- ارسالیها
- 1,870
- پسندها
- 11,369
- امتیازها
- 33,373
- مدالها
- 43
قبر دو لوکس اصطلاح رایجی در میان بچههای اردوگاه کرخه بود. نیمه شبها بچهها با زیرانداز و فانوس میرفتند تا قبرهایی که در اطراف چادرها کنده بودند و در آنها دعا و نماز میخواندند. غلامرضا نعمتی و مسعود اهری_قدیمیهای دسته_ در این کار، پیشتاز دیگران بودند. قبر دو لوکس قبری بود که موقعیت خوبی داشت، خاک کف آن نرم بود و گودشاش کافی.
من اولین بار با غلامرضا نعمتی راهی سفر آخرت_البته در زمین خاکی کرخه_شدم. غلامرضا، تیربارچی تیم خودمان بود؛ سه نفر جلوتر از من. این عبادت شبانه_برخلاف ظاهرش که به نظر میرسد امید آدمی را کم میکند_ مرا به زندگی امیدوارتر کرد. در دلم این نور جلوه کرد که سرانجام دیر یا زود گذر همۀ ما به چنین جایی میافتد؛ البته گذر بیبرگشت. حالا که امکان برگشت داریم،...
من اولین بار با غلامرضا نعمتی راهی سفر آخرت_البته در زمین خاکی کرخه_شدم. غلامرضا، تیربارچی تیم خودمان بود؛ سه نفر جلوتر از من. این عبادت شبانه_برخلاف ظاهرش که به نظر میرسد امید آدمی را کم میکند_ مرا به زندگی امیدوارتر کرد. در دلم این نور جلوه کرد که سرانجام دیر یا زود گذر همۀ ما به چنین جایی میافتد؛ البته گذر بیبرگشت. حالا که امکان برگشت داریم،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.