نمی توانی هنرمند بشوی.
کسی که در عمرش گرسنگی نکشیده،
کسی که از سرما نلرزیده،
کسی که شب تا سحر بی خواب نمانده،
چگونه ممکن است از سیری،
از گرما، از پرتو آفتاب لذت ببرد.
بر روی این زمین خاکی ، انسان خردمند ، هیچ آرزویی نمی تواند داشته باشد ، جز آنکه روزی بتواند شری را که از دیگران ، دامن او را گرفته به خودشان برگرداند .
برای درک طبیعتِ باطنی انسانها نباید به رفتار عادی آنها رجوع کرد، بلکه اعمالِ غیرمترقّب و ظاهراً توضیحناپذیر و گاهی هم زنندهای را که بیاختیار از آنها سر میزند باید در نظر گرفت. در همین وقتهاست که «طبیعتِ اصیل» رُخ مینماید. کتاب :خانوادهٔ تیبو نویسنده :روژه_مارتن_دوگار
آیدا جانم از صفر میباید شروع کنم، امّا برای آنکه به صفر برسم خیلی باید بکوشم. معذلک نَفَس گرم تو، وجود تو، عشقت و اطمینانت مرا نیرو میدهد. پر از امید و پر از انرژی هستم. تو را دارم و از هیچ چیز غمم نیست. از صفر که هیچ، از منهای بینهایت شروع خواهم کرد و از هیچ چیز نمیترسم. من در آستانهی مرگی مأیوس، در آستانهی عزیمتی نابهنگام تو را یافتم؛ وقتی تو به من رسیدی من شکست مطلق بودم، من مُرده بودم؛ پس حالا دیگر از چه چیز بترسم؟
اگرچه تن فرسوده میشود، چروک برمیدارد و میخشکد، امّا روح جان میگیرد. دوستی دنبالهی منطقی یک عشق حقیقی است. فکر نمیکردم با پیشکش آن به تو خاطرت را برنجانم. _واگذاری هرگونه امتیازی برایم گران تمام میشود. دوستی پس از عشق تحقیرم میکند. نقل مکان از یک شور و شوقِ بیکران به یک سوئیت کوچک صمیمی برایم وسوسهبرانگیز نیست، ترجیح میدهم یکسره خیاباننشین شوم.
عیبِ بزرگِ مردها این است که از حساس بودنِ دلِ خودشان شرم دارند. این هم از غرور است. امّا غروری دروغین. بهتر بود در بعضی موارد از هوش و قدرتِ استدلالِ خودشان خجالت بکشند، زیرا اغلب در قضاوت اشتباه میکنند. کتاب: ابلوموف نویسنده: ایوان_گنچارف
هیچگاه عشق را با چیز دیگری عوضی نگیر، اگر عشق واقعی باشد. وقتی میگویم عشق واقعی، میدانی منظورم چیست؟ منظورم این است که: در حضورِ آن شخص ناگهان احساس کنی خوشحالی، صرفاً از بودن با هم احساس نئشگی کنی.
فقط همان حضورش چیزی را در ژرفای دلت اقناع میکند. چیزی در قلبت به نغمه درمیآید و تو به هارمونی درمیآیی. صرفاً خودِ حضور او کمک میکند تا شما با هم باشید، و آنگاه تو فردیت، تمرکز و استواری بیشتری پیدا میکنی. پس این عشق است.
کتاب: بلوغ نویسنده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.