سلام.ی رمانی بود که شوهر خانمه پزشک بود دوتا بچه داشتن.باهم مشکل داشتن خانمه با صاحب ی کافی شاپ دوست میشه عاشقش میشه.اسمارو اصلا یادم نیست فقط یادمه اسم دخترش ترلان بود
لانتور انلاین داخل تلگرام.خواهرشوهر.پسران بازیگوش.اشرافی شیطون بلا.قرعه به انم سه نفر.کی گفته من شیطونم.سه تفنگدار شیطون.اگه گفتی من کیمدانشجوهای شیطون.سه کله پوک
سلام یه رمان هست پسره اسمش کیارش فکر کنم خانزاده بعد پسر برادرش که اسمش داریوش که 14 سالش قراره خان بعدی بشه برای همی داریوش با یه دختری به اسم گلناز که 12 سالشه ازدواج میکنه ولی این دو تا چون بچه ان بلد نیستن وارد رابطه بشن مادر کیارش ازش میخواد که به این دو تا رابطه یاد بده اما این دو خنگن یاد نمیگیرن کلا کیارش دیوونه کردن بذای یه دستمال خونی....لطفا هر کس اسمش میدونه بگگه فکر کنم انلاین داخل تلگرام
رمان دوباره يه دختره بود كه خيلي زشت و تپل بوده و تو دانشگاه از يه پسره خيلي خوشش ميومده پسر برا شرط بندي مياد طرفشو باهاش دوست ميشع و بعد كه ديگه جدا ميشن پدر دختره پليس بوده و پسره هم خلافكار و دختر بعد از يه مدت از خارج برميگرده اما خيلي تغيير كرده هم خوشگل شده و هم خوش هيكل و پسره رو جذب خودش ميكنه میشه لطفا جواب بدید