- تاریخ ثبتنام
- 11/6/21
- ارسالیها
- 3,136
- پسندها
- 15,431
- امتیازها
- 49,173
- مدالها
- 25
سطح
25
- نویسنده موضوع
- مدیر
نام مجموعه: ساز زندگی
نام نویسنده: ainaz8360
مقدمه:
قشنگ ترین حس دنیا مال وقتیه که از کسی میشنوی میگه دوست دارم زندگیم ، نفسم، عشقم.
وقتی بهت میگه برام مهم نیست که چه شکلی؟ خوشگلی،زشتی،چاقی،لاغری یا هرچیزه دیگه
میگه مهم اینه که من تو رو دوست دارم با فکر تو زندگیمو میسازم.
وقتی که ازش میپرسی اگه یهو بذارم برم چی کار میکنی میگه انقدر منتظر میمونم تا بالاخره یه ری اکشنی از خودت نشون بدی. وقتی که میگه الان بهت به بغلت نیاز دارم و تو میفهمی امن تر از اغوش تو سر پناهی پیدا نکرده.
وقتی که اگه دلش گرفته سرش رو میذاره روی پا های تو و یواش یواش اجازه میدی با نوازش دست تو اونم خودشو خالی کنه . وقتی که میگه دلم بد فرم هوای صدا تو کرده و تو میگی الان نمیشه و 2 دقیقه بعد با زنگ زدنت غافلگیرش میکنی...
نام نویسنده: ainaz8360
مقدمه:
قشنگ ترین حس دنیا مال وقتیه که از کسی میشنوی میگه دوست دارم زندگیم ، نفسم، عشقم.
وقتی بهت میگه برام مهم نیست که چه شکلی؟ خوشگلی،زشتی،چاقی،لاغری یا هرچیزه دیگه
میگه مهم اینه که من تو رو دوست دارم با فکر تو زندگیمو میسازم.
وقتی که ازش میپرسی اگه یهو بذارم برم چی کار میکنی میگه انقدر منتظر میمونم تا بالاخره یه ری اکشنی از خودت نشون بدی. وقتی که میگه الان بهت به بغلت نیاز دارم و تو میفهمی امن تر از اغوش تو سر پناهی پیدا نکرده.
وقتی که اگه دلش گرفته سرش رو میذاره روی پا های تو و یواش یواش اجازه میدی با نوازش دست تو اونم خودشو خالی کنه . وقتی که میگه دلم بد فرم هوای صدا تو کرده و تو میگی الان نمیشه و 2 دقیقه بعد با زنگ زدنت غافلگیرش میکنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش