نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

داستان کوتاه و خواندنی کلاس فلسفه
مجموعه: داستانهای خواندنی (2)

داستان کوتاه,داستان کوتاه صندلی,داستان کوتاه آموزنده

داستان کوتاه کلاس فلسفه
يه روز يه استاد فلسفه مياد سر کلاس و به دانشجوهاش ميگه: «امروز ميخوام ازتون امتحان بگيرم ببينم درسهايي رو که تا حالا بهتون دادمو خوب ياد گرفتين يا نه...!»
بعد يه صندلي مياره و ميذاره جلوي کلاس و به دانشجوها ميگه: «با توجه به مطالبي که من تا به امروز بهتون درس دادم، ثابت کنيد که اين صندلي وجود نداره!»

دانشجوها به هم نگاه کردن و همه شروع کردن به نوشتن روي برگه.
بعد از چند لحظه يکي از دانشجوها برگه شو داد و از کلاس خارج شد.

روزي که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : .ARMIN

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
حکایت های کوتاه شیخ بهایی
مجموعه: شهر حکایت

داستانهای شیخ بهایی,کشکول شیخ بهایی

حکایت های کوتاه شیخ بهایی

کشکول شیخ بهایی کتابی جُنگ‌ مانند از شیخ بهایی شامل شعرها و نثرهای مورد علاقه او است. برخی از این شعرها و نثرها از خود وی و برخی نیز گردآوری او از دیوان‌ها و کتاب‌های مورد علاقه‌اش هستند. مطالب این کتاب، مضامینِ دینی، تاریخی، ادبی، ریاضی و نجومی دارند. این مطالب اغلب بی‌هیچ نظم خاصی به دنبال هم آمده‌اند. با این حال این اثر بیش از سایر تالیفات وی خواننده را به ضمیر فکری شیخ بهایی نزدیک می‌کند.
حکایت 1

روزی مردی با عیالش مشغول غذا خوردن...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

داستـان زیبای بهشـت
مجموعه: داستانهای خواندنی
داستـان زیبای بهشـت

مردی با اسب و سگش در جاده‌ای راه می‌رفتند. هنگام عبور از کنار درخت عظیمی، صاعقه‌ای فرود آمد و آنها را کشت. اما مرد نفهمید که دیگر این دنیا را ترک کرده است و همچنان با دو جانورش پیش رفت. گاهی مدت‌ها طول می‌کشد تا مرده‌ها به شرایط جدید خودشان پی ببرند.

پیاده‌روی درازی بود، تپه بلندی بود، آفتاب تندی بود، عرق می‌ریختند و به شدت تشنه بودند. در یک پیچ جاده دروازه تمام مرمری عظیمی دیدند که به میدانی با سنگفرش طلا باز می‌شد و در وسط آن چشمه‌ای بود که آب زلالی از آن جاری بود. رهگذر رو به مرد دروازه‌بان کرد: «روز به...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

داستان کوتاه دو برادر

داستان,داستان کوتاه دو برادر

دو برادر با هم در مزرعه خانوادگی كار می كردند كه یكی از آنها ازدواج كرده بود و خانواده بزرگی داشت و دیگری مجرد بود .
شب كه می شد دو برادر همه چیز از جمله محصول و سود را با هم نصف می كردند . یك روز برادر مجرد با خودش فكر كرد و گفت:‌
درست نیست كه ما همه چیز را نصف كنیم . من مجرد هستم و خرجی ندارم ولی او خانواده بزرگی را اداره می كند.
بنابراین شب كه شد یك كیسه پر از گندم را برداشت و مخفیانه به انبار برادر برد و روی محصول او ریخت.
در همین حال برادری كه ازدواج كرده بود با...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
داستان کوتاه؛ بی تفاوت

بی تفاوت بودن,انسان بی تفاوت

داستان کوتاه بی تفاوت

وقتی در اتاق را باز کردم او آن‌جا کنارِ بخاری روی صندلی راحتی‌اش نشسته بود و در سکوت و آرامشی که او در نظر من بزرگ جلوه می‌داد به رویم نگریست و آن وقت مثلِ این که صدای به هم خوردن پنجره‌ها ناگهان او را از خوابِ رویا بار و شیرینی بیدار کرده باشد آهسته گفت:

«عجب!... شما هستید، بفرمایید، خواهش می‌کنم بفرمایید.»

