نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

^red_bloom^

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
165
پسندها
3,289
امتیازها
16,413
مدال‌ها
11
  • #1,911
سلام من دنبال یه رمان میگردم درباره یه دختری بود که به عنوان دکتر وارد زندان میشه و پدرس هم رئیس اونجا بود بعد عاشق یکی از مجرم های روانی میشه و فراریش میده اسم پسره هم فک کنم جاوید بود
بغض بی پناه

امضا : ^red_bloom^

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,912
سلام من دنبال رمانی میگردم که دختر تو سن نوجوانی تو تصادف خانوادشو از دست میده و داداشش هم تو کما می‌ره چون هیشکی از او مراقبت نمیکنه به پرورشگاه می‌ره وقتی با بچه های پرورشگاه به اردو میرن او و دوستشو میدزدن و .....
داداششم وکیل میشه فکرکنم بعد دختره به عنوان خدمتکار یه جا کار می‌کنه و عاشق اربابش میشه و داداششم میبینه ولی داداش نمیشناستش ...
دختره چشماش سبز و عینکی بود
رمان التهاب یک دوران منظورته؟؟

Kia1995

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
43
پسندها
59
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #1,913
دوستان گل ممنون که همیشه بهم پاسخ میدید. حالا بازم ۱ چیز دیگه می خوام. اسم نویسنده هایی رو می خوام که تمامی رمان هاشون قشنگ باشه و البته با پایان خوش. قشنگ یعنی واقعا قشنگ باشه ها. مثلا رمان هایی از قبیل :
تقاص
همسایه گودزیلا
باران
زیر باران
دلواپس توام
و......
اینطوری مثل اینا قشنگ باشه. نویسنده هایی که رمان هاشون تکراری نباشه. ممنون میشم اگه معرفی کنین. :111:
نیلوفر قائمی فر(تب داغ گناه۱ و۲،شهدگس ،آشور،قشاع،شیطان یا فرشته، بلو ،رابطه)
بهاره گندمی(لانه ویرانی۱و ۲،سقف کاغذی چاپی)
منا معیری (زندگی خصوصی،بن بست)
زینب ایلخانی(این مرد امشب میمیرد، عابر بی سایه)
ژیلا(پانتی بنتی،میوه منحوس،نبض تپنده)
مدیا خجسته(دژکوب، دوئل دل،سیاه بازی)

12_13Mahi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
10
امتیازها
33
  • #1,914
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aabbcc

12_13Mahi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
10
امتیازها
33
  • #1,915
سلام من دنبال یه رمان هستم که دختره پسر خالش که بچگی عاشق باهاش خیلی خوب بوده از خارج میاد بعد دختره دیگه باهاش خوب نیست و باهم لجبازی میکنن اسم پسره هم کوهیار بود خیلی ممنون میشم اگه اسمشو بگید

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,916

Yalda84

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,917
سلام من دنبال یه رمان می گردم که مامان دختره ( مریم) بعد از اینکه دختره با ناپدری اش به مشکل میخوره از خانواده ی اصلیش براش میگه که فکنم مریم ازشون طرد شده بوده دختره وارد شرکتشون میشه و با آوید که یجورایی برادر ناتنیش می شده و بقیه فامیل آشنا میشه بعد با آوید میرن خارج و وقتی برمی گردن جفتشون عذاب وجدان داشتن که چرا عاشق خواهر و برادر ناتنیشون شدن و بقیه یا خوده طرف اگه بفهمه چی میشه ؟ براهمین وقتی آوید میره سفر دختره وسایلشو جمع می کنه و بدون خبر از پیش همشون میره و با مریم تویه خونه زندگی می کنن تا اینکه آوید برمیگرده و وقتی میبینه دختره نیس دربه در دنبالش میگرده و وقتی پیداش می کنه بهم اعتراف می کنن و برمیگردن و به همه میگن

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #1,918
یکی از قشنگ ترین رمانایی که خوندی چی بوده؟
تمنای وجودم
هیچکس مثل تو نبود
برای من بمون برای من بخون
دورغ شیرین
تیدا زاده تاریکی یا نور؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aabbcc

Yalda84

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,919
یه رمان دیگه ام هست که ممنون میشم اگه اسمشو می دونین بهم بگین ....پسرعمه ی دوست صمیمیه دختره اسمش پرهامه اسمه عمه هه هم رهاست که فکنم از بابای پرهام جدا شده یا مرده دختره و پرهام خیییییلی باهم مشکل دارن ولی بعد از یه عالمه درگیری و کل کل پرهام عاشق دختره میشه و بهش اعتراف می کنه دخته هم که فکر می کرده اینم یه نقشه ی جدیده تظاهر میکنه که پرهامو دوست داره تا اینکه پرهام میاد خواستگاریش و دختره بهش جواب رد میده پرهام کلی داغون میشه و تا چند هفته هیچکی ازش خبر نداره تا اینکه برمیگرده و دختره تازه می فهمه که خودشم عاشقه پرهامه و نقشه ای تو کار نبوده و دیگه خلاصه همه چیز درس میشه دقیق یادم نیس تهشو

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #1,920
سه تفنگدار شیطون...عاشقانه هم نیست همش طنزه
جلد دومش ایدا شهید میشه :458083-4185d00c33d822db61caa9316fe525d5: و جلد سومم داره نمیدونم نویسندش تموم کرده یا ن چون کشته شدن ایدا مشکوک بوده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا