مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سامیه.ایران

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
5
امتیازها
3
سطح
0

• #1,171
بهترین رمانی که خوندین تا حالا چی بود؟؟

ستاره من

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
22
پسندها
40
امتیازها
40
سطح
0

• #1,172

مهسانوروزی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/5/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
154
امتیازها
503
مدال‌ها
1
سطح
1

• #1,173
امضا : مهسانوروزی
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995

eli76

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,174
سلام دوستان یک رمانی بود که دختره خارج از کشور بوده بعد ی مدت بر میگرده اتفاقاتی پیش میاد ک میفهمه پدرش پدر واقعی اون نیست و ناپدریشه و همین ناپدریش میخواد باهاش ازدواج کنه ک دختره فرار میکنه و می ره خونه نامزد دختر عموش یا داییش دقیق نمیدونم ک بعد پسره واسه اینکه دست ناپدری ب دختره نرسه اونو میبره ب یه منطقه کوهستانی ک بخاطر اینکه دختره در امان باشه اونجا باهاش عقد میکنه و کم کم عاشق هم میشن کسی میدونه این رمان اسمش چیه

arezorezaei

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
7/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,175
خلاصه رمان راجب زنی هستش که شوهرشبا زن های دیگه رابطه داره واون روز تولد بچه اش میفهمه وبا شوهرش شرط میکنه که حداقل اون زن ها محرمش بشن شوهر ورشکست میشه بعدش توبه میکنه

Ilnaz

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,176
سلام دوستان.من دنبالم یه رمانم که دختره فک کنم نقاشه ازدواج کرده ولی شوهرش نمیخوادش چون عاشق دوست زنشه.دختره شوهرشو خیلی دوست داره و اتفاقی باردار میشه
بعد این باردادی شوهرش کم کم عاشقش میشه

مسیحا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/6/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

• #1,177
سلام دوستان یک رمانی بود که دختره خارج از کشور بوده بعد ی مدت بر میگرده اتفاقاتی پیش میاد ک میفهمه پدرش پدر واقعی اون نیست و ناپدریشه و همین ناپدریش میخواد باهاش ازدواج کنه ک دختره فرار میکنه و می ره خونه نامزد دختر عموش یا داییش دقیق نمیدونم ک بعد پسره واسه اینکه دست ناپدری ب دختره نرسه اونو میبره ب یه منطقه کوهستانی ک بخاطر اینکه دختره در امان باشه اونجا باهاش عقد میکنه و کم کم عاشق هم میشن کسی میدونه این رمان اسمش چیه
[/QUOTEنا گفته ها

Santamaria

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,178
سلام به همگی من دنبال یه رمانیم که پسرو دختر توی یه پارتی در حال مستی بینشون اتفاقی میفته که محبور میشن ازدواج کنن در حالی که همو دوس ندارن

BARAN_B

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
7/7/20
ارسالی‌ها
1,375
پسندها
8,673
امتیازها
28,673
مدال‌ها
20
سطح
17

• #1,179
یه رمانم هست دنبالش میگردم فقط یادمه دختره واسه انتقام پدرش وارد خونه کسی که بدبختشون کرده به عنوان خدمتکار میره و اسم یکی از پسراش حامی و بعد پسره نیدونسته دختره کیه بعد عاشق هم میشن
فکر کنم رمان انتقام شیرین بود

روناهی

نویسنده انجمن + نویسنده‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
27/7/18
ارسالی‌ها
1,421
پسندها
26,293
امتیازها
47,103
مدال‌ها
56
سطح
33

• #1,180
سلام دوستان یه رمانیم بود انگار اسم پسره فرداد بود آموزشگاه موسیقی داشت شخصیت خشن و سردی داشت یکی از دوستاش ی دخترو معرفی میکنه که بهش موسیقی یاد بده اینم همش با اون دختری ک قبلا دوسش داشته و ولش کرده مقایسش میکرده و باهاش بدرفتاری میکرده بعد عاشقش میشه و اینا اخرش دختره میفهمه ی زن داشته قبلا فرار میکنه بعد فامیل دختره انگار دشمن پسرم بوده گروگان میگیرنش دختره رو
راز یک سناریو نیست؟

امضا : روناهی
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.