با اندوه پیش رفتم، قدم‌هایم مرا می‌کشیدند، انتظار نداشتم که بعد از یک هفته دوری و قهر این‌قدر بی‌تفاوت مرا استقبال کند. فکر می‌کردم با...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

داستان زیبای : شاید گاهی باید آرام تر قدم برداریم
داستان,داستان آموزنده,داستان کوتاه,تاجر,محصول کشاورزی

تاجری در روستایی، مقدار زیادی محصول کشاورزی خرید و می‌خواست با آنها را با ماشین به انبار منتقل کند. در راه از پسری پرسید: «تا جاده چقدر راه است؟»

پسر جواب داد: «اگر آرام بروید حدود ده دقیقه کافی است. اما اگر با سرعت بروید نیم ساعت و یا شاید بیشتر.»

تاجر از این تضاد در جواب پسر ناراحت شد و به او بد و بیراه گفت و به سرعت خودرو را به جلو راند. اما پنجاه متر بیشتر نرفته بود که چرخ ماشین به سنگی برخورد کرد و با تکان خوردن ماشین، همه محصول‌ها به زمین...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

شاهزاده و ازدواج با دختر فقیر!

شاهزاده و ازدواج با دختر فقیر!

دویست و پنجاه سال پیش از میلاد در چین باستان شاهزاده ای تصمیم به ازدواج گرفت. با مرد خردمندی مشورت کرد و تصمیم گرفت تمام دختران جوان منطقه را دعوت کند تا دختری سزاوار را انتخاب کند. وقتی خدمتکار پیر قصر ماجرا را شنید بشدت غمگین شد، چون دختر او مخفیانه عاشق شاهزاده بود،دخترش گفت او هم به آن مهمانی خواهد رفت. مادر گفت: تو شانسی نداری، نه ثروتمندی و نه خیلی زیبا. دختر جواب داد: می‌دانم هرگز مرا انتخاب نمیکند، اما فرصتی است که دست کم یک بار او را از نزدیک ببینم.

روز موعود فرا رسید و شاهزاده به...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
داستان جالب حکیم دانا و دختر لجباز

,سرگرمی,سایت سرگرمی

داستان و حکایت جالب

داستانی امروز ماجرای دختری است که از ناحیه لگن آسیب می بیند ولی اجازه نمی دهد کسی به او دست بزند تا درمانش کند تا اینکه حکیمی دانا راه درمان این دختر را پیدا میکند. داستان حکیم دانا را در ادامه بخوانید.

در زمان های قدیم یک دختر از روی اسب می‌افتد و استخوان لگنش از جایش در می‌رود. پدر دختر هر حکیمی را به نزد دخترش می‌برد، دختر اجازه نمی‌دهد کسی دست به او بزند. هر چه به دختر می‌گویند حکیم ها بخاطر شغل و طبابتی که می‌کنند محرم بیمارانشان...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

داستان کوتاه چقدر به هم بدهکاریم؟
داستان,داستان کوتاه

ایستاده‌ام توی صف ساندویچی که ناهار امروزم را سرپایی و در اسرع وقت بخورم و برگردم شرکت. از مواقعی که خوردن، فقط برای سیر شدن است و قرار نیست از آن چیزی که می‌جوی و می‌بلعی لذت ببری، بیزارم. به اعتقاد من حتی وقتی درب باک ماشین را باز می‌کنی تا معده‌اش را از بنزین پر کنی، ماشین چنان لذتی می‌برد و چنان کیفی می‌کند که اگر می‌توانست چیزی بگوید، حداقلش یک "آخیش!" یا "به به!" بود. حالا من ایستاده‌ام توی صف ساندویچی،‌ فقط برای این که خودم را سیر کنم و بدون آخیش و به به برگردم سر کارم.

نوبتم که می‌شود فروشنده با...

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23

داستان کوتاه «پزشک و سه مریض»

داستانهای کوتاه

داستان کوتاه

سه بیمار جواب آزمایش هایشان را در دست داشتند . به هر سه ، دکتر گفته بود که بر اساس آزمایشات انجام شده به بیماری های لاعلاجی مبتلا شده اند به صورتی که دیگر امیدی به ادامه زندگی برای آنها وجود ندارد.

در آینده ای نزدیک عمرشان به پایان می رسد. آنها داشتند در این باره صحبت می کردند که می خواهند باقیمانده عمرشان را چه کار کنند.

نفر اول گفت: من در زندگی ام همیشه مشغول کسب و تجارت بوده ام و حالا که نگاه می کنم حتی یک روز از زندگی ام را به تفریح و استراحت نپرداخته ام . اما حالا که متوجه شده...

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا