میگم اسم این رمانی که لطف کردین رو همین الان زدم تو گوگل ولی این اسمو نیاورد. اسم ( زروان ) رو آورد که خلاصه ش اینه که دختری میره از بچههای ۱ مردی پرستاری میکنه. آیا این رمانی که گفتین همینه؟؟
داستان مردی ب اسم فریاد عکاس پرتره ک بعد از مرگ همسرش با اصرار خانواده ها خواهرزن نوزده سالش نوازش رو به عقد در میاره من رمانو تو تلگرام تصادفی یه پارتشو دیدم و خیلی دوس داشم بخونمش اما پیداش نکردم اسمشم ننوشته بود مثه این که فریاد سالها پیش عاشق نوازش بوده و ازش یه عکس گرفته بوده ک توش نوازش از ته دل میخندیده و موهای خیلی بلندی داشه و دیگنمیدونم چیشد ک با خواهرش ازدواج کرد اگ کسی اسم رمانو میدونه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنه مرسی
سلام
رمان درمورد دختری بود که واسه یه کار توی یه خونه یه مرده پولدار استخدام میشه . مرده یه بچه داره که پسره و حدود 4 یا 5 سالشه
زن مرده نمدونم مرده یا هم طلاق گرفته دختره با پسر مرده اخت میشن دیوارای اتاق پسره رو رنگ میکنن بابای پسره رو اذیت میکنن و از این حرفا اخرش هم با مرده عروسی میکنه در ضمن توی حیاط خونه هم یه ابشار مصنوعی فکر کنم هست
سلام
کسی نمیدونه اسم این رمان چیه؟
دختره وکیل بود و ميخواست بیگناهی نامزدش رو ثابت کنه ، جرم نامزدش هم این بود که داداش دختره رو کشته بود .
دختره قبلا ازدواج کرده بود و طلاق گرفته بود.
شوهر قبلیشم مسئول همون پروندس اگه اشتباه نکنم.
نامزد دختره هم انگار مشکلات روانی داره و کسی نمیدونه.
یه رمان بود که دختره استاد دانشگاه شد بعد رفت تو دانشگاه یه پسریو دید که سالها پیش دوست خانوادگی بودن ،البته پسره هم استاد دانشگاه بود هم شرکت داشت ،بعدشم که دختره قبلا چاق بود الان لاغر شده،مامانشینا میرن شمال یه مدت به خاطرهکار باباش ،این دختره خونه خانواده این پسره میمونه واینا میشه کمکم کنید اسمشو پیدا کنم؟☹
سلام
یک رمانی خوندم چندوقت پیش اما اسمش یادم نمیاد اینطوری بود که:دختره واسه انتقام با پسر نامادری وارد رابطه میشه در خانواده پدری پسره هم قوانین سخت گیرانیه ای علیه زنانه و خب دختره هم تخسه و احترام پسره رو نگه نمیداره و از طرفی دیگ از پسره حامله میشه...
اسم اینو ممنون میشم بگین❤
سلام دنبال رمانی میگردم که دختره در اصل سیده هست و بنا به دلایلی از حجاب و مسجد زده میشه و با یه دختره آشنا میشه که با نقشه میرن سراغ پسرای پولدار و یه چند وقتی هست که.میاد جلوی مسجد محلشون میشینه چون آرامش میگیره و یه حاج آقای جوونی رو میبینه که هر روز ظهر واسه نماز میاد و دختره عاشقش میشه لطفااگر می دونید اسمش رو بهم بگید خیلی وقته دارم دنبالش می گردم لطفاااااا
سلام
یک رمانی خوندم چندوقت پیش اما اسمش یادم نمیاد اینطوری بود که:دختره واسه انتقام با پسر نامادری وارد رابطه میشه در خانواده پدری پسره هم قوانین سخت گیرانیه ای علیه زنانه و خب دختره هم تخسه و احترام پسره رو نگه نمیداره و از طرفی دیگ از پسره حامله میشه...
اسم اینو ممنون میشم بگین❤
سلام دوستان
دنبال یه رمان میگردم موضوش یه دختره بود از خارج اومده بود ایران پیش خانواده پدریش بعد نامزد کرد یهو حامله شد اونم بدون اینکه کاری بکنه نامزدیش بهم خورد از خونه بیرونش کردن چند سال بعد نامزدش رفت دنبالش بهش گفت پدر بچتو پیدا میکنم برگرد ایران اخرش متوجه شد نامزدش بخاطر کینه ای که از پدرش داشته یه شب بیهوشش میکنه و بهش ت*جاوز میکنه کسی اسمشو میدونه؟
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.