گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان انهدام آپولون | کارگروهی نویسندگان انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع RahaAmini
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 788
  • کاربران تگ شده هیچ

RahaAmini

ارشد بازنشسته + نویسنده برتر
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
24/10/19
ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,958
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
سطح
41

• نویسنده موضوع
تگ: ویژه، رتبه اول جنایی، رتبه سوم BNY
نام رمان: انهدام آپولون*
نویسندگان: رها امینی، سهیلا زاهدی
ژانر: #جنایی #معمایی #عاشقانه #تریلر
آپولو.jpg

خلاصه:
پنج نفر، پنج رد پا و یا حتی پنج مرگ؛ نشأت گرفته از گذشته‌ای که باید مسکوت باقی می‌ماند اما یک چالش، پرده از حقایقی برمی‌دارد که سایه‌ی مرگ را در هر قدم به دنبال دارد.
زندگی خواننده‌ی مشهور جوان، رهام فلاح، در پی یک اشتباه رو به انحطاط می‌رود و همه‌ی این‌ها از حرکت انگشتان ظریف یک دختر روی کیبورد سرچشمه می‌گیرد.
اگر ل**ب‌ها بسته باقی بمانند، الفبای موسیقی آهنگ زوال را می‌نوازد.

*آپولون: خدای موسیقی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

.REIHANEH.

مدید آزمایشی نقد + نویسنده انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,446
پسندها
44,551
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
سطح
40

• مدیر
سلام خسته نباشید
جهت همخوانی گروهی.
من یه خواننده سادم و در حد دانسته هام نقد میکنم :458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73:
عنوان رمان تازه و نو بود بسیار قشنگ.
خلاصه هم خیلی خوب نوشته شده بود و خواننده رو وادار به خوندن میکرد.
شروع و روند داستان رو خیلیییییی دوست داشتم و اینکه این همه سوال تو ذهن خواننده ایجاد میکرد واقعا برای من بسیار لذت بخش بود.
در کل خیلییی دوسش داشتم و تا اینجا کار قشنگه.:intlove:
به هردو شما دو عزیز تبریک میگم که همچین اثری و دارین خلق میکنین.
موفق باشید.

Taranom.Zamani

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
24/11/20
ارسالی‌ها
250
پسندها
1,819
امتیازها
12,063
مدال‌ها
10
سطح
9

درود. (به علت همخوانی گروهی عرض می‌کنم.)
ابتدا از عنوان شروع می‌کنم. عنوانی تازه و نو بود و با متن و روند رمان هم‌خونی داشت و به خواننده‌ها دقیقاً حس و حال رمان رو القا می‌کرد. برای کسانی هم که تازه با رمان آشنا شدن حس تازگی داشت و مردم رو به خوندن رمان تشویق می‌کرد. در ادامه به خلاصه‌ای که از رمان در ابتدای تاپیک اراعه دادید می‌پردازم.
مشخصاً خلاصه‌ی مناسبی بود. اما زیادی قسمت‌های قابل توجه‌ی از رمان رو شرح داده بود و به دلیل کم بودن حجمش در نهایت خواننده‌ی تازه‌کار رو گیج می‌کنه. من خودم به شخصه نتونستم با خلاصه زیاد ارتباط بگیرم و نمی‌دونم مشکل از من هست یا نه ولی کلاً خیلی به دلم ننشست.
حالا به ژانر‌هایی که به رمانتون اختصاص دادید اشاره می‌کنم.
تگ جنایی به طرز کاملاً مشخصی مناشب این...

آخرین ویرایش
امضا : Taranom.Zamani

سـایهـ سـار؛

مدیر آزمایشی ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,243
پسندها
31,570
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سطح
37

• مدیر
سلام.

اولین چیزی که در رمان باعث شد من به سمت رمان کشش پیدا کنم، نام رمان بود.
عنوان جدید و زیبایی بود.
خلاصه هم عالی بود و خواننده رو ترغیب به خواندن می‌کرد.
و اما رمان، گاهی سیر تند پیش می‌رفت؛ گاهی‌ام متعادل.

خسته نباشید.

امضا : سـایهـ سـار؛

سارا مرتضوی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/12/20
ارسالی‌ها
744
پسندها
7,463
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سطح
16

• محروم
سلام
رمان خوبی بود. توصیفات چهارگانه به زیباترین نحو بیان شده بود
رنج سنی فکر کنم نوجوان هست چون از اصطلاحات امروزی استفاده شده بود مثل کراش یا رل... برای منی که نسل قبلم علامت تعجب داشت
موفق باشید:458047-6dc8ffbbdef9cc2a2419e3bb0fa8d8d5:

امضا : سارا مرتضوی

N.Karevan❀

مدیر بازنشسته نقد + نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
29/7/20
ارسالی‌ها
592
پسندها
15,444
امتیازها
35,373
مدال‌ها
25
سطح
25

رها و سهیلا‌ی عزیزم...
RahaAmini Raha.Amini
*Soheyla* Soheila.Zahedi
اول از همه بابت تگ زیبای رمانتون تبریک می‌گم، و امیدوارم بیشتر و بیشتر کنار هم بدرخشید.
و اما انهدام آپولون، در نگاه اول ترکیبی جذاب و ترغیب کننده برای مخاطب هست، انتخاب یک عنوان ترکیبی از دو نوع عنوان دیگه که شامل دسته عنوان‌های جمله‌‌وار و تک کلمه‌ای هست، به نسبت سخت تر جذب می‌کنند اما میشه گفت در این مورد عملکرد خوبی داشتید.
ژانر جنایی، در بطن رمان، در عنوان و گره ‌ها به خوبی به چشم می‌خوره. انفجار سالن کنسرت، ایمیل مبهم و عاشقانه‌ی سرگرد و ترور در کنار هم به خصوص صفحات ابتدایی رمان خیلی زیبا این...

آخرین ویرایش
امضا : N.Karevan❀

Farzaneh.Rezvani

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
697
پسندها
11,090
امتیازها
28,473
مدال‌ها
22
سطح
21

رها و سهیلای عزیزم...
سلام.
RahaAmini Raha.Amini *Soheyla* Soheila.Zahedi
انهدام آپولون در قالب یک رمان با روایت دانای کل درحال عرض اندام است. همه چیز از یک کنسرت شروع می‌شود و عشق‌های مجازی یک دختر به نام نیوشا، یکتایی که شیطنت می‌کند و به خیال خام خود مچ آن خواننده‌ی محبوب را گرفته است؛ اما قضیه چیزی فراتر از ذهن یکتاست و آن یک رمز از سوی فردی که ترور شده برای خواننده‌ی جوانانی به نام رهام فلاح است. انفجار در سالن کنسرت و نیز دو مرگ دیگر که هر دو ساعت ۰۵:۰۵ دقیقه رخ داده است به این پرونده افزوده می‌شود. سارایی که ساخته‌ی بشر است زودتر از یکتا به رمز آن ایمیل اشاره می‌کند و یکتایی که در حال شیطنت یخ و لواشک همواره در دهانش است و نیوشا را لاغر استخوانی صدا می‌زند. حضور...

آخرین ویرایش
امضا : Farzaneh.Rezvani

Zeinabrostami

کاربر فعال تاریخ
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
18/8/20
ارسالی‌ها
244
پسندها
2,699
امتیازها
13,813
مدال‌ها
13
سطح
13

سلام عزیزانم.
(همخوانی گروهی)
چون گفتن که نقد حرفه‌ای لازم نیست من هر چی به نظرم اومد می‌گم. خب من رمانتون رو خوندم، خیلی از شخصیت یکتا خوشم اومد خوب تونسته بودید نبوغ و غرورش رو نشون بدید.
و یه ایراداتی هم متن رمانت داشت.
اول: زیاد واکنش‌ها رو کش داده بودید. که یه کم از جذابیت کم می‌کرد به شخصه پارت‌های اول رو حوصلم نکشید که درست بخونم! با اینکه خیلی ایده و قلمتون رو دوست داشتم!
دوم: از واژه‌های بیگانه خیلی استفاده کرده بودید که این خودش به جذابیت متن ضربه میزنه.
مثلا؛ بد داری میری رو نِروَم! اینجا به نظرم اصلاً لزومی نداره که از واژه نرو که کمتر تو فارسی جا افتاده استفاده بشه به‌جاش می‌تونی همون اعصاب خودمون رو بنویسی، و خیلی کلمات دیگری که در خاطرم نیست.
سوم: شیوه بلاغی استفاده شده...

آخرین ویرایش
امضا : Zeinabrostami

Reyhaneh.NF

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/8/20
ارسالی‌ها
641
پسندها
13,027
امتیازها
31,973
مدال‌ها
14
سطح
19

سلام
(همخوانی گروهی)
رمان انهدام آپولون، شروع متنوعی داشت و به جد میشه گفت از همون اول هم آدم رو جذب چگونگی متلاشی شدن نقش اصلی می‌کرد... .
بگذریم! از نظر من، شخصیت‌ها، با توجه به تعداد سکانس‌هایی که داشتن، خیلی خوب پرداخته شده بودن؛ شخصیت عجول ولی حامی برای سروش، افاده ای و ظاهربین برای نیوشا و باهوش و کمی بی‌احساس برای یکتا کاملاً قابل درک بود... اما شخصیت ایمان و واکنش‌هایی که به شخصیت رهام نمی‌خورد، هنوز جای کار داره! (مثلاً از آدمی که نمی‌تونه ناراحتی یکی از طرفدارانش رو ببینه، نمیشه توقع داشت که به خاطر غرور، جلوی مدیر برنامه‌ای که به نوعی بهترین دوستشم هست، گریه نکنه یا یه حالت منفعل داشته باشه... اونم در مقابل ترور کسی که جای پدرشه!) (البته ناگفته نماند که مطمئناً این نقد، اصلاً...

آخرین ویرایش
امضا : Reyhaneh.NF

YEKTA ONSORI

گوینده انجمن + مدیر بازنشسته نقد
گوینده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/8/19
ارسالی‌ها
909
پسندها
24,514
امتیازها
40,273
مدال‌ها
34
سطح
30

سلام بر رها و سهیلای عزیزم
اول از همه ممنون برای این اثر خاص و متفاوت♡
نام رمان بسی با دقت و متناسب با بطن و هسته‌ی اصلی رمان انتخاب شده بود. عنوانی که ترکیب پرکشش و ترغیب‌کننده‌ای را شامل‌ می‌شود و قطعا انتخاب درستی است.
ژانر نخست رمان یعنی جنایی، از همان ابتدا و ماجرای انفجار محل کنسرت و بعد از آن قتل یک مهره‌ی سياسی مهم، همه و همه این ژانر را به زیبایی به تصویر در آوردند. معمایی و تریلر نیز با توجه به ماوقع رمان صحیح هستند.
از نقاط قوت رمان قطعا می‌توان به شخصیت جالب و عجیب یکتا اشاره کرد. دختری با هوش و نبوغ بس بسیار که افکار مرموز و پیچیده‌ای دارد و به عبارتی خودش یک معماست! از ویژگی‌های جالب و متمایز او می‌توان به خوردن لواشک همراه با یخ اشاره کرد. شخصیت رهام فلاح که...​

امضا : YEKTA ONSORI