نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #1,921
سلام من دنبال یه رمان هستم که دختره پسر خالش که بچگی عاشق باهاش خیلی خوب بوده از خارج میاد بعد دختره دیگه باهاش خوب نیست و باهم لجبازی میکنن اسم پسره هم کوهیار بود خیلی ممنون میشم اگه اسمشو بگید
اوای احساس

~HADIS~

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
1,264
پسندها
19,079
امتیازها
42,073
مدال‌ها
27
  • #1,922

~HADIS~

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
1,264
پسندها
19,079
امتیازها
42,073
مدال‌ها
27
  • #1,923
سلام من دنبال ی رمانی هستم که اسم دختره یادم نیست ولی فامیلش آزاد بود این دختره جدا از خانواده اش زندگی میکرد و چشماش مشکل داشت یعنی لنز می ذاشت ی خواهر هم داشت دختره کار میکرد و تو آپارتمانش با پسری آشنا شد
فقط همین قدر یادمه اگه اسم رمانو میدونید میشه بهم بگید
پشت یک دیوار سنگی

mahsa1377

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
9
امتیازها
3
  • #1,924
سلام دنبال رمانیم که خیلی وقت پیش خوندم ..دختره داستان بازیگره و یه مادر و خواهر کوچیکتر داره ...یه عمو یا دوست خانوادگی هست که این دختره ازش حساب میبره و اخرم این عموعه بامادرش ازدواج میکنه ..داستان از اون جایی شروع میشه که پسر این عموعه با بچش از خارج برمیگرده ..راستی خواهر این دختره هم نامزد برادر کوچیکس
امیدوارم درست گفته باشم

Liloa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
11
پسندها
120
امتیازها
490
  • #1,925
سلام. دنبال رمانیم که فقط میدونم تو اسمش کلمه راز داشت ایرانی بود راجب دختر دبیرستانیه که باهم نقشه می‌کشن به دروغ بگن تو راه یه پسری مزاحمشون شده و اینا و بعد اینا هر روز الکی یه داستانی راجب این سرهم می کنن کشش میدن طوری که خودشونم باورشون میشه همچین چیزی بوده تا این که بر اساس قانون جذب واقعا همچین پسری پیدا میشه توی زندگیش

ترو خدا اسمش و پی دی افشو دارید بدید

امضا : Liloa

zkmlin

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,926
سلام. چند وقت پیش یه رمان خونده بودم ولی اسمشو یادم نمیاد..در به در دنبالشم..موضوعشو میگم اگه کسی میدونه لطفا اسمشو بهم بگه.

رمان در مورد دختری بود که پدرو مادرشو از دست داده بود و با دایی و پدربزرگ نابیناش زندگی میکرد و کارمند یه شرکت بود..داییش رو از دست میده و مرگشو از پدربزرگش پنهان میکنه.. و چون صدای رئیس جدید شرکتشون عین داییش بود ازش خواهش میکنه نقش دایی مردشو جلو پدربزرگش بازی کنه ..

Fatimoghadam

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
12
امتیازها
40
  • #1,927
سلام وقتتون بخیر یه رمان بود که متاسفانه اسم شخصیتای اصلیش یادم نمیاد ماجراش اینطوری بود که دختره با دوستاش شرطبندی میکنه و میبازه و مجبور میشه بره سراغ یه پسره بعد حالا زیاد یادم نمیاد اما اینا ارتباطشون شکل میگیره ولی پسره سر سو تفاهم با دختره به هم میزنه،درواقع دختره رو با یه پسری میبینه و فکر میکنه اون پسره دوست پسرشه در حالی که داداش دخترست خلاصه اون ماجرا تموم میشه،این دختره تو یه شرکتی کار میکرده که رئیسش بابای پسره بوده و از دختره میخواد که با پسرش ازدواج کنه و میرن خواستگاری،دختره اونجا میفهمه که رئیسش بابای همون پسرست و خلاصه اخرشم خوب تموم شد حس میکنم اسم پسره سیاوش بود مطمئن نیستم اها یکی از تیکه هایی که خیلی تو ذهنم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,078
پسندها
7,076
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • #1,928
میشه یه رمان معرفی کنید که پسره دختره رو خیلی تنبیه کنه؟ منظورم بی دی اس ام نیست اصلا. همینجوری تو شرایط مختلف
نزار دنیا رو دیوونه کنم

امضا : ZAHRA TAVASOLIAN

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,929

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,930
میشه یه رمان معرفی کنید که شخصیت دختر کوچیک باشه؟ زیر18سال منظورمه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا