مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Z.appp

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/7/20
ارسالی‌ها
5
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,161
سلام خسته نباشید
یه رمان بود اسمه دختره سوگند بود و چادری بود و دانشجو بود ،برادرش معتاد بود و سوگند تو خونه یه خانمه کار میکرد.همیشه وقتی بیرون میرفت، بدون جوراب صندل پاش میکرد.پسر یا نوه پیرزنه هم غیرتی میشه میره براش چند تا جوراب میخره.فکر کنم اسم پسره شادمهر بود یادم نیست

❌ رمان کیش و مات نیست ❌

یوهانا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,162
سلام دوستان،دنبال رمانی ام که دختره بازیگره و اسمشم آتریساست و طی اتفاقاتی بدنام میشه و در اخر با شخصی به نام آریا ازدواج میکنه،کسی میدونه؟بهم بگه لطفا

Sara۱۲۳۴

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,163
.

fati.majlesi

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,164
سلام ببخشید یه رمان بود دقیق یادم نی داستانش درمورد یه دختره بود که شوهرش بخاطر دوست زنه باهاش ازدواج کرد
بخاطر اینکه معشوقش که دوست دختره رو ببینه ازدواج کرد دختره نقاش بود
بعد مامانش میمیره دختره درخواست طلاق میده یه شب یکی از لاتای کوچشون میاد خونه دختره بعد باهاش درگیر میشه دختره فرار میکنه میره خونه خودش و شوهرش
سلام اسم رمان انتخاب دوم هستش

الهام عطا

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
63
پسندها
483
امتیازها
2,648
مدال‌ها
5
سطح
5

• #1,165
رمان درباره دختری که شب عروسیش فرار میکنه و تو راه چند نفر میخوان اذیتش کنن که دوتا برادر میان تا کمکش کنن که دختره میبرت خونه مادر بزرگشون .....
میشه لطفا اسمشو بگین
سلام عزیزم اسمش عروس فراری هست

امضا : الهام عطا

الهام عطا

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
63
پسندها
483
امتیازها
2,648
مدال‌ها
5
سطح
5

• #1,166

الهام عطا

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
63
پسندها
483
امتیازها
2,648
مدال‌ها
5
سطح
5

• #1,167
سلام من یه رمان خوندم در مورد دختری بود که خانوادش رو ازدست داده بود و با عموش زندگی میکرد که زن عموش مجبورش کرد با خواستگارش ازدواج کنه پسره اصلا بهش نزدیک نمیشد تا اینکه فهمید زن قبلی پسره بهش خ**یا*نت کرده و اون زنش رو روی تخت با دوستش دیده آخر سر خانواده پسره از خارج میان و میفهمن موضوع رو وبهش میگن که این دختر با زنش خیلی فرق داره
خودم پیدا کردم اسمش آیدا و مرد مغرور ستش

نگین^

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,168
سلام دوستان :)
دنبال رمانی میگردم، که در مورد دختری بود که با دوستش برای تست بازیگری میرن در صورتیکه خودش نمیخواسته تست بده، ولی اتفاقی میفته که بعد از تست دادن قبول میشه.
باباش مدیر بازنشسته س و تک فرزنده و بعد از بازی، خیلی معروف میشه.
یه مرد به اسم آرشاویر چون شبیه عشقش توی ایتالیا بوده، عاشقش میشه ولی پسره فک کنم مبتلا به پارانویا بوده چون عشق ثابقش مازوخیست بوده و در نهایت همین باعث شده که بمیره.
دختره با کمک پدر شوهرش، آرشاویرو درمان میکنه.
توسکا

Sara_D

مدیر بازنشسته‌ی کتاب
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/5/20
ارسالی‌ها
1,320
پسندها
16,696
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
سطح
25

• #1,169
رمان درباره دختری که شب عروسیش فرار میکنه و تو راه چند نفر میخوان اذیتش کنن که دوتا برادر میان تا کمکش کنن که دختره میبرت خونه مادر بزرگشون .....
میشه لطفا اسمشو بگین
سلام عزیزم
اسم رمان فرشته من هستش

امضا : Sara_D

مهسانوروزی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/5/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
154
امتیازها
503
مدال‌ها
1
سطح
1

• #1,170
سلام دوستان موضوع راجب دخترو پسری هست که عاشق هم بودن و باهم ازدواج کردن و خیلی خوشبخت بود تا اینکه مادرپسره که با ازدواج اون مخالف بود پیداش میشه وسعی میکنه دختره رو از زندگی پسرش بیرون کنه دختره هم حامله بود بعد یه نفر میاد به دختره میگه اگه از شوهرت طلاق نگیری جون شوهرت به خطر میفته بعدش دختره رو میدزدن و به شوهرش خبر میرسه و دختره هم بچشو ازدست میده ولی آخرش مادرشوهره از کارش پشیمون میشه دختره هم توی تیمارستان بستری بودو شوهرش میره دنبالش بعدا دوباره بچه دار میشن و پسره هم بامادرش آشتی میکنه

امضا : مهسانوروزی
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.