نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ghamar

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
  • #2,261
سلام من دنبال ی رمان میگردم خیلی وقت پیش خوندم چیز کمی فقط يادمه گفتم شاید کسی اينجا خونده باشدش

راجب ی دختره ک خیلی با درک و فهمه ی جورايي همیشه گره کار همه رو باز میکنه انقد با فهمه ک کسی رو حرفش نه نمياره داستان از پارت اول از جایی شروع ميشه ک قراره برای دوست همین دختر خواستگار بیاد و دوستش مث همیشه منتظره تا این دختره تو خواستگاريش پادرمياني کنه چون ار خواستگاره خوشش نمياد خلاصه وقتی دوستش داره از استرس میمیره یهو سروکله ناجیش ینی همین دختر با درکمون پیداش میشه و ميگ بدون من میخواستین دوستمو شوهر بدین خانواده خواستگارم میشوره میزاره البته با ادب جوری ک هیچکی نميتونه ی چی بگه بااین ک سنش کمه ولی بیشتر شبیه مادر دوستاشه تا دوستشون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995

Ghamar

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
  • #2,264

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,265
  • Like

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,266
  • Like

Ghamar

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
  • #2,267
سلام دنبال یه رمان میگردم که دوتا دختر بودن مادرشون فوت کرده بود با پدرشون زندگی میکردن بعد خواهر کوچیکه که معماری میخوند زودتر از خواهر بزرگه ازدواج میکنه همه دیدگاهتان راجع به خواهر بزرگه یه خورده تغییر میکنه بعد با یکی از فامیلای دامادمون آشنا میشه و ازدواج میکنه که پسره فکر کنم دندون پزشک بود

mahsa1377

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
9
امتیازها
3
  • #2,268
سلام لطفا رمانی معرفی کنید که دختره فروخته میشه به یه پسر پولدار و اخرشم پسره عاشقش میشه

Ponh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
12
پسندها
2
امتیازها
3
  • #2,269

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #2,270
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا