مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Fatima5009

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
27/2/25
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #2,521

Fatima5009

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
27/2/25
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #2,522
سلام دنبال ی رمان اسم دختره ترنم بود و خواهرش ترانه که خودکشی کرده و همه اونو مقصر میدونن حتی نامزدش سروش کسی میدونه اسمش چیه؟
سفر به دیار عشق

Fatima5009

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
27/2/25
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #2,523
سلام دنبال ی رمان اسم دختره ترنم بود و خواهرش ترانه که خودکشی کرده و همه اونو مقصر میدونن حتی نامزدش سروش کسی میدونه اسمش چیه؟
سفر به دیار عشق

Miss.nabati

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/8/21
ارسالی‌ها
9
پسندها
20
امتیازها
33
سطح
0

• #2,524
سلام

رمانی که دنبالش میگردم انتقامی و ازدواج اجباری هست نامزد دختره با خواهرش ازدواج میکنه و دختره تو یه بازی که فکر کنم جرعت یا حقیقت بودا بازی میکنه و جرعت رو انتخاب میکنه پسری که دنبال انتقام از پدر دختره است بهش میگه که باید با من ازدواج کنی پسر به خاطر اینکه فکر میکنه پدر دختره به مادرش دست درازی کرده دنبال انتقام و دختره ر اذیت میکه دختره بعدش به کمک کسی که پسره رو دوست داره فرار میکنه و یکه شرکت میزنه از پسره یه دختر داره که تو جشن دوباره پسر و دختره هم دیگه رو میبینن .

حس میکنم آخر اسم رمان از یا ماز یه همچین چیزی باشه. اگه اسمش رو میدونید لطفا بگید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

Miss.nabati

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/8/21
ارسالی‌ها
9
پسندها
20
امتیازها
33
سطح
0

• #2,525
سلام
رمان دیگه هم هست دنبالشم دختره و پسر عاشق هم میشن که بعد فکر میکنن عمو یا دایی دختره هست اسم پسره فکر کنم آرش بود ولی بعدش مشخص میشه که عمو یا داییش نیست.

Madelyn_2003

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/3/25
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #2,526
یک رمانی خوندم که دختره توی یه شرکت شروع به کار می‌کنه و عاشق پسره میشه. اسم پسره ارسطو بود فکر کنم یا یه همچین اسمی. دختره هی خون دماغ میشه بعد می‌ره ازمایش میده جواب آزمایش احتمال سرطان داده. دختره می‌ره امام زاده و بعدش موهاشو ماشین می‌کنه و اینا بعدا میفهمن که جواب آزمایش اشتباه بوده و دختره نارسایی کلیه داره. بعد فکر کنم پسر عمه دختره بود که میاد خونشون و هی به دختره میخواد نزدیک بشه و زوری می‌خوان دختره رو شوهر بدن به پسر عمش. دختره برای خواستگاریش فرار می‌کنه و می‌ره چند روزی یه جا پناه میگیره. بعد اون پسری که دوستش داره میاد براش غذا اینا میاره. بعد فکر کنم وقتی برمیگرده بابای دختره انقدر میزنتش که حالش بد میشه میبرنش بیمارستان و پیوند کلیه نیاز داره و بعد اون پسره که دوستش داره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

blueghost

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/3/25
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #2,527
یه رمان بود با ژانر فانتزی
دقیق یادم نیست اما انگار یه جایی بود که توسط که چیزی شبیه شورا اداره میشد و هرکدوم از اعضا یه نماد حیوانی داشتن( یه موش رو یادمه) بعد اینجوری بود که انگار ۱۲ تا یا ۱۳ تا بودن و نوبتی و چرخشی ریاست شورا رو برای یه مدتی داشتن و انگار تو اون داستان برای یکی از این نماد ها هیچ شخصی وجود نداشت(فکر کنم اژدها بود) و کلا یه مدل اینجوری داشت. بعد تو روند داستانم توطئه زیادی بود برای این به دست اوردن ریاست شورا. چیز بیشتر یادم نیست ولی مدت زیادیه رو مخمه که پیداش کنم

میر

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
12/3/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,528
سلام دوستان وقتتون بخیر. بیس رمان پلیسی. دختری که برادرش کشته شده و نامزدش متهم به قتل به برادرش و بازپرس پرونده همسر سابق دختره است.
تو حل معماها و رسیدن به جواب که کی واقعا قاتل برادرش، دوباره با همسر سابقش صمیمی میشن. آخرشم معلوم میشه نامزدش واقعا قاتل برادرش و حتی پدر و مادرش رو هم انگار کشته بوده قبلا. یه چیزایی از نقاشی و یه انگشتر که
سلام دوستان وقتتون بخیر. بیس رمان پلیسی. دختری که برادرش کشته شده و نامزدش متهم به قتل به برادرش و بازپرس پرونده همسر سابق دختره است.
تو حل معماها و رسیدن به جواب که کی واقعا قاتل برادرش، دوباره با همسر سابقش صمیمی میشن. آخرشم معلوم میشه نامزدش واقعا قاتل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

میر

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
12/3/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح