نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mjavad

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,981
سلام یه رمان بود که اسم شخصیت دختر ساره بود پدر مادرش ورشکسته بودن یه دوست پسر داشت به اسم امید ولی تویه شرکت که صاحبش نابینا بود مشغول به کار شد بعدم باهاش ازدواج کرد بعد همسرش رفت خارج عمل کرد و بیناییشو به دست آورد ولی امید یه کاری کرد که شوهرش فکر کنه خ**یا*نت کرده طلاقش داد بعد با یه پلسی به اسم رضا ازدواج کرد دوباره شوهر خواهرشوهرش یه کاری کرد همه فکر کنن خ**یا*نت میکنه
کسی اسم رمانو میدونه؟
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

bZeinab

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,982
سلام من دنبال یه رمان میگردم که کتابشو چند سال پیش خوندم خلاصش اینه
یه دختر بعد فوت پدرش صاحب یه ناپدری میشه که اونم یه پسر داره اسم پسره نیما بود و اسم دختر ارغوان ،دختره میره شیراز واسه دانشگاه پسره هم به بهونه ی کار دنبالش میره شیراز و اونجا عاشق هم میشن و فک کنم آخرش نیما میمیره درست یادم نیسیا شایدم میره کما

ساغر

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
25
امتیازها
33
  • #2,983
سلاااااام
بچه ها کمک لطفا
س تا رمان میگم اسم هرکدومش میدونین بگین لطفاماچ ب کلتون
1_ی دختر پسر سرطانی هسن ت یکی از همین بیمارستان خصوصیا دختره خیلی امید وار بوده و پسره خیلی ناامید افسرده دختره هی میره میاد تادحال پسره رو خوب کنه بعد فک کنم خودش میمیره یادم نیس
2_ی دختر سرطانیه پسرعموش فک کنم عاشقش میشه میره حلقه میده بهش فرداش دختره میمیره
3_(اینو دقیق یادم نیس ولی ی چی همین طوریا بود) ی خواهر برادر بودن ک تو بچگی از هم جدا میشن بزرگ میشن بهم میرسن اما نمیشناسن همو عاشق هم میشن ی بار میشینن کنار هم از گذشتشون میگن میفمن اااااااا اینا خواهر بردارن‍♀️
لطفا اگ کسی اسم یکی از این سه تا یا هر سه تاشو میدونه بگه
مرسییی❤️

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,984
سلاااااام
بچه ها کمک لطفا
س تا رمان میگم اسم هرکدومش میدونین بگین لطفاماچ ب کلتون
1_ی دختر پسر سرطانی هسن ت یکی از همین بیمارستان خصوصیا دختره خیلی امید وار بوده و پسره خیلی ناامید افسرده دختره هی میره میاد تادحال پسره رو خوب کنه بعد فک کنم خودش میمیره یادم نیس
2_ی دختر سرطانیه پسرعموش فک کنم عاشقش میشه میره حلقه میده بهش فرداش دختره میمیره
3_(اینو دقیق یادم نیس ولی ی چی همین طوریا بود) ی خواهر برادر بودن ک تو بچگی از هم جدا میشن بزرگ میشن بهم میرسن اما نمیشناسن همو عاشق هم میشن ی بار میشینن کنار هم از گذشتشون میگن میفمن اااااااا اینا خواهر بردارن‍♀
لطفا اگ کسی اسم یکی از این سه تا یا هر سه تاشو میدونه بگه
مرسییی❤
اولی شبیه رمان نبض...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ساغر

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
25
امتیازها
33
  • #2,985
عای ارهجابه جا گفتمشون مرسی که گفتی❤️روزای که اینارو مبخوندم افسرده شده بودم قشنگ

Sh.fakhri

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,986
سلام خسته نباشید من دنبال یک رمان میگردم که مادرم وقتی ۱۲ ساله بوده میخونده که یک دختر از در نجاری رد میشع و عاشق یک شاگرد نجار میشع به هم نامه میدن تا اینکه میاد خاستگاری دختره برخلاف میل خانوادش با پسر ازدواج میکنه پسر بیکار میشه و طلاهای دختر رو میفروشه پسره بچشون رو میکشه و دختره که با مادر شوهرش زندگی میکنه خونه رو با مادر شوهرش اتیش میزنه و میره ولی بازم پسره میاد دنبالش که برگرده ولی برنمیگرده دختره با یکی دیگه ازدواج میکنه که عاشقش میشه ظاهرا اسم دختر هم معصومه بوده ممنون میشم پیداش کنید و بهم ایمیل بزنید

mhi

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
137
پسندها
3,148
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
  • #2,987
این رو می خوام. ( آقای حساس خانم خشن ) هم خوندم‌. شبیه اینم اگه هست بهم بگین. حتی اگه آنلاین باشه ‌فقط بهم بگین که آنلاین ه یا آفلاین.
عشق امارونی دختره شجاع بود پسره سوسول خیلی هم بامزه و طنز بود ولی من جلد یک رو خوندم دو هنوز نخوندم

امضا : mhi

mhi

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
137
پسندها
3,148
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
  • #2,988
سلام دوستان یه رمانی بود که دوبرادر ناتنی قرار گذاشته بودن از ۲ دختر مردی که با مادرشون رابطه داشته انتقام بگیرن. یکی از برادرا عاشق میشه ولی اون یکی برادر همچنان میخواد انتقامشو بگیره و باعث میشه دختره که اسمش فکر کنم نفس بود ازش حامله بشه. در انتها دختره میره زندان پیش پدرش و همه چیو بهش میگه و بعدشم تصادف میکنه جلد دومشم بود لطفا اسمشو بهم بگید.
تب داغ هوس فکر کنم

mhi

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
137
پسندها
3,148
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
  • #2,989
رمان طنز دانشگاهی با پایان خوش
مثل کلاهداران میشناسید؟

چیستا

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
22
پسندها
177
امتیازها
1,118
مدال‌ها
4
  • #2,990
امضا : چیستا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا