مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سامیه.ایران

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
5
امتیازها
3
سطح
0

• #1,141
آ
سلام رمانی که دنبالش میگردم خلاصش اینه
یه دختره و پسره نامزدن (دختردایی،پسرعمه)ولی پسره راضی نیست (در صورتی که خودش هم به دختر داییش علاقه داشته) مکانیکه و چون زن داداشش از کار خانواده اونا راضی نبوده پسره فکر میکرد که نامزدش هم راضی نباشه در ضمن پسره گاهی اوقات تو غسالخونه هم کار میکرده
آغوش اجباری

سامیه.ایران

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
5
امتیازها
3
سطح
0

• #1,142
سلام من دنبال یه رمانم که دختره بچه بابلسره ولی از ۱۸ سالگی تهران زندگی میکنه. متصدی یه هتل ۵ ستارست و پسره هم رئیس هتله که تازه از خارج اومده. با هم کل کل دارن ولی دختره عاشق پسره میشه پسره فک میکنه برای پولشه میخواد گولش بزنه و بعد رابطه دختره رو ول کنه ولی شب رابطه میفهمه که اشتباه کرد ولی دختره از پیام پسره به دوستش میفهمه بازی خورده و پسره رو ول میکنه
دختره پدر مادرش فوت کردن و بعد فوت دائیش کلا تنها میشه. پسره هم دنبالش میگرده تا دلشو بدست بیاره

shima_24

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,143
سلام یه رمانی بود موضوعش یادم نیس یه تیکش یادمه که پسره عاشق دختره شده بود اجباری بود انگار بودنشون پیش هم بعد ی شب م**س.ت کرده بود عشق قبلیشو آورده بود خونه و با فکر اینکه عشقشه با اون بوده دختره هم فرداش گذاشت رفت بعد پسره پشیمون بود افتاده بود دنبال دختره
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sepideh.T

Ms.Azar

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
23/10/19
ارسالی‌ها
855
پسندها
4,638
امتیازها
22,873
مدال‌ها
20
سطح
14

• #1,144
سلام یه رمانی بود موضوعش یادم نیس یه تیکش یادمه که پسره عاشق دختره شده بود اجباری بود انگار بودنشون پیش هم بعد ی شب م**س.ت کرده بود عشق قبلیشو آورده بود خونه و با فکر اینکه عشقشه با اون بوده دختره هم فرداش گذاشت رفت بعد پسره پشیمون بود افتاده بود دنبال دختره
سلام
توضیحت کمه
من خودم فکر کنم 4 تا رمان که این رو داشته باشه خوندم با ژانر های متفاوت
حداقل ژانرشو بگو

امضا : Ms.Azar
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sepideh.T

zahra14

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/20
ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
سطح
0

• #1,145
میشه چنتا رمان طنز و باحال بهم معرفی کنین خاهشا:grlim::biggrinsmiley:
خواهرشوهر...سه کله پوک...سه تفنگدار شیطون ...اواز چکاوک...اشرافی شیطون بلا...قرعه به نام سه نفر...اگه گفتی من کیم...کی گفته من شیطونم...دو سه تا شیطونا

ستاره من

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
22
پسندها
40
امتیازها
40
سطح
0

• #1,146
سلام من دنبال یه رمانم که دختره بچه بابلسره ولی از ۱۸ سالگی تهران زندگی میکنه. متصدی یه هتل ۵ ستارست و پسره هم رئیس هتله که تازه از خارج اومده. با هم کل کل دارن ولی دختره عاشق پسره میشه پسره فک میکنه برای پولشه میخواد گولش بزنه و بعد رابطه دختره رو ول کنه ولی شب رابطه میفهمه که اشتباه کرد ولی دختره از پیام پسره به دوستش میفهمه بازی خورده و پسره رو ول میکنه
دختره پدر مادرش فوت کردن و بعد فوت دائیش کلا تنها میشه. پسره هم دنبالش میگرده تا دلشو بدست بیاره
رمان ظرفیت تکمیل/ verliefd /کاربر انجمن یک رمان

mas

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,147
سلام

هم یه رمانی بود دختره گرگانی بود تولد رفیقش یه پسر از تهران اومده بود بعد اینا باهم مچ شدن تهش پسره بش خ**یا*نت کرد چندسال ازهم دورشدن ،پسره خواننده شد
اسم رمانشو میخام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sara_D

Sara_D

مدیر بازنشسته‌ی کتاب
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/5/20
ارسالی‌ها
1,320
پسندها
16,696
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
سطح
25

• #1,148
سلام

هم یه رمانی بود دختره گرگانی بود تولد رفیقش یه پسر از تهران اومده بود بعد اینا باهم مچ شدن تهش پسره بش خ**یا*نت کرد چندسال ازهم دورشدن ،پسره خواننده شد
اسم رمانشو میخام
سلام عزیزم
رمان هوس و گرما

امضا : Sara_D

مسیحا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/6/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

• #1,149
سلام دوستان دنبال رمانی می‌کردم که پسر فوتبالیست بود و اصالا اصفهانی بود.
مادرش به روش سنتی می‌خواست که او ازدواج کند و از آن جایی که خودش دختری زیر سر داشت خودش دست به کار شد.
دختر داستان هم طی اتفاقی معصومیت خود را از دست داده بود و کسی از این ماجرا با خبر نبود.
او هم مجبور به ازدواج با پسر شد ولی اونقدر خودش رو می‌پوشاند که پسر اصلا او را ندیده بود و از آنجایی که پسر از تیب او هم خوشش نمی‌آمد تمایلی به دیدن صورت او نداشت.
بعد دختر برای درس به تهران رفت و طبقه‌ی بالای خانه‌ی پسر ماند...
کسی می‌دونه اسم این رمان چیه؟؟
رمان طلایه خانوم عدل پرور عزیزم

آخرین ویرایش توسط مدیر

____

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/7/20
ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
سطح
0

• #1,150
سلام
یه دختر بود که به دلایلی بچشو شوهرشو ول کرد بعدش شوهرش پیداش کرد شرط گذاشت باید تا وقتی که بچش دوسالش میشه و شیر میخوره باید باهاش زندگی کنه تا اینجاش یادمه میشه اسمشو بگین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.