجتماعی #عاشقانه
خلاصه:
سارا فرخ؛ نوجوانی است که مانند همسنهای خود در آرزوی استقلال زندگی میکند؛ موانع این آمال برایش کمتر اما سختتر ازهمسنهایش است، با این حال بعد از دیدن نتایج کنکورش وارد...