نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,851
دوستان من کلا دنبال ۱ رمان با موضوع جدید می گردم. رمانی که توش خ**یا*نت، ت*جاوز، اینکه دختر داستان تنش فروشی کنه، ازدواج اجباری، اینکه دختره شیطون باشه و پسره مغرور،رمان با صحنه های خشن و...‌‌.. چه میدونم از این رمان های تکراری نباشه. ۱ رمان جذاب می خوام ۱ رمانی که تکراری نباشه. هر کس تا به حال اگه همچین رمان هایی با سبک جدید خونده معرفی کنه. هر چقدر هم که تعداد رمان ها زیاد بود عیب نداره فقط تکراری نباشن ممنون میشم اگه معرفی کنه. دوستان اگه میشه همه تون یه تعداد زیادی معرفی کنین و مطمئن باشید که من همه شون رو می خونم. مرسی از همگی. :105:
فرستاده.پیچک سرما زده.فصل پنجم عاشقانه هایم.آوای شهر

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,852
مرسی ولی الان رفتم گوگل سرچ کردم آخرش غمگین بود واسه همین دلمو زد. من رمان با‌ پایان تلخ نمی خونم۱ رمان دیگه هم اگه بودبا یه همچین موضوعی یا شبیه ش معرفی کنین که پایانش خوش باشه.
نه غمگین نیست اخرش که باهم ازدواج میکنند

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #1,853
دوستان گل ممنون که همیشه بهم پاسخ میدید. حالا بازم ۱ چیز دیگه می خوام. اسم نویسنده هایی رو می خوام که تمامی رمان هاشون قشنگ باشه و البته با پایان خوش. قشنگ یعنی واقعا قشنگ باشه ها. مثلا رمان هایی از قبیل :
تقاص
همسایه گودزیلا
باران
زیر باران
دلواپس توام
و......
اینطوری مثل اینا قشنگ باشه. نویسنده هایی که رمان هاشون تکراری نباشه. ممنون میشم اگه معرفی کنین. :111:

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,854
یعنی همچین رمانی رو نخوندین؟؟؟ :458085-57064877fa35493f631265f30452a1bc:
این رمان شبیه یک بغل تنهایی.دختره از نامزدش فرار میکنه.حافظه شو از دست میده.پیش یک ادم مشهور زندگی میکنه.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,855
دوستان گل ممنون که همیشه بهم پاسخ میدید. حالا بازم ۱ چیز دیگه می خوام. اسم نویسنده هایی رو می خوام که تمامی رمان هاشون قشنگ باشه و البته با پایان خوش. قشنگ یعنی واقعا قشنگ باشه ها. مثلا رمان هایی از قبیل :
تقاص
همسایه گودزیلا
باران
زیر باران
دلواپس توام
و......
اینطوری مثل اینا قشنگ باشه. نویسنده هایی که رمان هاشون تکراری نباشه. ممنون میشم اگه معرفی کنی]
تقاص
همسایه گودزیلا
باران
زیر باران
دلواپس توام
و......
اینطوری مثل اینا قشنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,856

MOBARAKEH

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
820
پسندها
9,217
امتیازها
30,873
مدال‌ها
19
  • #1,858
سلام میشه لطفا اسم این رمانو بگین؟دختره از دست ناپدریش فرار کرد رفت ترکیه درس خوند مدلینگ شد از طرف شرکتی ک داخل ترکیه کار میکرد پیشنهاد دادنش ک برن تو شرکت ایران کار کنه بعد عاشق پسره شد اسم پسره هم امیر علی بود
فکر کنم اسم رمان زیتون باشه

امضا : MOBARAKEH

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,859
سلام میشه اسم این رمانو بگین؟
دختره از دست ناپدریش فرار کرد رفت ترکیه درس خوند مدلینگ شد از طرف شرکتی ک داخل ترکیه کار میکرد پیشنهاد دادنش ک برن تو شرکت ایران کار کنه بعد عاشق پسره شد اسم پسره هم امیر علی بود
فکر کنم رمان زیتون باشه که اسم پسره هم امین بود البته

حیران

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
170
پسندها
499
امتیازها
5,063
مدال‌ها
6
  • #1,860
سلام،موضوعش درباره ی یه دختر شیطون که تو سقوط هواپیما با یه پسر بسیجی اشنا میشه که انقدر شیطونی میکنه پسره مجبور میشه چند ساعت عقدش کنه تا کمک براشون بیاد،توروخدا اگه اسمشو میدونین بگین من بشینم 100بار دیگه بخونمش ؛ممنون❤

امضا : حیران
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ایسا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.