مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شیلا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/7/19
ارسالی‌ها
10
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,201
سلام داستان رمان اینطوری بود که دختره و پسره یه بچه دارن و همو دوست دارن بعد کمکم هی دعواشون میشه دختره از خونه میره بعد چند وقت دوباره برمیگردن پیش هم بعد دختره میره تو حمام میبینه مسواک پسره از بقه جداست میزاره کناره هم بعد پسر میاد دعواش میکنه مسواکارم خرد میکنه بعد پسر یه ازمایشم داده بود ایدز داشته ولی به دختره نمیگه اینا دو باره از هم جدا میشن به روز پسره بچه رو به بهانه شمال میبره با خودش خارج دختره دلش میشکنه هرسال تولد بچهه ایمیل میزنه به پسره خلاصه یه روز برادرش یا یکی از اشناهای دختره مطمعن نیستم با یکی از دوستاش و یه پسر بچه میادخارجی بودن بعد کم کم دختره میفهمه پسره اززنش جدا شده بعد اینا به هم نزدیک میشن ازدواج میکنن میرن خارج بعد زن قبلی پسره میمیره حضانت بچه هاش به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

پیوست‌ها

• 1594221131154.gif
    1594221131154.gif
    42 بایت · بازدیدها 0
  • 1594221131418.gif
    1594221131418.gif
    42 بایت · بازدیدها 0

zahra14

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/20
ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
سطح
0

• #1,202
رمان درباره دختری که شب عروسیش فرار میکنه و تو راه چند نفر میخوان اذیتش کنن که دوتا برادر میان تا کمکش کنن که دختره میبرت خونه مادر بزرگشون .....
میشه لطفا اسمشو بگین
فرشته من

zahra14

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/20
ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
سطح
0

• #1,203
سلام. دنبال ی رمانی ام که دختره نامزدش میمیره و طبق وصیت پسره نامزدش باید با برادرش ازدواج کنه. هیچ کدوم راضی نبودن اما بخاطر وصیت ازدواج کردن. پسره دوست دختراشو میاورد خونه و همش دختره رو اذیت میکرد ولی کم کم عاشق هم شدن
ترمه

zahra14

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/20
ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
سطح
0

• #1,204

zahra14

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/20
ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
سطح
0

• #1,205
رمان با موضوع رحم اجاره ای یا ازدواج اجباری که هم برا پسره اجباری باشه هم دختره تفاوت سنیشونم زیاد باشه بهم معرفی میکنید
تکرار اغوش اجباری بیرحمانه ازدواج اجباری ازدواج به سبک اجباری همسر اجباری عملیات عاشقانه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] b.ghazale

zahra14

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/20
ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
سطح
0

• #1,206
یه رمانی بود که اسم دختره فکر کنم دریا بود بعد یه پسره بود که فامیلش بود عاشق یه دختره ی دیگه بود ولی بعد معلوم میشه که اونا خواهرو برادرن و خانوادشون مخالفت میکنن بعد نمیدونم چی میشه که اون دختره میره تو کما و قلبشو به دریا میدن چون مشکل قلبی داشته بعدش پسره به دریا ت*جاوز میکنه و مجبورش میکنه باهاش ازدواج کنه آخرسرم عاشق همدیگه میشن
دریای عشق

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] b.ghazale

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
مترجم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/4/20
ارسالی‌ها
1,078
پسندها
7,076
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
سطح
14

• #1,207
سلام من یک رمانی که فقط قسمت آخرشو خوندم که فکر کنم اسم پسره علی بود با دختره رفته بودند مهمونی دختره اصرار داره که بیشتر وایسن و پسره شرط می ذاره که به ازای هر ثانیه که میمونن باید بوس بده.
حالا کسی اسمشو میدونه؟؟

امضا : ZAHRA TAVASOLIAN

Aby_ZM

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,813
پسندها
9,095
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
سطح
17

• #1,208
سلام من دنبال یک رمان میگردم که موضوعش ترسناک بود.

یک پسره که برای انتقام از مرگ مادرش وارد دنیای اجنه میشه و متوجه چیزهایی میشه انگاری اتفاقاتی که براش میوفته ارثی بوده

خیلی ممنون میشم اسمش رو بهم بگید تشکر

امضا : Aby_ZM

Nazi Bano

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/7/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
2
امتیازها
3
سطح
0

• #1,209
سلام
قبلا یه رمانی خوندم که یه دختر عمو پسر عمو مجبور میشن با هم ازدواج کنن اما دختره عاشق مربی فکر کنم تکواندوش میشه و اسم پسرعموش سامانه بعدا دختره عاشق سامان میشه و میفهمه که مربیش بازیش داده
لطفا اگر میدونید بهم بگید

Nazi Bano

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/7/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
2
امتیازها
3
سطح
0

• #1,210
سلام
دنبال یه رمانی میگردم که بابای دختره دختررو میفروشه و دختره میرع پیش همون پیرمرده که بهش فروخته شده رابطشون تا یه مدت خوبه اما به یه دلایلی از پیش اونا میره و میرع تو یه دفتر وکالت کار میکنه و با پسری به اسمم فواد اشنا میشه که عاشق هم میشن

لطفن بهم بگید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.