مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Shakiba97

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/8/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

• #1,661
سلام وقتتون بخیر
من دنبال رمانی میگردم که شخصیت های داستان جنوبی بودند و دختره ازدواج میکنه مادرشوهر خیلی اذیتش میکنه و بعد طلاق میگیره میره خونه یکی از اقوامشون که طرف خیلی ثروتمند بوده اما بر اثر اتش سوزی در کشتی نیمی از صورتش سوخته بوده
سلام سوخته دامانم رو چک کنید

کیا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/9/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,662
سلام من دنبال یه رمانیم که پسره پولداره و پدرش مجبورش میکنه تا روزای فرد هفته رو خودش بره برای خودش خونه بگیره و کار کنه و روزای زوج بره شرکت پدرش کار کنه و خونه و ماشینشو داشته باشه.
کسی میدونه اسم این رمان چیه؟

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,663
رمان رفتم که نا تمام بمانم . رمان نه دیگه نمیبخشم. رمان سفر به دیار عشق .رمان نزار دنیا رو دیوونه کنم. البته اینا همه شخصیت دختراش ترسو و ضعیفن ولی شخصیتای مردش یکم خشن و مستبد ولی تکیه گاه هستن. جالبن .بخونی پشیمون نمیشی. باز یادم اومد میگم
مرسی

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,664

Aho

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/9/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
سطح
0

• #1,665
سلام
من یه رمانی خوندم دختره اسمش یلدا بود خیلی چاق بود دختر دبیرستانی بود بعد تو راه عاشق یه پلیس میشه بعد یه مدت این پلیسه رو‌نمیبینه بعد یه روز خواستگار میاد براش میبینه همون پلیسه اس فکر کنم‌اسم پسره هم علی یا امیر‌بود یه همچین چیزی.....بعد اینا ازدواج میکنن چون پسره پلیس مخفی بود همش ماموریت بود و دختره از خونه نمیتونسته بره بیرون مگر با یه پلیسی که دم در بود دختر هم فقط یه مادر داشت که خیاط بود با یه پس عمه و عمه....دختره خیلی کسل میشه و میگه من همش اینجام نمیشه اینا پسره هم میگه اگه نمیتونی کنار بیایی طلاق بگیر با اینکه دوستش داشته بعد طلاق میگیره و‌دختره میره کیش پیش دوستش لاعر میکنه و مهماندار هواپیما میشه و بعد چند سال شوهر سابقشو‌میبینه و بااهم دوباره ازدواج‌میکنن تروخدااا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Aho

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/9/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
سطح
0

• #1,666
سلام یه رمان بود فک کنم اسم دختره یلدا بود توی راه مدرسه به یه پلیس میخوره بعدش پلیس میاد خاستگاریش ازدواج میکنن یادمه دختره خودش و مامانش زندگی میکرذن یه زن عمو و پسرعمو هم داشت بعد پسره طلاقش میده دختره با دوستش میره بوشهر اونجا مهماندار میشه دختره خیلی تپلی بود لاغر میکنه ممنون میشم اگ اسمشو بهم بگید..
سلام اینو‌پیدت نکردید؟

Aho

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/9/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
سطح
0

• #1,667
:82:

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,668
سلام رمان درمورد پسری فکر کنم به اسم ارتین بود که فکر کنم یه گروه سه نفره بودن با سه تا دختر آشنا میشن هر یک از افراد با اون یکی از اونا ازدواج میکنه بعد از مدتی پسره دختره رو توی کافی شاپ با یکی می بینه و تو خونه زندونیش میکنه بعد از مدتی دختره از پسره باردار میشه و اونا از هم طلاق میگیرن دختره میره خارج پیش برادرش چند سال بعد با فردی به اسم پارسا که توی این چند سال کمکش کرده بر میگرده ایران و ارتین رو می بینه بچه ارتین و دختره تو این مدت به ارتین خیلی وابسته میشه و بهش میگه عمو دختر دوباره بر میگرده خارج و ارتین هم میره دنبالش یک روز دختره سرکار بوده که برادر و زن برادرش داشتن درمورد بچه دختره و ارتین حرف میزدن ارتین میفهمه و غوغا به پا میکنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Nill

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
31/8/20
ارسالی‌ها
15
پسندها
10
امتیازها
40
سطح
0

• #1,669

Nill

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
31/8/20
ارسالی‌ها
15
پسندها
10
امتیازها
40
سطح
0

• #1,670
سلام کسی رمان دنیای فریبکار رو داره اسم اشخاص رمان کتی یا کتایون مسعود دایی کتایون کوروش پدر کتایون که خلافکاره و مهرزاد دوست صمیمی مسعود که دختره گول میخوره میره جیب بری و از مهرزاد دزدی میکنه بعد داستانشون شروع میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا