نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان انهدام آپولون | کارگروهی نویسندگان انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع RahaAmini
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 667
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,727
پسندها
33,252
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
سلام و وقت بخیر عزیزان
خسته نباشید میگم بابت خلق این رمان زیبا
امیدوارم بدرخشید مثل همیشه
نقاط قوت رمان شما طرح معما بود. معما و سرنخ و به خوبی می‌شد معمایی بودن رمان رو حس کرد. و مورد دوم نثر روان و راحت رمان بود که کلمات ثقیل و غیرقابل فهم نداشت در عین خوب بودنش! موارد بعد هم نثر یکدست، حجم مناسب منولوگ و دیالوگ اما یک نکته راجع به دیالوگ‌ها وجود داشت اینکه اکثرا کلیشه‌ای بودن(کلکل کردن های بیش از حد). توصیفات خوب و کاملی داشتید به جز کلماتِ مدرن و اخرین مدل بقیه توصیفات خیلی خوب بودن. مدرن نمیتونه جزئیات اشیا رو تو ذهن مخاطب روشن کنه و تصور کردن رو مشکل میکنه.
و اما چند نکته که شاید بدرد بخورند: شخصیت‌پردازی رمان. با اینکه عادت‌های خاصی به کاراکترها داده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,554
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
با سلام و خسته نباشید خدمت هر دو نویسنده عزیز
قبل از هر چیزی باید بگم خوندن رمان شما افتخاری برای من بود و بسیار لذت بردم.

عنوان پارادوکس جالبی برای مخاطب ایجاد می‌کرد. کلمه‌ی انهدام، یک حس رمز‌آلود و تا حدودی جنایی به مخاطب القا می‌کرد؛ دقیقاً بیانگر زندگی بر باد رفته‌ی رهام فلاح است. رهامی که در پی یک ایمیل وارد ماجرای جنایت می‌شود و زندگی‌اش به کل تغییر می‌کند.
شروع رمان با کنسرت رهام فلاح و هیجان طرفدارانش و شوق و فریاد و نهایتا اخطار ناگهانی برای یک بمب‌گذاری! بخش دوم آغاز با یک هیجان برنامه ریزی شده کاملا مخاطب را غافلگیر می‌کند. شروع رمان از نظر من جذاب ترغیب کننده و کاملا مرتبط با ژانر ها بود.
پیرنگ رمان کاملا منسجم و اتفاقات داستان مرتبط به...

امضا : A.TAVAKOLI❁

Niyosha22

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
3,018
پسندها
29,657
امتیازها
61,673
مدال‌ها
29
سلام و خسته نباشید به نویسندگان عزیز♡
داستان انهدام آپولون از نظر بنده بیشتر جذابیتش به رازآلودگی‌ و معماهایی بود که داشت. حقیقتاً اون‌قدری تعلیق از اول کنجکاوم کرد باعث می‌شد ناخواسته پست‌های زیادی رو بدون متوجه شدن زمان مطالعه کنم! همه چیز خیلی کنجکاو کننده و مرموز پیش رفت و رفتار یکتای مرموزتر داستان به تعلیق این داستان دامن می‌زد.
نویسندگان عزیز به خوبی توی طرح معما در رمان موفق بودند و نه تنها اشخاص رو درگیر این رازها می‌کردند بلکه مخاطب هم در همون برهه‌ها درگیر معماها می‌شد.
شخصیت پردازی رهام هم کامل بود و به جذابیت داستان قوت می‌بخشید. این خدای موسیقی ایران و گذشته‌ی مرموزش به خوبی به...

امضا : Niyosha22

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,499
پسندها
65,249
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
سلام رها و سهیلای خوش‌قلمم
عنوان: قابلیت حذب بالایی داشت
مقدمه: واقعا زیبا بود به حدی که مجذوب مقدمه شده بودم... عالی عالی
شروع: به سادگی تونسته بود نیمی ها ژانرها رو تو خودش جا بده، خیلی هیجانی بود.
روند رمان:
نه تند و نه کند...
در مسیر اعتدال بود... اتفاقات و پیرنگ به همدیگه متصل بودن و قلم زیبای هر دو عزیز رو به تصویر میکشید... واقعا خسته نباشید می‌گم، قلم زیبایی دارید
به امید موفقیت‌های بیشتر ♡

امضا : Mahsa_rad

MELO

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
140
پسندها
2,016
امتیازها
11,713
مدال‌ها
8
*سلام و خسته نباشید خدمت رها و سهیلا‌ی عزیز*
اول از همه عنوان رمان که به درستی انتخاب شده بود و با بدنه‌ی رمان ارتباط جالبی داشت و نظر همه را به خود جلب می‌کرد. سپس شخصیت جالب و عشق هیجان یکتا و عادت منحصر به فردش که لواشک و یخ را باهم می‌خورد. معمای راز آن پیام عاشقانه و قتل سرهنگ و بقیه‌ی کارکترها، همگی و همگی خیلی عالی نگاشته شده بودند و گره‌ها به خوبی در رمان مشهود بود و ژانر معمایی را به رخ می‌کشید. پیرنگ منسجم و منظمی که داشت و اتفاقاتی که برنامه‌ریزی شده پشت سر هم قرار داشتند، جذابیت رمان را افزایش داده بودند. یکتایی که خودش را الکی به دردسر انداخت و رهامی که سردرگم شده. بابت خلق این رمان...

t.sh

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
789
پسندها
9,340
امتیازها
27,673
مدال‌ها
18
سلام نویسندگان عزیز.
حقا که رمانتون لایق تگ رمان برتر سال است.
رمانی خیلی زیبا و روان، با شخصیت پردازی عالی ( خصوصا یخ و لواشک یکتا)، و همچنین با موضوعی جذاب و پیچیده خلق کردید و من از این بابت بهتون تبریک می‌گم امیدوارم تا انتها همینقدر زیبا و جذاب پیش برید...

DELNAZ_N (TARANEH)

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,651
پسندها
13,043
امتیازها
35,373
مدال‌ها
17
سلام دوستان
عذر می‌خوام اگر دیر شد! یکمی سرم شلوغ بود.
در رابطه با رمان باید بگم؛ ذهن رو به چالش می‌کشونه! و این موضوع رو برای خواننده جذاب تر می‌کنه!
من فقط کمی شخصیت یکتا؛ برام مبهم هست.

خسته نباشید.

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,808
پسندها
45,815
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
سلام خسته نباشید
جهت همخوانی گروهی.
من یه خواننده سادم و در حد دانسته هام نقد میکنم :458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73:
عنوان رمان تازه و نو بود بسیار قشنگ.
خلاصه هم خیلی خوب نوشته شده بود و خواننده رو وادار به خوندن میکرد.
شروع و روند داستان رو خیلیییییی دوست داشتم و اینکه این همه سوال تو ذهن خواننده ایجاد میکرد واقعا برای من بسیار لذت بخش بود.
در کل خیلییی دوسش داشتم و تا اینجا کار قشنگه.:intlove:
به هردو شما دو عزیز تبریک میگم که همچین اثری و دارین خلق میکنین.
موفق باشید.
سلام عزیزم
مرسی از نقد و نظرت عزیزم :402: بسی باعث خوشحالیه که رمان ما رو دوست داشتی
شما هم موفق باشی
[QUOTE="Taranom.Zamani, post: 1175016, member...

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,808
پسندها
45,815
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
سلام و وقت بخیر عزیزان
خسته نباشید میگم بابت خلق این رمان زیبا
امیدوارم بدرخشید مثل همیشه
نقاط قوت رمان شما طرح معما بود. معما و سرنخ و به خوبی می‌شد معمایی بودن رمان رو حس کرد. و مورد دوم نثر روان و راحت رمان بود که کلمات ثقیل و غیرقابل فهم نداشت در عین خوب بودنش! موارد بعد هم نثر یکدست، حجم مناسب منولوگ و دیالوگ اما یک نکته راجع به دیالوگ‌ها وجود داشت اینکه اکثرا کلیشه‌ای بودن(کلکل کردن های بیش از حد). توصیفات خوب و کاملی داشتید به جز کلماتِ مدرن و اخرین مدل بقیه توصیفات خیلی خوب بودن. مدرن نمیتونه جزئیات اشیا رو تو ذهن مخاطب روشن کنه و تصور کردن رو مشکل میکنه.
و اما چند نکته که شاید بدرد بخورند...

آخرین ویرایش