نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,831

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,832
آوای شهر.فرستاده.پیچک سرما زده.فصل پنجم عاشقانه هایم

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,833
چشم سیاه دوست داشتنی وببینید.شبیه این رمان شمااست

Mahya_o

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,835
سلام دوستان
داستان رمان از این قرار بود که، خانواده دختره میرن مسافرت و میمیرن
دختره میره با خانواده ی عموش زندگی میکنه بعد به پسر عموش حس پیدا میکنه و پسره بهش ت. ج.ا.و.ز میکنه، بعدش مثل اینکه پسره تو یه باند خلافکاره با هم فرار میکنن، درست یادم نیست بقیشو
کسی میدونه اسمشو؟

Mahya_o

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,836
سلام دوستان
داستان رمان از این قرار بود که خانواده ی دختره میرن مسافرت و میمیرن، دختره میره با خانواده ی عموش زندگی میکنه بعد به پسر عموش حس پیدا میکنه و پسره بهش ت. ج. ا. و. ز میکنه و انگاری داخل یه باند خلافکاره با هم فرار میکنن بقیشو درست یادم نیست
کسی اسمشو میدونه؟

atenasedeghi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,837
سلام من اسم رمانی رو میخوام که دختره به زور مادرش با پسر خالش که از خارج اومده و اسمش امیره ازدواج میکنه ولی بعد چند سال که میخواد خبر حامله بودنش رو بده میفهمه شوهرش داره بهش خ**یا*نت میکنه ازش جدا میشه بعدش با یکی دیگه که اونم دکتره ازدواج میکنه بچه رو هم نگه میداره و با شوهر جدیدیش بزرگ میکنه امیر که با معشوقش رفته بود خارج بعد چند سال برمیگرده میفهمه دخترش زندس اونو میخواد ولی دختره نمیده و چون هنگام طلاق امضا کرده بود که هیچ حقی روی بچه نداره نتونست بچه رو بگیره
میشه اسمش رو بگین ؟
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,838
سلام من اسم رمانی رو میخوام که دختره به زور مادرش با پسر خالش که از خارج اومده و اسمش امیره ازدواج میکنه ولی بعد چند سال که میخواد خبر حامله بودنش رو بده میفهمه شوهرش داره بهش خ**یا*نت میکنه ازش جدا میشه بعدش با یکی دیگه که اونم دکتره ازدواج میکنه بچه رو هم نگه میداره و با شوهر جدیدیش بزرگ میکنه امیر که با معشوقش رفته بود خارج بعد چند سال برمیگرده میفهمه دخترش زندس اونو میخواد ولی دختره نمیده و چون هنگام طلاق امضا کرده بود که هیچ حقی روی بچه نداره نتونست بچه رو بگیره
میشه اسمش رو بگین ؟
رمان شیرینی شیدایی

Rezarz20

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,839
سلام من دنبال یه رمانم که از زبان پسره اس . پسره و خواهرش تهران زندگی میکنن ولی خانواده اش شیرازه و پسره عاشق خواهر دومادشونه و اینا همیشه با هم کل کل دارن و پسره یه عمه داره که خیلی ازش میترسه و دومادشون به خواهرش خ**یا*نت میکنه و تو راه شیراز هواپیما سقوط میکنه
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

aseman_e

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,840
سلام
من دنبال دوتا رمان هستم اگه ممکنه راهنمایی کنین
اولی یه خونواده بودن که همه با هم زندگی می کردن یه دختره بود که فکر کنم دخترعمه ش که خیلی صمیمی بودن رفته بود امریکا بعد سرطان میگیره و بچه ش رو میده به این دختره که بزرگ کنه اینم با پسر عمه ش فک کنم ازدواج میکنن که سرپرستی اون بچه رو بگیرن بعد عاشق هم میشن
دومی هم یه دختره س که به جای خون بس یا پول شوهرش میدن به یه مرده که زشته و یه طرف صورتش سوخته
لطفا اسماشونو بگید اگه میدونین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.