- ارسالیها
- 838
- پسندها
- 3,847
- امتیازها
- 17,773
- مدالها
- 13
- مدیر
سلام خسته نباشید
از زمان نظارت من پارتی قرار نگرفت
سه پارت قرار داده شد. قبل از دیالوگها علامتهای غلطی قرار میگرفت. بین خطوط فاصله میگذاشتند. نیمفاصله رعایت نشده بود.
درحال ترجمه | ترجمه رمان جلوی خانه | bahareh.s مترجم انجمن یک رمان
نام رمان: home front نام ترجمه شده: جلوی خانه نویسنده:Kristin Hannah مترجم: bahareh.s ناظر: @Eros ژانر: عاشقانه، رمانتیک، خانوادگی. خلاصه: از راه دور، به نظر میرسد که مایکل و ژولن زارکادس همه اینها را دارند: یک ازدواج قابل اعتماد و مطمئن، دو شغل هیجان انگیز و فرزندانی که آنها را دوست دارند...
forum.1roman.ir
حرفهای | ترجمه رمان یکی از ما نفر بعدیست | Mwrym.Y مترجم انجمن یک رمان
~°●به نام خالق عشق●°~ نام اصلی رمان: one of us is next نام ترجمه شده: یکی از ما نفر بعدیست نویسنده:کارن ام.مک منس مترجم: DokhtareAftab(مریم یونسی) ناظر: @- rahAvard - ژانر: رازآلود،معمایی رده سنی: نوجوان و بزرگسال خلاصه داستان: این کتاب دنبالهی کتاب " یکی از ما دروغ میگوید" هست. داستانی...
forum.1roman.ir
درحال ترجمه | ترجمه رمان آخرین خواهر | Walantin مترجم انجمن یک رمان
نام: آخرین خواهر نام اصلی: The last sister ژانر: جنایی نویسنده: کندرا الیوت مترجم: Walantin ناظر: @- rahAvard - خلاصه: بیست سال پیش، پدر امیلی میلز به قتل رسید و امیلی جسد پدرش را در حیاط پشتی آویزان یافت. خواهر کوچکترش، مدیسون، ادعا میکند که او در اتاق خود خواب بوده است. خواهر بزرگترش، تارا،...
forum.1roman.ir
درحال ترجمه | ترجمهی رمان باد در بید | sahar-n کاربر انجمن یک رمان
نام رمان:The Wind in the Willows(باد در بید) نام نویسنده:Kenneth Grahame مترجم:sahar-n ناظر: @Anil_Tetik ژانر :تخیلی خلاصه: موش آبی و موش کور، جانورانی مودب، متواضع و مهربان هستند اما وزغ جانوری ماجراجو و پر شور است. وزغ همیشه در حال ماجراجویی و خرابکاریست اما رانندگی و تصادفات او دیگر همه...
forum.1roman.ir