(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 16/8/20 نویسنده موضوع #211 من سیر مو لذیذم یک کمی تند وتیزم نزدیک عید نوروز با طبل حاجی فیروز عید شما مبارک
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 16/8/20 نویسنده موضوع #212 سیب اسم شریف من سیب خوشمزه بی رقیب ای آقای زمستون من اومدم به میدون نزدیک عید نوروز با طبل حاجی فیروز عید شما مبارک
سیب اسم شریف من سیب خوشمزه بی رقیب ای آقای زمستون من اومدم به میدون نزدیک عید نوروز با طبل حاجی فیروز عید شما مبارک
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 16/8/20 نویسنده موضوع #213 سلام سلام بچه ها سمنو کوچیک شما بدون قند و شکر از عسل هم شیرین تر نزدیک عید نوروز با طبل حاجی فیروز عید شما مبارک
سلام سلام بچه ها سمنو کوچیک شما بدون قند و شکر از عسل هم شیرین تر نزدیک عید نوروز با طبل حاجی فیروز عید شما مبارک
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #214 باز بهار آمده به باغ و صحرا پر شده از بوی گل تمام دنیا قالی سبز چمن خیلی قشنگ است شکوفه درختان رنگ به رنگ است به شاخهها نشسته صدها جوانه کرده میان شاخه پرنده لانه درخت کرده دعوت پرندهها را چقدر شاد و زیباست نغمه آنها اسدالله شعبانی
باز بهار آمده به باغ و صحرا پر شده از بوی گل تمام دنیا قالی سبز چمن خیلی قشنگ است شکوفه درختان رنگ به رنگ است به شاخهها نشسته صدها جوانه کرده میان شاخه پرنده لانه درخت کرده دعوت پرندهها را چقدر شاد و زیباست نغمه آنها اسدالله شعبانی
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #215 خبر خبر خبردار گل آمده به بازار یکی، دو تا، نَه، ده تا نَه ده، نَه صد، چه بسیار به برف و سرما گفته برو خدانگهدار خبر خبر شبانه درخت زده جوانه دوباره بر سرش بست شکوفه دانه دانه به روی شاخه ای ساخت پرستو آشیانه خبر خبر خبرهاست میان باغ غوغاست کدام را بگویم که هر چه هست، زیباست خلاصه خبرها بهار خوب و زیباست مصطفی رحماندوست
خبر خبر خبردار گل آمده به بازار یکی، دو تا، نَه، ده تا نَه ده، نَه صد، چه بسیار به برف و سرما گفته برو خدانگهدار خبر خبر شبانه درخت زده جوانه دوباره بر سرش بست شکوفه دانه دانه به روی شاخه ای ساخت پرستو آشیانه خبر خبر خبرهاست میان باغ غوغاست کدام را بگویم که هر چه هست، زیباست خلاصه خبرها بهار خوب و زیباست مصطفی رحماندوست
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #216 میبینمش هر روز مشغول كار است او اینجا درون باغ فكر بهار است او با چهرهای آرام با حالتی چالاك میكارد او دانه اینجا درون خاك هر وقت میبینم كارش همین است او فكر درخت و گل فكر زمین است او وقتی بهار آید او شاد خواهد شد این باغ خشکیده آباد خواهد شد
میبینمش هر روز مشغول كار است او اینجا درون باغ فكر بهار است او با چهرهای آرام با حالتی چالاك میكارد او دانه اینجا درون خاك هر وقت میبینم كارش همین است او فكر درخت و گل فكر زمین است او وقتی بهار آید او شاد خواهد شد این باغ خشکیده آباد خواهد شد
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #217 سبز و تازه می شود دامن بید و چنار باغ رقصان میشود با نسیم نوبهار رودِ جاری میرود دشت زیبا میشود رو به سوی منظره پنجره وا میشود كوچهها از عطر گل باز خوشبو میشوند كودكان در كوچهها مثل آهو میشوند روی بام خانهها مینشیند نام عید آسمان گونهها میشود سرخ و سفید
سبز و تازه می شود دامن بید و چنار باغ رقصان میشود با نسیم نوبهار رودِ جاری میرود دشت زیبا میشود رو به سوی منظره پنجره وا میشود كوچهها از عطر گل باز خوشبو میشوند كودكان در كوچهها مثل آهو میشوند روی بام خانهها مینشیند نام عید آسمان گونهها میشود سرخ و سفید
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #218 آسمان پر نور شد فصل سرما رفته است چون كه گرما آمده او از اینجا رفته است باز بلبل توی باغ شعر را آغاز كرد پیش گلها رفت باز روی گل را ناز كرد میرسد فصل بهار خرمنی گل دارد او هر كجا هم میرسد لالهای میكارد او كوچه از شادی پر است در بهار مهربان بوی عیدی میدهد خندههای كودكان
آسمان پر نور شد فصل سرما رفته است چون كه گرما آمده او از اینجا رفته است باز بلبل توی باغ شعر را آغاز كرد پیش گلها رفت باز روی گل را ناز كرد میرسد فصل بهار خرمنی گل دارد او هر كجا هم میرسد لالهای میكارد او كوچه از شادی پر است در بهار مهربان بوی عیدی میدهد خندههای كودكان
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #219 هم چشمهی بیآب چشم انتظار اوست هم شاخهی بیبرگ فكر بهار اوست گنجشكهای باغ ل**ب تشنه، بیتابند هم ریشههای خشك در حسرت آبند این باغ پر غم را امّا امیدی هست بوی نسیم آمد در آن نویدی هست یك جمعه میآید آن تك سوار سبز همراه خود دارد فصل بهار سبز
هم چشمهی بیآب چشم انتظار اوست هم شاخهی بیبرگ فكر بهار اوست گنجشكهای باغ ل**ب تشنه، بیتابند هم ریشههای خشك در حسرت آبند این باغ پر غم را امّا امیدی هست بوی نسیم آمد در آن نویدی هست یك جمعه میآید آن تك سوار سبز همراه خود دارد فصل بهار سبز
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 17/8/20 نویسنده موضوع #220 داداشی سرما خورده خودش رفته مغازه یه بستنی خریده که خیلی هم درازه لیس می زنه تا اخر بستنی چوبی شو آخرش هم می شکنه چوب به اون خوبی شو می گم نخور مریضی بدش به من می میری می گه اهکی می خوای بستنیم رو بگیری حالا حالش بد شده خوابیده بیمارستان ناراحته که چند روز نرفته کودکستان ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
داداشی سرما خورده خودش رفته مغازه یه بستنی خریده که خیلی هم درازه لیس می زنه تا اخر بستنی چوبی شو آخرش هم می شکنه چوب به اون خوبی شو می گم نخور مریضی بدش به من می میری می گه اهکی می خوای بستنیم رو بگیری حالا حالش بد شده خوابیده بیمارستان ناراحته که چند روز نرفته کودکستان ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.