متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نسرین۲۳۳۳

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
  • #4,601
سلام وقت بخیر دنبال یه رمان میگردم که دختره پزشک میشه برمیگرده پیش مادرش که تو روستا پای پسره را مار نیش میزنه به اون کمک میکنه تا اینکه میفهمه پسر اربابه وبعد عاشق هم میشن ولی دختره انقدر بد اربابو میگه پسره ولش میکنه اسم رمانو کسی میدونه

Yxoychpchp

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #4,602
آخرین ویرایش توسط مدیر

zariii_

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
36
پسندها
67
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #4,603
رمان در مورد دختره که شوهرش فوت میکنه و حامله اس
پدر شوهرش مجبورش میکنه با برادر شوهرش ازدواج کنه بعد از دنیا اومدن بچه بچه اش میمیره
پدر شوهرشم مادر شوهرش میکشتش

رمان جنحه وقشاع
رمان هوای تو نیست؟ پسره میخواست از پدرش انتقام بگیره بعد مادر شوهره پدر شوهره رو میکشه بعد خود مادره هم تصادف میکنه میمیره.

zariii_

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
36
پسندها
67
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #4,604
سلام من دنبال یک رمان میگردم که درباره یک دختره هست که به یک شرکت میره که فکر میکنه عامل ورشکستی شرکت خانوادگی شونه. بعد تو اون شرکته دوتا برادر کار میکنن ک بزرگه عشق خواهر دختره هست و یک جوری به همون دلیل هم رابطه دوستی خانواگی که قبلا داشتن خراب میشه . بعد برادر کوچیکه که عماد اسمشه, عاشق دختره هست . راستی دختره موهای فر داره و عماد بع بعی صداش میکرد. بعد دختره سرطان میگیره میره خارج و خوب میشه بعد با عماد ازدواج میکنه و ۳ قلو باردار میشه . کسی اگه اسم نویسنده و رمان رو میدونه ممنون میشم.
یغما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

حیران

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
170
پسندها
499
امتیازها
5,063
مدال‌ها
6
  • #4,605
سلام ببخشید دنبال ی رمانم ک دختره نابغه بود بعد تو دانشگاه همیشه اول بود مامانه دوستش مریض بود برای اینکه ب ب دوستش و مامانه دختر کمک کنه مواد درست کرد و فروختن ولی پلیسا گرفتنش افتاد زندان
سلام رمان هیچ وقت دیر نیست من آخرش نفهمیدم وفا واقعی به دست شاهین کشته میشه یا صحنه سازیه؟

آخرین ویرایش
امضا : حیران

Laaya

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
14
امتیازها
33
  • #4,607
سلام ممنون میشم اگه کسی اسم این رمان و میدونه بگه اخه خیلی ذهن مو درگیر کرده موضوع در مورد دختریه که یه پسر برای انتقام به دختره نزدیک میشه اون هم به این دلیل که فکر میکنه داداش دختره باعث مرگ خواهرش شده، تا اینکه دختر متوجه میشه حامله هستش و میره خارج اما بعد از چند سال برمیگرده و الکی میگه بچه ای که به دنیا آورده برای دوستشه و اون قراره بزرگش کنه و پسره هم که بعد از رفتن دختره متوجه شده که عاشقه با دیدن دختره توی مهمونی میخواد اون دوباره مال خودش کنه و اینکه هم پسر داستان هم پسربچه داستان باهم عاشق گیلاس هستن، این رمان و چند سال پیش خوندم و همه چیزش یادمه جز اسمش بازم ممنون میشم هر کی میدونه بهم بگه
رمان شاهزاده

Nazi4

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
  • #4,608
رمان در مورد دختری که بهش تهمت میزنن از خونه میره پیش عمش زندگی میکنه چندسال بعد که عمش مرده و همه ثروتشو به دختره داده برمیگرده یک شرکتو میخره ک ماله کسیه که میخواد ازش انتقام بگیره

و یک رمان دیگه که دختر عاشق پسرس ولی پسره با یک نفر دیگه ازدواج میکنه شب عروسی پیره دختره برادر عروسو میبینه کم کم اشنا میشن باهم و ازدواج میکنن

• Like

shp77

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
5
امتیازها
0
  • #4,609
سلام
یه رمان‌دو جلدی بود
یه دختره از خانواده سطح پایین پدر نداره میره تو ی شرکت کار کنه با یه پسری نامزد میکنه بعد میفمه پسره خلاف کاره ...یه پلیسی فک کنم اسمش آریا بود میاد دختره رو با مواد دستگیر میکنه بعد طی اتفاقاتی این دو نفر ازدواج میکنن

امضا : shp77
  • Like

الف.الف

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
23
پسندها
39
امتیازها
40
  • #4,610
سلام
یه رمان‌دو جلدی بود
یه دختره از خانواده سطح پایین پدر نداره میره تو ی شرکت کار کنه با یه پسری نامزد میکنه بعد میفمه پسره خلاف کاره ...یه پلیسی فک کنم اسمش آریا بود میاد دختره رو با مواد دستگیر میکنه بعد طی اتفاقاتی این دو نفر ازدواج میکنن
رمان دو جلدی هست . اسم جلد اول : عشق و احساس من ... و اسم جلد دوم : ابی به رنگ احساس من

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا