- تاریخ ثبتنام
- 27/11/20
- ارسالیها
- 280
- پسندها
- 2,457
- امتیازها
- 11,813
- مدالها
- 9
سلام، لطفاً بعد از در آوردن رمانتون از متروکه درخواست جلد کنید.سلام صبح بخیر
در حال تایپ رمان نفس جهنم | آلباتروس کاربر انجمن یک رمان
درخواست جلد دارم.
خداقوت
و
یا حق
سلام، لطفاً بعد از در آوردن رمانتون از متروکه درخواست جلد کنید.سلام صبح بخیر
در حال تایپ رمان نفس جهنم | آلباتروس کاربر انجمن یک رمان
درخواست جلد دارم.
خداقوت
و
یا حق

درود، درخواست جلد دارم برای رمانم.
![]()
در حال تایپ - رمان به خاطر پاییز | عسل حمیدی کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: 5498 ناظر: @TomSasha خلاصه: دخترکی از جنس آرامش که ناآرامی مهمان خانهاش میشود و بهای سنگینی را میپردازد. بهایی که هرکسی نمیتواند آن را به دوش بکشد؛ اما دخترک باید آن را حمل کند، حداقل کاری که برای جبران میتواند انجام دهد. به خاطر تنها داراییاش. به خاطر پاییز... .forum.1roman.ir
سلام، خسته نباشید
درخواست جلد دارم*-*
![]()
دلنوشته کامل شده فارسی | ترجمه اشعار In Love With Pain | سورین مترجم انجمن یک رمان
نام دلنوشته: In Love With Pain نام ترجمه شده: عاشقِ درد نویسنده: Ventum مترجم: @Surin ناظر: @bahareh.s خلاصه: نوشتههایی از اولین و در حال حاضر تنها کتابِ ونتوم، شاعر و لیریکنویسِ مدرنforum.1roman.ir
سلام
برای داستان کودکم درخواست طراحی داشتم
![]()
داستان کودک | داستان کودک پرنس آرویج | ف.زینلی کاربر انجمن یک رمان
به نام خالق رنگ و گل کد داستان کودک:28 نام ناظر: @-Ennui نام داستان کودک:پرنس آرویج نویسنده:ف.زینلی ژانر: #فانتزی #درام مناسب برای:سنین مثبت 12 سال جنسیت: همه خلاصه: آرال فکر می کرد که یک پسر معمولی است ولی خبر نداشت یک او یک پرنس است و خود خبر ندارد او از طریق دنبال کردن یک اسب به جایی...forum.1roman.ir
سلام
درخواست جلد
داستان کوتاه: به سادگی یک رز
نویسنده: دردانه عوضزاده
ژانر:عاشقانه
![]()
داستان کوتاه در حال تایپ | داستان کوتاه به سادگی یک رز | دردانه عوض زاده کاربر انجمن یک رمان
کد داستان: 567 ناظر داستان: @رَهٰآوَرْد عنوان: به سادگی یک رز نویسنده: دردانه عوضزاده ژانر: #عاشقانه خلاصه: یک شاخه رز چه داستانهایی میتواند همراه خود بیاورد؟ زندگی گاهی بسیار ساده با ما برخورد میکند. سادهتر از یک شاخه رز.forum.1roman.ir