مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mlesa

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/6/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,121
دختری است که پزشک هستش و در بیمارستان تهران در حال گذراندن دوره تخصص اش ...در تهرانم به همراه خاله اش زندگی میکنه و پدر و مادرش در روستایی در تبریز ....این دختر عاشق یکی از پزشکانی بیمارستان هست که دوست صمیمی اش با اون الان نامزد شده ...این دوست صمیمی اش معتاد می شه و دختر قصه ما بهش کمک می کنه تا نامزد دوستش و برادر دوستش متوجه نشن .

Ilnaz

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,122
دوستان من دنبال یه رمانم که دختره با یه پسر که فک کنم هم دانشگاهیش بوده ازدواج مینکه و عاشقش میشه ولی پسرره دختررو نمیخواد چون عاشق دوست دخترس .یعنی از همون قبل ازدواج عاشق دوست زنش بود . زنش هم این و میدونه با هم اصلا رابطه ندارن یهنی پسره به دختره دست نزده تا اینکه زنش اتفاقی حامله میشه و بعد از اون مرده عاشق زنش میشه . داستان هم از زبون دخترس

آخرین ویرایش

ستاره من

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
22
پسندها
40
امتیازها
40
سطح
0

• #1,123
دوستان من دنبال یه رمانم که دختره با یه پسر که فک کنم هم دانشگاهیش بوده ازدواج مینکه و عاشقش میشه ولی پسرره دختررو نمیخواد چون عاشق دوست دخترس .یعنی از همون قبل ازدواج عاشق دوست زنش بود . زنش هم این و میدونه با هم اصلا رابطه ندارن یهنی پسره به دختره دست نزده تا اینکه زنش اتفاقی حامله میشه و بعد از اون مرده عاشق زنش میشه . داستان هم از زبون دخترس

HeLeN P

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
30/4/20
ارسالی‌ها
320
پسندها
7,419
امتیازها
21,413
مدال‌ها
10
سطح
12

• #1,124
سلام ببخشید یه رمان بود یه دختر 19 ساله عاشقه پسر 16 ساله میشه گمش کردم لطفا بگین

امضا : HeLeN P

Boukaniii

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,125
سلام دوستان
رمان درمورد یه مرده که همسرش رو که حامله هم بوده توسط دشمناش از دست میده یعنی فکر کنم پلیس مخفی یا یه همچین چیزی بوده و بعد مرگ همسرش خواهر ناتنی همسرش که اسمش آهو است و ۱۴ سالی از اون مرد کوچکتره و خیلی وقته عاشقشه می خواد به اون نزدیک بشه بعد چن مدتی صیغه مرد میشه و بعد تموم شدن صیغه حامله میشه ولی بچش می میره و در آخر بازم با هم ازدواج می کنند این دفه عقد دائم لطفا اگه کسی میدونه بگه ممنون

1386Zahra

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/6/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
2
امتیازها
3
سطح
0

• #1,126
سلام یه رمان رو چند سال پیش خوندم که اسمشو یادم نیست رمان در باره یه دختره بود که پدر و مادرشو توی تصادف از دست میده و پیش پدر بزرگش زندگی میکنه این دختر دانشجوی تاتره و پدر بزرگش میخواد که اون با پسر داییش که موسیقی خونده ازدواج کنه ولی اون راضی نمیشه تا اینکه باید برای اجرای یه تاتر از طرف دانشگاه به یه سفر برن شرط پدر بزرگش برای این سفر همراهی همون آقای نامزد یا پسر داییه
با پسر داییه حرف میزنه که همراهش نره ولی پسر داییه با دوستاش که استادای اون دخترن میره موقع برگشت تصادف میکنن و یه زن ومرد روستایی از اونا مراقبت میکنن واونا مجبور میشن به هم محرم شن بعد عاشق هم میشن با هم ازدواج میکنن
ترانه ات میشومه

1386Zahra

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/6/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
2
امتیازها
3
سطح
0

• #1,127
سلام دوستان :)
دنبال رمانی میگردم، که در مورد دختری بود که با دوستش برای تست بازیگری میرن در صورتیکه خودش نمیخواسته تست بده، ولی اتفاقی میفته که بعد از تست دادن قبول میشه.
باباش مدیر بازنشسته س و تک فرزنده و بعد از بازی، خیلی معروف میشه.
یه مرد به اسم آرشاویر چون شبیه عشقش توی ایتالیا بوده، عاشقش میشه ولی پسره فک کنم مبتلا به پارانویا بوده چون عشق ثابقش مازوخیست بوده و در نهایت همین باعث شده که بمیره.
دختره با کمک پدر شوهرش، آرشاویرو درمان میکنه.
رمان توسکا از خانم هما پور اصفهانی

1386Zahra

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/6/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
2
امتیازها
3
سطح
0

• #1,128
البته دوتا رمان دیگه از همین نویسنده خوبمون هست به اسم جدال پرتمنا و قرار نبود به قدری زیبا هستن که من هر 2 ماه یه بار میخونمشون
و ادامه رمان های توسکا قرار نبود و جدال پرتوان هم روزای بارونی هست هما پور اصفهانی عالیه و کلی هم رمان نوشته

1386Zahra

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/6/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
2
امتیازها
3
سطح
0

• #1,129
سلام دوستای گلم اگه ممکنه چندتا رمان پلیسی عاشقانه بهم معرفی کنید ممنونم
رمان دختری به نام مروارید و مثلث زندگی یا عشقی من

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Jafari

مریم ن

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/6/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,130
سلام..ی رمان بود ک پسره عاشق دختری میشه اما دختره ازکس دیگه ای خوشش میاد البته اون شخص آدم درستی نبود و خلافکار..بعدش پسره ب دخترمیگه ک این آدم دروغگویی و داره فریبت میده و قول ازدواج الکی بهت میده اما دختر قبول نمیکنه تا اینکه پسره بهش ثابت میکنه ک راس میگه.. بعدش باهاش ازدواج میکنه و اولایل مشکلاتی ازت.. تا اینکه اون آدم خلافکار کشته میشه و پلیس ب این پسره مظنون میشه و دستگیرش میکنه...خلاصه آخرش دختره عاشقش میشه و پایانش خوشه....
ممنون میشم اگه اسم رمان رو فهمیدین بهم بگین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.