- ارسالیها
- 2,727
- پسندها
- 33,252
- امتیازها
- 66,873
- مدالها
- 32
پیچ و تاب موهایت دین مرا به باد داد...محرم تر از هر محرمی ای محرم اسرار منصادقانه دروغ میگویم تا باور نکنی
کلمه:مو
گوش
پیچ و تاب موهایت دین مرا به باد داد...محرم تر از هر محرمی ای محرم اسرار منصادقانه دروغ میگویم تا باور نکنی
خودت یک چیز میگویی و چشمان سیاهت یک چیز دیگر!میخواهم دوستت بدارم اما غرورم قلبم را بلعیده
کلمه:سیاه
عطر موهایت حاوی چیست؟! مگر می شود یک رایحه این طور دل انگیز باشد!صادقانه دروغ میگویم تا باور نکنی
انگار خدا در هنگام نوشتن سرنوشت من قلمش پخش شده ، کل روزگارم به سیاهی کشیده شدمیخواهم دوستت بدارم اما غرورم قلبم را بلعیده
کلمه:سیاه
غرور را نگهبان دروازه قلبم کردم، نفرت را سپر و لشکرم را از از شهر غم جمع کرده ام، ویرانی بس است برای این امپراطوری اندوه !در گذشته میگفتی بگو دوستت دارم...
میگفتم... اما در دلم فکر میکردم کافی بود
اما رفتی و رفتنت بهم اثبات کرد که هیچوقت کافی نبوده... بیا و برگرد به جان تک تک خاطرات خوشمون بهت صادقانه میگم دوستت دارم.
کلمه: غرور
من و توانگار خدا در هنگام نوشتن سرنوشت من قلمش پخش شده ، کل روزگارم به سیاهی کشیده شد
کلمه:چتر
چه باشیغرور را نگهبان دروازه قلبم کردم، نفرت را سپر و لشکرم را از از شهر غم جمع کرده ام، ویرانی بس است برای این امپراطوری اندوه !
کلمه:ثابت
گوش می سپارم به نجوای مردنم، ساک خود را حاضر کردم برای رفتنم ، بی رحمانه نیست در تمناع مردن نفس کشیدن ؟!پیچ و تاب موهایت دین مرا به باد داد...محرم تر از هر محرمی ای محرم اسرار من
گوش
دل را که پیش تو جا گذاشتم، سنگی سرد در سینه جا کردم برای ابدیت،زنده ای شده ام و مرگ را نفس می کشم! که درسی بشود برای لیلی های عاشق، که قلب را فدای مجنون های غافل نکنند!خودت یک چیز میگویی و چشمان سیاهت یک چیز دیگر!
کدام را باور کنم؟
دل
شیدا شدمدل را که پیش تو جا گذاشتم، سنگی سرد در سینه جا کردم برای ابدیت،زنده ای شده ام و مرگ را نفس می کشم! که درسی بشود برای لیلی های عاشق، که قلب را فدای مجنون های غافل نکنند!
کلمه: لیلی